Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son sayfayi ben doldurmusum yav☺
Bugün mutfaktan hic çikamicam sandim bi anmarkete gittik geldik.aldiklarimi yerlestirdim bayagi surdu.
Yas pasta yaptim
Tavuk hasladim didikledim birazini buzluga attim
Pizza yaptim
Aldigim zeytinleri isladim.suyunu degistim
Kac milyon kez o mutfak toplandı bul.mak calistirdim bosalttim geri doldu
Sofralar cirpildi
Ortalik toplandı
Süpürge min buyuk agzi kirildi kucuk agziyla evi bi dolandim.
Hic oturmadim desem yeridir.temizlik yapmadim ama isimde bitmedi

İyi geceler kk nın hamarat kadınları yoğun bir gün geçti, bugün öğleden sonra iş arkadaşlarımdan birinin mevlütü vardı ona katıldım. Evdeki işler biraz aksadı ama olsun pandemi başladığından beri hiç katılmamıştım iyi geldi kalabalıkla Kuran dinlemek, dua etmek, selamlaşmak.

Sabah kahvaltı hazırlayıp eşimi işe gönderdim
Mutfağımı topladım, fasulye ısladım
Kızın kumunu değişip kutusunu yıkadım
Dün gece astığım çamaşırları topladım
Yeniden bir makina çamaşır yıkayıp astım
Tuzlu kurabiye yaptım mevlüt için(bizde adettir ev yapımı bir şey götürülür ikrama destek olsun diye)
6 gibi eve döndüm fasulyemi pişirip yanına pilav yaptım hemen
Mutfağı ve çamaşırları topladım
Yemekten sonra havluları ve nevresimleri değiştirdim yarın yıkarım nasipse
Yüzüme ve ellerime bakım da yaptım

Biraz kitap okudum eşim maç izlerken artık yatma vakti, kızım yatakta söyleniyo gel diye hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun

İkisi birden hasta jesim ama küçük ateşli daha kötü öksürüyorlar ciğerleri iltihaplanmış büyük ilacını vs içiyor onun durumu daha iyi
Oyyy yavrularım ya kiyamam rabbim sifasini verir insallah canim benim. Kucuge de bol bol burun ac hava aldir ciğerleri temizlenir insallah.

Ben senin cocugun oldugunu suan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…