- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.744
- 698
gecen bir psikolog videosunda esimle oglanlar denk gelmis"Dur ben yaparımla"başlıyor herşey
Valla minik gayet küçük la ellerin. Ama o avuç icin mubarek piri reisin haritasi gibiesimde coccuk eli gibi diyor benim elimebenim tum kilo vucutta zateb
Domdomum sen bana atsana elini parnagini yedigimmmmAşkın gözü kör ne diyecek başka
gecen bu mevzu acildi aramizda ben senin beni kabul etmeyecegini dusunuyordum sen cok havaliydin diyor banaAşkın gözü kör ne diyecek başka
benim damar yollarim bile gozukuyor ustten hemsirelerin gozdesiyimValla minik gayet küçük la ellerin. Ama o avuç icin mubarek piri reisin haritasi gibi
Yapmayın artık amaaaa
İnmeden ben sana söylemeyi unuttum ıslaktı de bı o zevki tatBir delilik gelirde koltukları ıslatırsam nolur?
İnip kv de de oturur ahşap nolacak
John Verdon kitapları hediye edecekmiş arkadaş bana da. Çok merak ediyorum ben de :)Grange okumadım hiç ilk fırsatta bakayım. John Verdon okudun mu?
Bunca zaman keşfetmediğime üzüldüm bir polisiye aşığı olarak.Evet okudum
Jean Christophe Grange oku, müptelası olacaksın, bu güne dek polisiye okumadığının farkına varacaksın
Yıllardır okurum öyle bir beyin, öyle bir araştırma ve zeka görmedim, akla durgunluk veriyor resmen bu arada kitapları ciddi bilgi ve araştırma içerir, şiddetle tavsiyemdir canım Grange
Bak şu anda kuşu çıkardı yemini döktü süpürgeyi getir süpür dedim yapmam diyor nasıl yaptıracağımı bilmiyorumgecen bir psikolog videosunda esimle oglanlar denk gelmis
iste "sen bunu yapacak yastasin sen yapabilirsin" diyerek cocuga sorumluluk yukleyeceksiniz diyormus psikolog
oglum donmus babasina butun suc annemde ne istesek veeiyor diyormus
Merak ettim iyice yaEvet okudum
Jean Christophe Grange oku, müptelası olacaksın, bu güne dek polisiye okumadığının farkına varacaksın
Yıllardır okurum öyle bir beyin, öyle bir araştırma ve zeka görmedim, akla durgunluk veriyor resmen bu arada kitapları ciddi bilgi ve araştırma içerir, şiddetle tavsiyemdir canım Grange
Dur iştahlandımİnmeden ben sana söylemeyi unuttum ıslaktı de bı o zevki tat
YokDur iştahlandım
Sabah fok vardı diplere düştüm al noldu koltuk kuru.
Bu akşam ütüyü yapim yastıkları sökeyim yarın sabahtan inş hallederim.
Sen naptıydın unuttum gelcen mi salona?
Yoknormal süpürüp sildim evi. Dünkü istek kalmadı mod yerlerde
Nego duymasınYoknormal süpürüp sildim evi. Dünkü istek kalmadı mod yerlerde
Merak ettim iyice ya
Beğenemedin mi gardaş
Ya bende sukulent büyümüyor kaktüs büyüyor ama sukulent ı ıhhhNego Bebek severiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?