En büyük silahımı kullanırım umursamamak görürsün hıhBen alışığım 3 yildir o sopaya arsız oldum sanırım
Beni o solucan şu an yese sonradan görür geçmişe bakmaktanNego geliyo eski mesajlara bakaraktan. O cesaretle yazdığım şeyler için şu an pişmanlık çekiyorum
Aynen arada kaynamak gibi düşüncem olabilirCemaatte birininki kabul olsa hepsinin oluyor işte dutun dahil olduğu cemaati düşünsene sırtımız yere gelmez
Görmez olaydım
Aslanım çekirgeBen işlerimin bi kısmını hallettim bi çay içimlik oturdum başkanım birazdan kalkıp ev süpüreceğim
Ben senin tatlı belanım yapmazsınEn büyük silahımı kullanırım umursamamak görürsün hıh
Oo ben de millet hunharca temizlik yapiyo sanıyorum meğer siz de benim gibi yatiyomussunuzSabahtan evi toplamıştım
Çamaşırları astım kuruyanlari kaldirdim
Kahvaltı sonrası topladım mutfağı
@Efser uyuyalım dedi uyucam
Aklımizi okuyorsun resmenOdak noktasına haftaya başlayalım çocuklar evde zor olur bir çoğunuza.
Mutfaktan başlayacağız ,bilmeyenler için yazayım ben madde madde yapılacakları ayrıntılı yazıcam herkes kendi telefonuna veya defterine kaydetip yaptıkça yanına tik atacak. Bir hafta süresi olacak.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
O bir prenses ben bir köleyim haaAslanım çekirge
Ben baksam seni daha çok korkuturum bonus o yüzdenUlan biride bana baksın burda canımın güvenliği yok
Çıkamaz yaa ya ölse cesedi olur lahanaya geri mi girdi acabaBen baksam seni daha çok korkuturum bonus o yüzden
O değil de nefret ediyorum o böcekten gerçekten bi tuhaf şekillere giriyor tövbe yarabbim inşallah egile büküle evin dışına cikmistir
Kırmızı alıç
Bende sana yazmıştım merak edipiyi günler kızlar
rabbim şehit olan vatandaşlarımıza rahmet eylesin. yaralılara acil şifalar versin.
dün bebek arabasını gördüğümden beri içim kötü
bu hafta kaynanam gidecek annem gelecek. ben de o zaman baslicam yemek temizlik işlerine
Alıcın da çeşitleri varAlıç değil ki o alıç çekirdeği farklı bu aynı elma sadece çok küçük
Bu benBenimki de aksine yaptırmaz beğenmediğinden bencebide çok hızlı ben yaparım hemen der
Oğlak da var ama beni en çok balık yordu koç iyi bile onun yanında
Yaaöncelikle balık burcundan selamlar
Bizde yorgunuz inanın
Balıklar çok sinsitüm mahsumiyetiyle yaklaşır sen olanları anlatsanda onlar bunları bu becaremi yaptı derler
Bonus bacım üzerine alınma bana öyleleri denk geldi
Bende alıç diyecektim yok değil dediler diye sustumAlıcın da çeşitleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?