- 1 Aralık 2021
- 14.917
- 54.357
- 548
- 35
Biliyorum ama bunlar elma biz karamuktan alica kusburnundan menengice kkaragöz biz dağlarda toplarız sürekli alıç çeşitlerini de biliriz bazısı fazla yemede karın ağrısı yapar onu toplamayız mesaleAlıcın da çeşitleri var
Alıç mayhoş,Bu daha şekerli ve aromalı.Biliyorum ama bunlar elma biz karamuktan alica kusburnundan menengice kkaragöz biz dağlarda toplarız sürekli alıç çeşitlerini de biliriz bazısı fazla yemede karın ağrısı yapar onu toplamayız mesale
Kim yapıyor ula evi şey mi götürüyorYapmiyom ki
Bana da bir takım misafirler gelecek ama hiçççç canım istemiyorHemende peşine misafir çağırıcam mecburum artık
Yuhhh ulaAllah anne babanın da hayırlısını versin bugun kızın digumgunuydi şimdi aklımıza geldi
Kaynanam olur kendisiİçimi rahat rahat boşalta bülürüm
Birde sağ gösterip soldan vurmaları yok mu
Sen üzerine şaap yapma onların yükselenleri kesin yıllan
Aynısını yaşattı valla bakBen balıklardan çok çektimbunu burçlara bağlamamak lazım
Biri benim ailemden
Diğeri Er kişi tarafından
İkiside çok arkadaş sırdaş gibi yaklaştı yıllarca çokkk sonrlaarı renklerini anladım
Burçlara ön yargılı değilim sadece ay burçununa bakılıp karekter anelizi yapılamaz zaten
onları etkileyen yükseleni,12 gezegen evinde nerelere çarpıldıklarını bilmiyoruz
Tırtıl kim içinYaptıklarımı yazayımda iki motive olayım yalnız yalnızşuraçığımda terk edilmiş bir kedi yavrusu gibin
Yemeğimi yaptım
Bulaşık makinesini boşaltığım kavonozları doldurdum çalıştırdım
Gıçık olduğum düzene sokamadığım dolabı düzenledim
Çay bölümünü düzenledim
2 makine çamaşır yıkandı biri serildi diğeri makinede serilecek
Yatana kadar
Bulaşık makinesini boşaltıp
Mutfağın vitrin bölümünü düzenliyeceğim
Çamaşır serip
Bulaşıkları yıkayıp mutfağı derleyip doplayacağım
Ne bileyim kımıl kımıl böyle cıvıl cıvıl kanını kaynatıyor ondan şaaap yaptımTırtıl kim için
Koca olacak kişi diyor ki ben 15 i sanıyordum o daha kötü hepten unutmuşYuhhh ula
Teşekkür ederiz teyzesiÖmrü uzun olsun prensesin
Gecenki burç mevzusuna döndü
Teşekkür ederim efserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?