- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Misal şu an lora kardeşimin 10 dk lık maratonunu okudum bişey fişekledi beni kalkıyorum 10 dk da toplim yatakları
Şu iki mesajda bana neler yaşattın sen öyle10 dk sonrayı 10 dk lık sanmışım vah beni
Bunu burdan alın10 dk sonrayı 10 dk lık sanmışım vah beni
Yok yok sen akşam 6 yi bekle
Biri hemen kalkıyo biri 1 saat sonra senle buluşuyo yaptığını beğendin mi kardeşimBenim maraton seysi devrik cümle kurdugumdan sanırım yanlış anlaşıldı
Banane la hem cocuga bak hem ev supur olduuuuuKalk ulan bi yeride sen süpür yaz
Ulan böyle çocuk büyütmeye ne varBanane la hem cocuga bak hem ev supur olduuuuu
Bunu da alınBenim maraton seysi devrik cümle kurdugumdan sanırım yanlış anlaşıldı
Ben böyleBiri hemen kalkıyo biri 1 saat sonra senle buluşuyo yaptığını beğendin mi kardeşim
İşte kolayliyoruz boyle yoksaaaa ohooo beni bakıykoyden toplardinizUlan böyle çocuk büyütmeye ne var
Aaall al işte al kalkiyim mi kalkmayim mi diye biz oy kullanırken kadının yaptığına bakBanyo lavabosunu klozeti temizledim, banyoyu yıkadım, terlikleri çamaşır suyuna koydum.
Dağınıklığı topladım.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttik.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdik.
Çocuklar banyo yaptı.(küçüğü ben yıkadım)
Büyüğün çözeceği testleri ayarladım.
Kuru fasulye ısladım beş dakika kaynatıp kapattım. (Kuru fasulye pilav yapıcam)
Buzdolabını içini döktüm sildim bazı parçaları yıkadım. Atılacakları attım.
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım.
Dolap yüzlerini, buzdolabının,dondurucunun yüzünü,kapıyı sildim.
Fırın camını çıkardım sildim.
Çay içeyim biraz sonra devam ederim.
Ayy kahkaha attımBiri hemen kalkıyo biri 1 saat sonra senle buluşuyo yaptığını beğendin mi kardeşim
Evdeyim ama birazdan ayüsbirr harca harca bitmeess burda ürünler hiç bitmesss uygun fiyat hicc bitmesss de olcamSaricivcivcikcik lokasyon ver tam olarak nerdesin şu an
Hey maşallah hepsini bugün mü yaptın bunlarinBanyo lavabosunu klozeti temizledim, banyoyu yıkadım, terlikleri çamaşır suyuna koydum.
Dağınıklığı topladım.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttik.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdik.
Çocuklar banyo yaptı.(küçüğü ben yıkadım)
Büyüğün çözeceği testleri ayarladım.
Kuru fasulye ısladım beş dakika kaynatıp kapattım. (Kuru fasulye pilav yapıcam)
Buzdolabını içini döktüm sildim bazı parçaları yıkadım. Atılacakları attım.
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım.
Dolap yüzlerini, buzdolabının,dondurucunun yüzünü,kapıyı sildim.
Fırın camını çıkardım sildim.
Çay içeyim biraz sonra devam ederim.
1 saat 10 dk sonra görüşürüz ortayı bulalım bonus aramızda 50 dakikanın lafı mı varAl işte nego geldi biz buluşana kadar puh
Başıma gelmediğini nereden biliyorsun :)Allah başa vermesin negocan inan çekilir gibi değil duyardım önceden de ben de insanlar daha ne icat çıkaracaklar derdim yandan gülerdim saçma gelirdi.
Ama şimdi dibine kadar yaşıyorum bu hissi depresyonun daha ağır hali gibi.
Şimdi hava alıyorum attım kendimi dışarıya evde ev işi her şey beni bekliyorken. Sanırım buna daha çok ihtiyacım var bu aralar.
Dün akşam camasir attım makineye sermedim hala .
Koktular kesin bir daha yikaticam mecbur . Olacak is değil ki budemek ki bazen oluyormuş.
İsteksizlik tavan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?