- 2 Ağustos 2013
- 38.457
- 129.728
- 798
İkiside A ile başlıyorHa Almanca ha Arapça canım ne fark eder
Bak islami ilimler diyiAmaaaa valla ben seni İngilizce ya da Almanca sanıyordumtam diyodum bizim ünide İslami ilimler yoktu o dönem diye
Bayılırım böyle testlere 5 diyorumEki Görüntüle 3161417
Şimdi kızlar profil de bunu paylaşmış ben de 3 dedim benim bu ara psikolojim direkt çıktı inanılır gibi değil.
Sizler de seçin bakim merak ettim şimdi bak sizleri de
Ben 3 diyom nur bana da bak hojaaaamEki Görüntüle 3161417
Şimdi kızlar profil de bunu paylaşmış ben de 3 dedim benim bu ara psikolojim direkt çıktı inanılır gibi değil.
Sizler de seçin bakim merak ettim şimdi bak sizleri de
Cok bilen ararsan da minikoyu bul
Ellerine sağlık nego Allah ağız tadıyla yedirsin
HeeeBak islami ilimler diyibu yüzden millete Arapçacıyım demiyorum yabancı dil diyorum sonra İngilizce sanıyorlar benim ders kitaplarıma abdestsiz dokunmuyorlardı ahdjdjdjd mütercim tercümanlık mezunuyum islami ilimlerle alakası yok kuzu, İngilizce almanca neyse o gibi düşün
Benim ne kadar yetenek sayılmasa da gözümde.kitap okurken de iki üç kitabı bir arada okuduğum oluyor benim, beyin jimnastiği yapıyorum, konuları birbirine bağlıyorum :))))))))))))
Aydinlandin mi guzum
Benim ne kadar yetenek sayılmasa da gözümde.Hizli okumam var. Bir ara lisede kitaplar erken bitiyor diye uzulurdum 3 kitap ayni anda okurdum. Sonra ruyalarimda hersey birbirine karışınca sinir olmuştum. Ruyamda Raskalnikov ve cuma beraber istanbulda cinayet cozuyorlardi. O gun biraktim ekip okumasini
Türkçem çık iyidir. Bak bakalım sitede mesaj yazarken benim gibi dilbilgisine özenen kaç kişi var.
En şiddetli anında bile virgullere dahi dikkat ediyorsun meselaTürkçem çık iyidir. Bak bakalım sitede mesaj yazarken benim gibi dilbilgisine özenen kaç kişi var.
Bendeeeeekitap okurken de iki üç kitabı bir arada okuduğum oluyor benim, beyin jimnastiği yapıyorum, konuları birbirine bağlıyorum :))))))))))))
Hızlıda okurum yarışalım mı bir dakikada kaç kelimeBenim ne kadar yetenek sayılmasa da gözümde.Hizli okumam var. Bir ara lisede kitaplar erken bitiyor diye uzulurdum 3 kitap ayni anda okurdum. Sonra ruyalarimda hersey birbirine karışınca sinir olmuştum. Ruyamda Raskalnikov ve cuma beraber istanbulda cinayet cozuyorlardi. O gun biraktim ekip okumasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?