Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün için planlarım beklemede hala yataktayım dün daha iyiydim.

Sadece yatakta kitap okudum kalkmıyorum işte yapmıyorum hiç bi iş dedim. Çocuklarla da sorunumuz var toparlayamadık bakalım ne zamana toplanır.

İyi ki kalkmıycam dedim su dolu bir şişe ve kavanoz kırdı küçük kalktım sildim süpürdüm kahvaltı hazırladım onlara geri yattım

Kalkma canım bugün de öyle olsun dinlen

Tükenmişlik mi o da ne cık cık cık
Allah başa vermesin negocan inan çekilir gibi değil duyardım önceden de ben de insanlar daha ne icat çıkaracaklar derdim yandan gülerdim saçma gelirdi.
Ama şimdi dibine kadar yaşıyorum bu hissi depresyonun daha ağır hali gibi.
Şimdi hava alıyorum attım kendimi dışarıya evde ev işi her şey beni bekliyorken. Sanırım buna daha çok ihtiyacım var bu aralar.
Dün akşam camasir attım makineye sermedim hala .
Koktular kesin bir daha yikaticam mecbur . Olacak is değil ki bu demek ki bazen oluyormuş.
İsteksizlik tavan.

Her şey bize bakıyor çocuklar ayrı bir olay kaldıramıyoruz bazen nur normal bu duruma gelmen gelmemiz.
Biraz kafanı topla yaparsın yine.
Napalım Allah can sağlığı versin hallederiz diyip devam edicez

Hastalıktan değilde kafam bozuk her şeye yapmıyorum ulan deyince aniden aşırı şekilde artıyor sanki iş güç
Siz napıyosunuz tatilde nasıl geçiyor?
Öyle olur zaten Ablama geldik biz de perşembe akşamına kadar kalacağız bakalım

Her şey bize bakıyor çocuklar ayrı bir olay kaldıramıyoruz bazen nur normal bu duruma gelmen gelmemiz.
Biraz kafanı topla yaparsın yine.
Napalım Allah can sağlığı versin hallederiz diyip devam edicez
Anlaşılmak dünyanın en güzel iletişim şekli sanırım. İnan yazdıkların beni bir nebze de olsa iyi hissettirdi bonusum

Rabbim ferahlık versin canım, sorunların en yakın zamanda hayırlı bir şekilde sona erer inşallah

Olanlar oldu bademcikler pert
Gece biraz terledim Ama çok şükür yatırmıyor sanıki ayakta geçireceğim
Geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun dicektim ama hasta değilmişsin. Bosver bugün de sal kendini böyle olsun.
Ben sana ne iyi geleceğini biliyorum bir ağda günü her seyi halleder
Önce bi Türk kahvesi sonra ağda aman bakım günü

Seni böyle görmeye alışık değilim

Kız niye ağda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…