- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol canım Allah razı olsun.Geçmiş olsun canım
O koku işi çok fena. Arkadaşlar söylemiş mangal kömürü,kahve, süt, karbonat... Hepsini tavsiye ederim.Bugün bir buzdolabı temizleyeceğim kendi dolabım değil anahtarı bende olan bir evin şartelerini kapatmıştım. ( buldolabının takılı olduğunu unutarak) bir hafta kadar sonra farkettim şarteleri açtım bir 10 günde öyle kaldı
Eldivenimi bulursam maskemi takıp temizlemem lazım cif mutfak siprey işimi görür herhalde bir kaç mikrofiber bezde alayım yanıma birde temizlik bittikten sonra dolaba tabakta vanilya koyayım başka koku için bana tavsiyede bulunacak olan var mı?
Sirkede alsam mı yanıma elma sirkeli su ile silmek kokuyu alırmı acaba
Vay be artık ona da mı çözüm bulunduArtık hazneli kalem açacaklar var diğerini istemiyor öğretmenler
Ayy ben forumdan çıktıktan sonra kendi kendime kocaman bi maraton yaptım mesajinı görsem varım derdim ama gec kaldikMarotona varmisin
Sagol canim ❤Geçmiş olsun canım
Sagol canimGeçmis olsun
Sagol canimAmiin rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Geçmiş olsun
Öğleden sonra kv ye gittim orda akşam yemeğini hazırladık yedik. Geldik oğlanı uyuttum. Eşimin yarın okulda kahvaltısı varmış börek sardım attım buzluğa sabah pişireceğimYatakları topladım evi havalandırdım
Kahvaltı yaptık kaldırdım
Battaniye yıkadım astım
Nevresimleri değiştirdim
Çıkardığım nevresimleri yıkadım astım
Eşimin çorap çekmecesini düzelttim
Ders çalıştım
Öğlen için oğlana sigara böreği sardım kızarttım
Tekrar mutfağı topladım
Klozeti lavaboyu ovdum
Oğlan halıya meyve suyu döktü onu sildim
Birazdan kvye geçeceğim
Hahaha tamam inşallah evin her yerini elleyelimVay be artık ona da mı çözüm bulundu
Ayy ben forumdan çıktıktan sonra kendi kendime kocaman bi maraton yaptım mesajinı görsem varım derdim ama gec kaldik
Yarın var mısın evin her yerine ellemeli maratona
Hahaha tamam inşallah evin her yerini elleyelim
Bende bir iki baktım senden cevap gelmeyince vurdum kafayı yattım
Şaka bur yana çocuklar üşütmüş evde ( bütün okulda varmış) herifle de kavgalı olunca elim kolum kalkmadı
Haha tamam anlaştıkHahaha tamam inşallah evin her yerini elleyelim
Bende bir iki baktım senden cevap gelmeyince vurdum kafayı yattım
Şaka bur yana çocuklar üşütmüş evde ( bütün okulda varmış) herifle de kavgalı olunca elim kolum kalkmadı yattım
Haklısın ama benimkinin huyu başka. Enerjik olamıyorum. Yarın görüşmek üzereHaha tamam anlaştık
Geçmiş olsun bu aralar evet salgın var ya herkes hasta. Herifle mi kavgalisin bence yanlış yapmışsın inadına daha çok enercik olmalısın ben naptim demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?