- 2 Ağustos 2013
- 38.470
- 129.802
- 798
35 mi kim neyMasallah maşallah uyusun prensesim.
Totodan dert yanan bi allahin dombilisini gormedim hep 35 kg olanlar dertleniyor. Ahahhahaha
Benim 30 kg fazlam var. Dogurdugum gun bile hamilelik öncesine dondum ama lohusalikta yedim de yedim sut olur dediler beni +30 a getirdiler ahhahahahha35 mi kim neyancak fazlalık olabilir
Bende doğumdan sonra fazladan bi 3 4 kilom kalmıştı şimdi 20 olmuştur. Hadi sen süt olsun diye yedin ben niye yedim ve yiyorum acabaBenim 30 kg fazlam var. Dogurdugum gun bile hamilelik öncesine dondum ama lohusalikta yedim de yedim sut olur dediler beni +30 a getirdiler ahhahahahha
Sağol jesikommmm beniimmmmmOhhh iste bu cay dedin mi yanina nevale olacakafiyet olsun yarasin tosunuma
Çoook güzel bir zamanda ne güzel dua ettin be jesimmmm kalbennnn çokçca aminnnn Rabbimm bizlere de nasip etsin aminnAllahimmmm yarabbimmm sen dualari duyansin tez vakitte inşallah
@TeyocanTiniminimavihanim @Hemsirecik de uykusuzlar kervanina katilsin amiiiiiiin
Biraz da siz çekin yavvv hep ben mi dert yanacagimmm
Canim benim canimmÇoook güzel bir zamanda ne güzel dua ettin be jesimmmm kalbennnn çokçca aminnnn Rabbimm bizlere de nasip etsin aminn
Mumineyi şöyle kibleye dogru uzatalim kardeşler
Bakma sen ben de gidim gidim sut sagiyom o yemege inek olsa 10 buzagi doyururduBende doğumdan sonra fazladan bi 3 4 kilom kalmıştı şimdi 20 olmuştur. Hadi sen süt olsun diye yedin ben niye yedim ve yiyorum acaba
Yaziklar olsun totunuzu kescem derken boyle mi hayal ediyonuz beni la
Tam ezan okunuyordu amiiiiin dedim
Daha çok şöylee jesimYaziklar olsun totunuzu kescem derken boyle mi hayal ediyonuz beni la
3 kadar ateşini zor düşürdüm bakalım eğer yine düşmesse acile gidelimAllah şifa versin yavrularımıza benimki de ateşli öksürüyor hiç uyuyamadı
Galiba bir salgın var kuzum sende bu ara bebeğe dikkat et çok dışarı çıkmayınOyyy efo cok gecmis olsun valla salgin mi var ne hepimiz de bir kirginlij
Geçmiş olsun efserimKız ateşlendi sayıklıyor
Musmutlu güzel yılları olsun canımPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?