- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 39
Marotona varmisinGünaydın kızlar bugün çok iş var ve ben daha başlamadım..
@JES gri olmuş tek ayak cezası yaziyo o ne kız yeni mi çıktı
sağolGeçmiş olsun
Peki o haznesini dokmeyip eve getirip kapakla oynarken açıp halıya dokuluyorsaArtık hazneli kalem açacaklar var diğerini istemiyor öğretmenler
Geçmiş olsun canımGün içerisinde yaptıklarım;
Kahvaltı faslı yapıldı,yataklar ev toparlandı,bulaşıklar elde yıkandı.
Evi dün süpürmüştüm akşamda annemlerdeydik yerler kirli değildi bu yüzden salonu gırgırladım.
Bebiş hastaydı mız mız pek birşey yapamadım zaten.
Oğlumu hazırladım.
Bol bol okuma yaptırdım.
Masaları sildim.
Salonun yerlerini elimle sildim.
Haftasonu silip yıkayıp pakladığım merdivenler rezalet bi haldeydi kv nin o kadar gelip gideni var ki ben yetişemiyorum.Hergün malum konsey toplantısı yapılıyor
Tekrardan çamaşır sulu suyla silip kilimi silkeleyip girişi yıkamak zorunda kaldım.
Giriş kapısını da sildim.
Bebişi dr.gösterip geldik kulağı da akmış yavrumun.
Market alışverişi yaptım fırına uğradım eve geldik.
ÇıldırmalıkPeki o haznesini dokmeyip eve getirip kapakla oynarken açıp halıya dokuluyorsa
içsin mama da uykuda içsin canimDoktoru ağzına kulağına baktı enfeksiyon yok dedi. Kan ilacı kullanıyoruz bilemiyorum ki. Gerçi uyurken çok güzel içiyor. Doktor bazı çocuklar böyle iştahsız olabilir normal dedi
Valla bende anlamadım abla. 4 5 gündür yeni taktik buldum uykuya dalınca 15 dk sonra falan veriyorum öyle içiyor çok şükür. Asla uyanıkken içmiyor neden bilmiyorum. Ek gıdaya başladık evet ama öncesinde de vardı
Valla ben de diyorum buna şükür tek uyurken içsin. Resmen savaşıyorduk artık ağlıyordum içmiyor diyeiçsin mama da uykuda içsin canimek gıdalardan da yer biraz yavrucak... ay üzüldüm kaç gündür yaziyon, yemiyor diye dedim sorayım bi
İyi günler herkeseGünaydınnnn bal kadınlarEki Görüntüle 3159021
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Neden olmasın
Az frene basaymış yaDümdüz gitmiş
sağol canım Allah razı olsun.Geçmiş olsun canım
Bizlere utanın utanın deyip tirip atardıböyle bi topik olduğunu bilse ve üyelik alıp kullanabilse burdan hiç çıkmazdı şunu da yaptım bunu da yaptım
Geçmiş olsun canımsağol canım Allah razı olsun.
Aradığım kanböyle bi topik olduğunu bilse ve üyelik alıp kullanabilse burdan hiç çıkmazdı şunu da yaptım bunu da yaptım
Al benden de o kadar her yerim ağrıyorÖyle yorgunum ki her yerim ağrıyor yatmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?