- 2 Ağustos 2013
- 38.460
- 129.759
- 798
Geçmiş olsunHayırlı günler kızlar
2 gündür şifayı kaptım hasta yatıyorum şükür bugün daha iyiyim. Ev kotu durumdaydi tabi
Bugün toparladım evi mutfağı falan. Kütüphaneye gittm geldim. Yemek yaptım şimdi kaldığım yerden yatmaya devam ediyorum
Yook ben cemaatle yapmayı severim
Allahım ben bu mükemmel fikirleri hakedecek ne yaptımCemaatte birininki kabul olsa hepsinin oluyor işte dutun dahil olduğu cemaati düşünsene sırtımız yere gelmez
Geçmiş olsun canımHayırlı günler kızlar
2 gündür şifayı kaptım hasta yatıyorum şükür bugün daha iyiyim. Ev kotu durumdaydi tabi
Bugün toparladım evi mutfağı falan. Kütüphaneye gittm geldim. Yemek yaptım şimdi kaldığım yerden yatmaya devam ediyorum
Bugün yediğin hurmalarNego geliyo eski mesajlara bakaraktan. O cesaretle yazdığım şeyler için şu an pişmanlık çekiyorum
Oo ben de millet hunharca temizlik yapiyo sanıyorum meğer siz de benim gibi yatiyomussunuziçim rahatladı shsjsjsn
En fazla akşam yemeğinde yersiniz korkmaUlan biride bana baksın burda canımın güvenliği yok
Bak diyorum kalbim temiz benimAklımizi okuyorsun resmenonce kendi kendime odak yapayim dedim sen söyledin
Sonra dedim kendi kendime cocuklarla yapilmaz
Simdi yine soyluyorsun
Ne yapayım işi gücü bitirmiş adil bir insanım benO bir prenses ben bir köleyim haa
Sarısı kırmızısı var ama belki başka bir şeydir hunnapa da benziyorBende alıç diyecektim yok değil dediler diye sustum
Vah yavruma
Geçmiş olsun
Sağ olun kizlarGeçmiş olsun canım
Şışştt sakın ol
Ben de hünnap dicektim.Sarısı kırmızısı var ama belki başka bir şeydir hunnapa da benziyor
Sanki dersin dağ kurdu yiyecekAlıç 10 mesajda bahsi geçecek bir meyve peki ben beni yemesini göze alabiliyomusun.
Beni beni
Saol canim çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun yaaaa
Hayatımda ki balıklara küçük bir zerzenişti
Çok geçmiş olsun canımHayırlı günler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?