Düzenli Evimiz & Hayatımız

O koku işi çok fena. Arkadaşlar söylemiş mangal kömürü,kahve, süt, karbonat... Hepsini tavsiye ederim.
Bir de eğer derin dondurucunun içinde gıda kaldıysa ve aktıysa içindeki kanalın kapağını çıkarıp köpük kısmını ulaşabildiğiniz yere kadar temizleyin. Buzdolabının mutlaka fişini çekip arkasındaki motorun üstünü de temizleyin. Bir kaç defa başıma geldi. O kokuyu halledemeyip buzdolabını atan biliyorum
Kolay gelsin.

Bi temizlik yapmisim ama varya mük

Yaptiklarim;
Toz aldım
Evi supurttum
Viledaladim
Süpürgesini filtresini yikadim
Cöpleri degistirdim
Lavaboyu temizledim
Banyonun yerlerini elimle sildim
Çamaşırları topladım
Mutfak haklısıni ve koltuk örtülerini yıkadım
Toz alırken prizlerle camların önlerini sildim
Yemek yaptım
Aslında bütün evi elimle silesim vardı ama gec başladığım için çabuk akşam oldu.

Viledayi hiç sevmemeye başladım bu aralar ya sanki tam güzel temizlemiyo elimle silsem sürekli ona da can dayanmaz. Bi çözüm bulmak lazim hiç hoş değil böyle.
Banyoyu sildim sanki uzun zamandır silmiyomus gibi Toz çıktı halbuki sürekli viledaliyorum..
Kahvemi içtim yemekten sonra mutfağı toplamadım, şimdi bi yürüyüşe cikcam gelince de mutfağı toplarım bugunlük yeter.
Yarın oturma odasını halledeyim oraya bakamadım (aktif kullanmadigimiz için salladım biraz )

Ev havalandırıldı.Yataklar toplandı.
Nevresim takımları değiştirildi.
Kahvaltı yapıldı.Bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Ocak temizliği yapıldı. Aspiratör temizlendi.
Mikrodalganın içi silindi.
Banyo wc yıkandı.
Duş perdesi değiştirildi.
Ev süpürüldü.
Yerler silindi.Aynalar silindi. Tozlar alındı
Çamaşır makinesine renkliler ve beyazlar atıldı.
Kurutmadan sonra yerleştirildi.
Akşam yemeği menüsü belirlendi.
Çöp kovaları poşetleri yenilendi
Ütü yapıldı.
Market ihtiyaç listesi yazıldı.

Öğleden sonra kv ye gittim orda akşam yemeğini hazırladık yedik. Geldik oğlanı uyuttum. Eşimin yarın okulda kahvaltısı varmış börek sardım attım buzluğa sabah pişireceğim

Vay be artık ona da mı çözüm bulundu

Ayy ben forumdan çıktıktan sonra kendi kendime kocaman bi maraton yaptım mesajinı görsem varım derdim ama gec kaldik
Yarın var mısın evin her yerine ellemeli maratona
Hahaha tamam inşallah evin her yerini elleyelim

Bende bir iki baktım senden cevap gelmeyince vurdum kafayı yattım
Şaka bur yana çocuklar üşütmüş evde ( bütün okulda varmış) herifle de kavgalı olunca elim kolum kalkmadı yattım

Nego mecburi şeyler dışında birşey yapmadım bugün

Neler yaptim bugun
kahvalti hazirladim yaptik
mutfagi toparladim,kirlileri makinaya yerlestirdim, makinayi calistirdim
elde yikanacaklari yikadim
mutfak dolaplarimi ic dış sildim,duzenledimoglumu okula hazirladim,babasiyla gonderdim
odalari toparladim
nevresimleri degistirdim
oglumun odasina esimle biraz degisiklik yaptik esyalarin yerini degistirerek
evi supurdum
evi sildim
pencere mermerlerini sildim
aksam yemegini hazirladim yedik
bulasik makinasindaki temizleri yerlestirdim, kirlileri koydum
mutfagi toparladim
cayimizi ictik yine mutfak toparlandi
Hem cocuklar hem is cok yordu beni, bazi islerim yarina kaldi, kizimi ve oglumu uyuttum,biraz okuma yapip yatarim artik

Okudugum kitabi bitirdim biraz önce. Hüngür hüngür agladim.oglum bu kitabi okuyup bitirdiğinde anne okumalısin muhakkak dedi.ve ben gec okuduguma cok pisman oldum.
Şikayet ettigim konulara baktim bi.birde kitaptaki sağlıgı bile olmayan birinin yasama sevincine....etkisinden ne zaman çikarim bilmiyorum ama aldim dersimi..
Bugün sabah kızı esimle dis doktoruna goturdük evimize yakindi.cok sükur uğraştık doktorla ama çekildi disi rahatladi kuzum
Eev geldik kiza corba haric hersey yasakti.corbayi yemedi kizim ne inatçiymis yeni gordüm bu huyunu.
Ustümde bi agirlik bardi ama ev berbatti.
Sürünerek evi süpurdüm sildim
Mutfağı topladim.uykudan öliyordum omuzlarimda ağriyordu.
Yattim uyudum bi iyi geldiki.uyandim bi enerji geldi.sıkma ici hazirladim.hamuru yogurdum sıkma yaptim.tabi kizim mutfagi un yapti mutfagi biraz kizim biraz ben supurdük
Mutfagi topladim masayi sildim
2mak.camasir yikadim.biri kurudu katladim yerlestirdim.digeri ipte daha sabaha kurur.
Wc ve banyonun coplerini attim
Kizi yatirdim
Bende yatarım Birazdan

Haha tamam anlaştık
Geçmiş olsun bu aralar evet salgın var ya herkes hasta. Herifle mi kavgalisin bence yanlış yapmışsın inadına daha çok enercik olmalısın ben naptim demeli

Kızlar bir şey sorcam. Hiç plastik boyayaniniz oldu mu? Mesela plastik çöp kovası ya da plastik sebzelik, dolap gibi..
Hepsini sabit aynı renge boyamak istiyorum alırken hep farklı renk almışım güzel durmuyor. Yenisini alsam eskisine yazık kırık değil bisey değil.

Akrilik boyayla boyaniyormus galiba ama yapan var mı?

Haha tamam anlaştık
Geçmiş olsun bu aralar evet salgın var ya herkes hasta. Herifle mi kavgalisin bence yanlış yapmışsın inadına daha çok enercik olmalısın ben naptim demeli
Haklısın ama benimkinin huyu başka. Enerjik olamıyorum. Yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…