Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne bilim o kadar çok öyle ıfak meyve varki
Doğru güneşsizlikten meyveler gelişemiyor burda olan meyveler de hep küçük kızılcık , kuşburnu
Onu biliyorum bu o değil onu burda turşuya koyuyorlar mayalansın diye
Ya bu o değil mi ben mi karıştırdım bi iki kere yemiştim o sandım

Annem olabilir misin dut ayda 1 perde yıkardı şimdi duruldu. Asla ve asla evini dağınık görmedim hiç her zaman temiz ve düzenli. Bende orta karar işte onun %50 si olsam yeter diyorum

Çok geçmiş olsun yaaaa

Annem olabilir misin dut ayda 1 perde yıkardı şimdi duruldu. Asla ve asla evini dağınık görmedim hiç her zaman temiz ve düzenli. Bende orta karar işte onun %50 si olsam yeter diyorum
Kesinlikle yeter. Sık yıkanmadan perdelerim çürüdü yırtılmaya başladı .

Benimki de öyle. Ben ordayken durdurmaz sürekli iş yaparım biz gidince evi bidaha temizliyor baştan aşağı. Alındım diyorum napiyim huy diyo bide

Kesinlikle yeter. Sık yıkanmadan perdelerim çürüdü yırtılmaya başladı .
Bende evlendiğimiz ilk sıralar her gün gece ev süpürürdüm işten gelince halıların tüyleri dökülüyor diye. Ayda 1 perde yıkardım. Eşim dedi napıyorsun sen kendine gel canına yazık halıların tüyleri bitince saldım

Benimki de öyle. Ben ordayken durdurmaz sürekli iş yaparım biz gidince evi bidaha temizliyor baştan aşağı. Alındım diyorum napiyim huy diyo bide
Benimki de aksine yaptırmaz beğenmediğinden bence bide çok hızlı ben yaparım hemen der

Şansımı fazla zorlamadan gideyim

Yemek yapacağım
Bulaşık Makinesini yerştireyim
Ertediğim şu gıvır zıvır dolabı yerleştireyim
Ben de gidiyorum bulaşık makinesi boşalacak yemek yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…