Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amaaaa valla ben seni İngilizce ya da Almanca sanıyordum tam diyodum bizim ünide İslami ilimler yoktu o dönem diye
Bak islami ilimler diyi bu yüzden millete Arapçacıyım demiyorum yabancı dil diyorum sonra İngilizce sanıyorlar benim ders kitaplarıma abdestsiz dokunmuyorlardı ahdjdjdjd mütercim tercümanlık mezunuyum islami ilimlerle alakası yok kuzu, İngilizce almanca neyse o gibi düşün

Heee

kitap okurken de iki üç kitabı bir arada okuduğum oluyor benim, beyin jimnastiği yapıyorum, konuları birbirine bağlıyorum :))))))))))))
Benim ne kadar yetenek sayılmasa da gözümde. Hizli okumam var. Bir ara lisede kitaplar erken bitiyor diye uzulurdum 3 kitap ayni anda okurdum. Sonra ruyalarimda hersey birbirine karışınca sinir olmuştum. Ruyamda Raskalnikov ve cuma beraber istanbulda cinayet cozuyorlardi. O gun biraktim ekip okumasini

Bende hızlı okuyorum, hele kitap sardıysa hiç kalkmadan 500-600 sayfa rahat okurum
Rüya görmüyorum yaaa çok nadir görürüm, onda da bir şey olduğunu bilirim, bana bir şey anlatıyordur
Çoklu okumayı ağır bir kitap okuyorsam yapıyorum genelde, mesela şu an Michel Foucault 'nun Cinselliğin tarihini okuyorum, hayli ağır, beynim yoruluyor okurken o yüzden yanına bir tane Grange veya Tess Gerritsen ekliyorum kafam dağılıyor :))

kitap okurken de iki üç kitabı bir arada okuduğum oluyor benim, beyin jimnastiği yapıyorum, konuları birbirine bağlıyorum :))))))))))))
Bendeeeee iki kitap okuyorum bu günlerde mesela çocukların okuduklarını okuduğumu saymıyorum

Hızlıda okurum yarışalım mı bir dakikada kaç kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…