Geçmiş olsun Allah esirgesinCekyat yüksekliği 30 yada 35 cm gibi bişey parkeye gelmiş direk burnunun üstüne düşmüş kanamiş ve şişmişti evet 8 saati geçti ve herhangi değişik septomlar göstermiyor kırık olsa ağrı şiddetlenir devamlı ağlardı diye düşünüyorum burnuna dokunup hafif sıkıyorum acıyormu diye acımıyor herhalde ağlamıyor
Saol canım teşekkür ederim Kırık olsa aglamazmi devamlı. Dokunduğumda tepki gosterirdi. Kırık olduğunda ağrı yapmiyormu benim bir kere kolum kırıldı sıcağı sıcağına bişey hissetmedim uyuyunca geçer dedim gece sancı başladı ve hiç durmadı ağrısı. Buda öyle olur diye düşündüm ama bilemedim şimdi. Doktor baktı kırık yok dedi. Sadece 8 saat uyutma ve uyursa ve uyanmaz ise doktora götür dedi doktor elle ve gözle muayene ettiği için ben pek emin olamadım tabiki
Başla sen bir ucundan
Balıklar çok sinsiOğlak da var ama beni en çok balık yordu koç iyi bile onun yanında
Boşlukları dolduralım
Başla sen bir ucundan
Boşlukları dolduralım
Ne yapalım... Ne yapalım
Buldum !!! Uyuyalım
Aryacım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli oldu muDeme öyle deme
Dur daha aşağı bidaha ifsaladim seni
Kafamızda patlıyacak sen dur heleDur daha aşağı bidaha ifsaladim seni
Ben alışığım 3 yildir o sopaya arsız oldum sanırımKafamızda patlıyacak sen dur hele
Bana vurunca klavye hepten bozuluyorBen alışığım 3 yildir o sopaya arsız oldum sanırım
Aferin!!!! Aferin!!!!! Çağırdın demi
Yapmayın diye uyarıyorum ama dinleyen kimBoş boş oturup uyuyanı fururuumm
Ben işlerimin bi kısmını hallettim bi çay içimlik oturdum başkanım birazdan kalkıp ev süpüreceğimBoş boş oturup uyuyanı fururuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?