- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
- 53
Ahahha teşekkür ederimBize takılıyorsun, motive oluyorsun, her gün bir yere el atıyorsun ; ev işinin dipsiz bir kuyu olduğunu, asla bitmeyeceğini de kabulleniyorsun :)))
Çok sağolunMerhaba, hafta da bir dip köşe temizlik. Eliniz sürekli evin üstünde olursa çok fazla iş birikmez. Mesela mutfakta uğraşırken dolap yüzlerini şöyle üstten silmek tezgah siler gibi. Çamaşır toplarken katlayarak toplamak.
Eşinizi de dahil edin sen yapamıyorsun bırak ben yaparım diye her işe koşturmayın bu arada sonra bir bakarsınız bütün işler size kalmış olur :)
Canım senin bebiş neden böyle oldu ya üzüldüm doktora gittiniz mi tavsiye veremeyeceğim tecrübeli değilim anne olan arkadaşlar yazar yada yazmışlardırMama için ağlayarak uyanan bir bebenin mamayı eliyle diliyle itmesi
Size de günaydın muhteşem başladık biz
raat durmamis
Evet artık çöpün orda bekleniyor tek ayakGünaydın kızlar bugün çok iş var ve ben daha başlamadım..
JES gri olmuş tek ayak cezası yaziyo o ne kız yeni mi çıktı
evet adam hakli dagilin beylerKız baktım da epey yağdirmis
Oha çok iyiEvet artık çöpün orda bekleniyor tek ayak
Doktoru ağzına kulağına baktı enfeksiyon yok dedi. Kan ilacı kullanıyoruz bilemiyorum ki. Gerçi uyurken çok güzel içiyor. Doktor bazı çocuklar böyle iştahsız olabilir normal dediİdrar yolu enfeksiyonu yada kansızlık olabilir mi acaba ? Inş.geçici bi durumdur.
Valla bende anlamadım abla. 4 5 gündür yeni taktik buldum uykuya dalınca 15 dk sonra falan veriyorum öyle içiyor çok şükür. Asla uyanıkken içmiyor neden bilmiyorum. Ek gıdaya başladık evet ama öncesinde de vardıCanım senin bebiş neden böyle oldu ya üzüldüm doktora gittiniz mi tavsiye veremeyeceğim tecrübeli değilim anne olan arkadaşlar yazar yada yazmışlardır
Ek gıdaya falan başladın mı
Neden olmasıntemizliği kaynanama yaptırdığım halde geldim negom
kaynanamizin yaptığı temizlik de topige dahil mi
çok şükür artık yavaş yavaş bi düzen kuruyoruz
Geçmiş olsunGÜNAYDIN kızlar...
Bebişin ateşi var nöbet tuttum şimdi biraz daha iyi.
Eşim gelince götüreceğiz dr.a inş. bi toparlanamadı bu kız.
Dümdüz gitmiş
Artık hazneli kalem açacaklar var diğerini istemiyor öğretmenlerOha çok iyiben de kalemtirasimi aliyim da yanına gidiyim iki sohbet ederiz çöp başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?