- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.745
- 698
sen hic konusmaCok bilen ararsan da minikoyu bul
isine gelmiyordurGeçmişte sorduğum sorulara niye cevap vermiyorsun cesigaaaaJES
Yahahahahhahahaha
Sende biri bana bi laf soksa da destek olsam diye bekliyon sinun iyiye gitmiyor heee minikisine gelmiyordur
bir guzemli yazdik diye olacak is miydiBeni niye ortaya atıyosun kardeşim
Valla gormedim minik etiket yapmayinca bildirim gelmiyo bana trip atma kizimsen hic konusmaduvarima yaziyorsun cvp veriyorum bakmiyorsun
Minim ben dombik parmak cok seviyorumbir guzemli yazdik diye olacak is miydi
parmaklarim tombik ve farkli yerleri parmakliyorsa benim sucum mu
dunsdum de benim sucum
Sende biri bana bi laf soksa da destek olsam diye bekliyon sinun iyiye gitmiyor heee minik
ya benimki hep ayni duruyorNego Bebek severiz
Yapraklar mı?ya benimki hep ayni duruyor
Minim ben dombik parmak cok seviyorum
yoo kendisi hic bir ilerleme yok ama curume de yok ben bakmayi bilmiyorum sankiYapraklar mı?
Toprakta sıkışmışsa kökleri büyümüyodur ölmüyodur da bir de hava güneş almıyorsa büyümez şekli bozulur eğrilir falanyoo kendisi hic bir ilerleme yok ama curume de yok ben bakmayi bilmiyorum sanki
Bu nasi dombik la lavas ekmek gibi. Parmaklar da gayet ince. Ben bogumcuklu etli etli istiyom
soyle soyleyeyim komsu bana getirdi nerdeyse bir karis uzunlugunde bu yaprak kisimlari da sadece ucundaydi ben o sapi komple topraga gömdüm dolastirarakToprakta sıkışmışsa kökleri büyümüyodur ölmüyodur da bir de hava güneş almıyorsa büyümez şekli bozulur eğrilir falan
"Dur ben yaparımla"başlıyor herşeyTeşekkür ederim amin
Suçlusu biziz bunun biliyorsun hastayken bile her işe koşturuyoruz da ondan
Teşekkür ederim amin
esimde coccuk eli gibi diyor benim elimeBu nasi dombik la lavas ekmek gibi. Parmaklar da gayet ince. Ben bogumcuklu etli etli istiyom
Resim at bana anlayamadım böyle boğmadın inş dolarkensoyle soyleyeyim komsu bana getirdi nerdeyse bir karis uzunlugunde bu yaprak kisimlari da sadece ucundaydi ben o sapi komple topraga gömdüm dolastirarak
bendeki cicekler olmuyor da ölmüyor da bu ara karin tokluguna duruyorlar gibi
Aşkın gözü kör ne diyecek başkaesimde coccuk eli gibi diyor benim elimebenim tum kilo vucutta zateb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?