Eşimde buna benzer bir şey dedibizde yemişan derler. alictan biraz daha farklı bi yemiş çeşidi
afiyet olsun:)
Bi şey istemiimSen istiyor ne
Alasen hiç çekinme süleBi şey istemiim
Yok valla süpürdüm evi bi yemek kaldı kalkıp onu da yapayım sonra biraz çalışayımAlasen hiç cekime süle
Doğru güneşsizlikten meyveler gelişemiyor burdaNe bilim o kadar çok öyle ıfak meyve varki
Ya bu o değil mi ben mi karıştırdımOnu biliyorum bu o değil onu burda turşuya koyuyorlar mayalansın diye
Annem olabilir misin dutBiliyorum negom.☹ eskiden daha kötüydüm. Koltukların örtüsü bozulmasın diye yerde otururdum. 2 ayda bir perde yıkar duvar silerdim. Ayda 1 halı koltuk silerdim. Bi insan günlük toz alırken cam siler mi? Camdaki toz içeri girmesin diye günlük cam silerdim .
Sağolsun kız kardeşim yakınımda otururdu. O biraz biraz çekti beni işlerden. O taşınınca geri başladı ama eskisi kadar değil.
Çok geçmiş olsun yaaaaKızlar anneme gittim bı kaç günlüğüne cekyatta yattık oğlumla. Gece Uyurken üstümden atlamış geçmiş yan tarafa hissetmemişim çocuğum burnunun üstüne düşmüş. kanadı davul gibi olmuş minicik burnu. Hemen doktora götürdük öyle bı baktı kırık yok gibi görünüyor ama burda temografi felan çekmiyoruz başka hastane ismi verdi oraya yönlendiriyoruz dedi 8 saat uyutma uyursa uyandır uyanmakta zorluk yaşarsa hemen doktora götür dedi. Tabi bu 8 saat içinde uyutmamak ne mümkün el kadar bebeyi uyudu uyandı çok şükür bişey yok gibi. Bende tekrar goturmedim doktora. Arada burnuna dokunuyorum acıyormu diye tepki vermiyor kırık olsa dokunmadan da ağlardı ağrısından dimi şişide inmiş çok az kalmış bişey yoktur doktora götürmeme gerek varmı boşu boşuna radyasyon alsın istemiyorum da çocuğumun
Birazdan furrun bunları dersenYok valla süpürdüm evi bi yemek kaldı kalkıp onu da yapayım sonra biraz çalışayım
Alıç değil ki o alıç çekirdeği farklı bu aynı elma sadece çok küçükAluç diyorlar Erzurum’da alıç Türkçesi zannedersem
Minyatür elmaAlıç değil ki o alıç çekirdeği farklı bu aynı elma sadece çok küçük
Kesinlikle yeter. Sık yıkanmadan perdelerim çürüdü yırtılmaya başladı .Annem olabilir misin dutayda 1 perde yıkardı şimdi duruldu. Asla ve asla evini dağınık görmedim hiç her zaman temiz ve düzenli. Bende orta karar işte onun %50 si olsam yeter diyorum
Benimki de öyle. Ben ordayken durdurmaz sürekli iş yaparım biz gidince evi bidaha temizliyor baştan aşağı. Alındım diyorum napiyim huy diyo bideAnnem olabilir misin dutayda 1 perde yıkardı şimdi duruldu. Asla ve asla evini dağınık görmedim hiç her zaman temiz ve düzenli. Bende orta karar işte onun %50 si olsam yeter diyorum
Belki de ben karıştırdım buna benzer ikram etmişlerdi sorduğumda alıç dedilerAlıç değil ki o alıç çekirdeği farklı bu aynı elma sadece çok küçük
Uyumazsanız dememBirazdan furrun bunları dersen
Evet renk ve küçüklük olarak aynı görüntüsü birinde sap vardı ondan ayırt ettim bendeBelki de ben karıştırdım buna benzer ikram etmişlerdi sorduğumda alıç dediler
Bende evlendiğimiz ilk sıralar her gün gece ev süpürürdüm işten gelince halıların tüyleri dökülüyor diye. Ayda 1 perde yıkardım. Eşim dedi napıyorsun sen kendine gel canına yazıkKesinlikle yeter. Sık yıkanmadan perdelerim çürüdü yırtılmaya başladı .
Benimki de aksine yaptırmaz beğenmediğinden benceBenimki de öyle. Ben ordayken durdurmaz sürekli iş yaparım biz gidince evi bidaha temizliyor baştan aşağı. Alındım diyorum napiyim huy diyo bide
Şansımı fazla zorlamadan gideyimUyumazsanız demem
Bende evlendiğimiz ilk sıralar her gün gece ev süpürürdüm işten gelince halıların tüyleri dökülüyor diye. Ayda 1 perde yıkardım. Eşim dedi napıyorsun sen kendine gel canına yazıkhalıların tüyleri bitince saldım
Ben de gidiyorum bulaşık makinesi boşalacak yemek yapılacakŞansımı fazla zorlamadan gideyim
Yemek yapacağım
Bulaşık Makinesini yerştireyim
Ertediğim şu gıvır zıvır dolabı yerleştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?