Bu kedi tırtıl yemiş gibi bakıyor
Bu kedi tırtıl yemiş gibi bakıyor
Sabah sabah ne güldüm ya
Kalkma canım bugün de öyle olsun dinlenBugün için planlarım beklemede hala yataktayım dün daha iyiydim.
Sadece yatakta kitap okudum kalkmıyorum işte yapmıyorum hiç bi iş dedim. Çocuklarla da sorunumuz var toparlayamadık bakalım ne zamana toplanır.
İyi ki kalkmıycam dedim su dolu bir şişe ve kavanoz kırdı küçük kalktım sildim süpürdüm kahvaltı hazırladım onlara geri yattım
Yemişim aksiliğiniAksiyim bugünsen hastalanmışsın geçmiş olsun
Kalkma canım bugün de öyle olsun dinlen
Allah başa vermesin negocan inan çekilir gibi değil duyardım önceden de ben de insanlar daha ne icat çıkaracaklar derdim yandan gülerdim saçma gelirdi.Tükenmişlik mi o da ne cık cık cık
Yemişim aksiliğini
Bende konuşmak ağrıdan istemiyorumküçük anlamadı ona çıkıştım gelmiş "ama bağıra biliyosun" diyor
Sağol canım biraz terlersem geceçek sanki öyle umut ediyorum
Her şey bize bakıyor çocuklar ayrı bir olay kaldıramıyoruz bazen nur normal bu duruma gelmen gelmemiz.Allah başa vermesin negocan inan çekilir gibi değil duyardım önceden de ben de insanlar daha ne icat çıkaracaklar derdim yandan gülerdim saçma gelirdi.
Ama şimdi dibine kadar yaşıyorum bu hissi depresyonun daha ağır hali gibi.
Şimdi hava alıyorum attım kendimi dışarıya evde ev işi her şey beni bekliyorken. Sanırım buna daha çok ihtiyacım var bu aralar.
Dün akşam camasir attım makineye sermedim hala .
Koktular kesin bir daha yikaticam mecbur . Olacak is değil ki budemek ki bazen oluyormuş.
İsteksizlik tavan.
Öyle olur zatenHastalıktan değilde kafam bozuk her şeye yapmıyorum ulan deyince aniden aşırı şekilde artıyor sanki iş güç
Siz napıyosunuz tatilde nasıl geçiyor?
Öyle olur zatenAblama geldik biz de perşembe akşamına kadar kalacağız bakalım
Gercekden bizim nesilVuraydın ağzısına
Anlaşılmak dünyanın en güzel iletişim şekli sanırım. İnan yazdıkların beni bir nebze de olsa iyi hissettirdi bonusumHer şey bize bakıyor çocuklar ayrı bir olay kaldıramıyoruz bazen nur normal bu duruma gelmen gelmemiz.
Biraz kafanı topla yaparsın yine.
Napalım Allah can sağlığı versin hallederiz diyip devam edicez
Rabbim ferahlık versin canım, sorunların en yakın zamanda hayırlı bir şekilde sona erer inşallahBugün için planlarım beklemede hala yataktayım dün daha iyiydim.
Sadece yatakta kitap okudum kalkmıyorum işte yapmıyorum hiç bi iş dedim. Çocuklarla da sorunumuz var toparlayamadık bakalım ne zamana toplanır.
İyi ki kalkmıycam dedim su dolu bir şişe ve kavanoz kırdı küçük kalktım sildim süpürdüm kahvaltı hazırladım onlara geri yattım
Geçmiş olsun canimOlanlar oldu bademcikler pert
Gece biraz terledim Ama çok şükür yatırmıyor sanıki ayakta geçireceğim
Geçmiş olsun dicektim ama hasta değilmişsin. Bosver bugün de sal kendini böyle olsun.Bugün için planlarım beklemede hala yataktayım dün daha iyiydim.
Kız niye ağdaGeçmiş olsun canim
Geçmiş olsun dicektim ama hasta değilmişsin. Bosver bugün de sal kendini böyle olsun.
Ben sana ne iyi geleceğini biliyorum bir ağda günü her seyi halleder
Önce bi Türk kahvesi sonra ağda aman bakım günü
Seni böyle görmeye alışık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?