- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Sağ ol canimÇok geçmiş olsun canım
14.haftada erkek dedi, 16.haftada kız dedi.Aryacım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli oldu mu
Ayy ne iyi mis gibi yapti her yeri
Verdiğin teselli için çok teşekkür ederimHayırlı olsun üstelik Koç Burcu bi de Allah yardım etsin şimdiden bende var bir tane tüm eve yetiyor sağolsun
JessssssssOoo benim ebem esege ters biniyor 1 senedir. Seni en has kankam yapiyorum zabaha kadar burlardayiz artik
Vay be örtü bilen sermiş topuğuma tüküreyimHayatim boyunca şöyle hamarat olamadim ya ona yanarim
Ellerde neler var
Ben yokmuşum gibi şaap ya konuş istediğin gibi zerzeniş etHayatımda ki balıklara küçük bir zerzenişti
Nasıl oturmuşlarsa içime
Bu saatte is mi kalir laEvi süpürdüm anaaa süpür süpür bitmedi bu nedir benim acil salonu halletmem lazım biri benle başlasın nolar ya yoksa singıl girişicem
anladım canım..Evet provakatif mesajlar
Hunnap sanki biraz daha mı iri bilemedimSarısı kırmızısı var ama belki başka bir şeydir hunnapa da benziyor
Bo sooto oş mo kolorSu cocugun ceyregi bile degilim negooooooooo
Yapmiyom kiSen erken yapta yaz ulan
Saat ommus 5 nediyodun sabahtirBo sooto oş mo kolor
Yarin gireceksen olur ben gelirim. Nego beni göz ardı etmedenEvi süpürdüm anaaa süpür süpür bitmedi bu nedir benim acil salonu halletmem lazım biri benle başlasın nolar ya yoksa singıl girişicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?