Sen niye bilmediğin şeyi yiyosun yaDün hava güzeldi kızımı serümden sonra temiz hava alsın diye buranın dağlık yerlerine götürdüm ordan topladım hatta ben zehirlenmeyelim dedimeşimde bu yeniyor dedi çok lezzetli bir şey marmelatını hayal ettim çok lezzetli olur
Başta eşimin bu dağın başında bana kumpas kuruyor dedimSen niye bilmediğin şeyi yiyosun ya
Ben çok az topladım yanı tedarikli gittseydim toplardımEvet yeniyor hiç marmelat yapmadım ama sen dene güzel olursa bende yapıyım
Bende köye gidince topluyorumBen çok az topladım yanı tedarikli gittseydim toplardım
Üzerinden 8 saatten fazla geçti doktorun gözlemle dediklerinin hiç biri olmadığına göre temografiye gitmeye gerek yok burun için gitsemmi nego her Kırıkta ağrı olmayabilir gibi bişey demişti kafam da karıştı şimdi. Doktora gitsem ağrı acı yok kırık varmı bı bakalım desem film cekerlermi ki onuda bilmiyorumZaten sen tomografi ye gönderdi dedinya orda burunda ki kırığa bakmazlar beyinde bir hasar oldumu diye bakılır
Amin inşaallah Saol canım teşekkür ederim rabbim bütün çocukları korusun biz yetersiz kalıyoruzGeçmiş olsun Allah esirgesin
Baktın adam sağlam devrilmiyor gerisini hiç sorgulamadın aferin bu iştahla bizi çabuk zehirlerler haBaşta eşimin bu dağın başında bana kumpas kuruyor dedim
Baktım ciddi ciddi yiyor bir yedim ayni çekirdek etkisi başladım duramadım
Bende ilk defa yedim çok güzelmişBende köye gidince topluyorum
Eşim benim çeşnici başımBaktın adam sağlam devrilmiyor gerisini hiç sorgulamadın aferin bu iştahla bizi çabuk zehirlerler ha
Benimki kız ve ben böyle bir inat hiç görmedimAaaa benim ki de koç burcu erkek ondan mı inatçı açaba
Aluç diyorlar Erzurum’da alıç Türkçesi zannedersem
Sen nasssı aluçu bilmezsin ya bir Erzurumsever olarakEfser Dis is lahana black lahana. Yeniyor.
Sen nasssı aluçu bilmezsin ya bir Erzurumsever olarak
Çok geçmiş olsunÜzerinden 8 saatten fazla geçti doktorun gözlemle dediklerinin hiç biri olmadığına göre temografiye gitmeye gerek yok burun için gitsemmi nego her Kırıkta ağrı olmayabilir gibi bişey demişti kafam da karıştı şimdi. Doktora gitsem ağrı acı yok kırık varmı bı bakalım desem film cekerlermi ki onuda bilmiyorum
Amin inşaallah Saol canım teşekkür ederim rabbim bütün çocukları korusun biz yetersiz kalıyoruz
Tutucam dedim kendimi iki dilim ayva yedim çok ccok sinirliyim bana degeni yakıp gonderiyorumAra öğünde kek yedim.
Öyle bir diyet benimki sorgulamayın
bizde yemişan derler. alictan biraz daha farklı bi yemiş çeşidi
Ayvaya mı sinirlisinTutucam dedim kendimi iki dilim ayva yedim çok ccok sinirliyim bana degeni yakıp gonderiyorum
Onu biliyorum bu o değil onu burda turşuya koyuyorlar mayalansın diyeAluç diyorlar Erzurum’da alıç Türkçesi zannedersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?