Negoooooo 438 di en son negoooooooooHızlıda okurum yarışalım mı bir dakikada kaç kelime
Negooooooooo benim sana layik olabilmem icin 40 firin ekmek yemem lazımTeşekkürler size layık olmaya çalışıyorum
Kırmızı almış annemde kendine,inanılmaz bağırıyor ben burdayım diyeEki Görüntüle 3161736
Zikirmatigin de taşlısı süslüsü çıkmış piyasayayapmayın böyle şakalar diyesi geliyor insanin.
Sadelik varken bu nedir ya hu
Hemen ekmek yeNegooooooooo benim sana layik olabilmem icin 40 firin ekmek yemem lazım
40 yila anca yetisirim dimiHemen ekmek ye
YaaaaKırmızı almış annemde kendine,inanılmaz bağırıyor ben burdayım diyekıyafetlere göre seçim yapılabilir aslında
23 olmasaydık burada ne işimiz vardı de mi ?
Bir tek ben Tembelim sanıyordum.
Hani demiş ya nego birileri ittirmeli falan 3 te.
İşte o ittiren sensin
Sen ne seçtin negocan okudum okudum bulamadım kac seçtiğini
Yuh be dur yarın yapayım hatırlamıyorum.Negoooooo 438 di en son negooooooooo
Sen kac okuyon iki gözüm
Kızıl Nehirler, Siyah Kan, Şeytan Yemini, Ölü Ruhlar Ormanı, Koloni favorilerim, onar kez okumuşumdur :))) diğerleri de çok güzeeeelllllLontano ve Kongo'ya Ağıt birbirinin devamı alacak olursanız aklınızda olsun
Eki Görüntüle 3161702
Hoşuna gitti heeeBen bugün yine komşuya gittimBi iş yapamadım geldim hemen uyduruk iki yemek çıkardım ortaya yaptığım iş anca ortalık toplama
Sosyalim artıkHoşuna gitti heee
Önce birBanyo lavabosunu klozeti temizledim, banyoyu yıkadım, terlikleri çamaşır suyuna koydum.
Dağınıklığı topladım.
Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttik.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdik.
Çocuklar banyo yaptı.(küçüğü ben yıkadım)
Büyüğün çözeceği testleri ayarladım.
Kuru fasulye ısladım beş dakika kaynatıp kapattım. (Kuru fasulye pilav yapıcam)
Buzdolabını içini döktüm sildim bazı parçaları yıkadım. Atılacakları attım.
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım.
Dolap yüzlerini, buzdolabının,dondurucunun yüzünü,kapıyı sildim.
Fırın camını çıkardım sildim.
Yemekleri yaptım. (Kuru fasulye, pilav,meyve suyu kaynattım.)
Turşu yaptım.
Kuruyemiş kavanozlarını koyduğum yeri düzenledim.
Çöpü değiştirdim attırdım.
Ayakkabılığı düzenledim değişiklik yaptım.
Yüklüğe değişiklik yaptım.
Kapıların tozunu aldım lekeli yerlerini sildim.
Toz aldım.
Evi süpürdüm.
Ödev yaptırdım kontrol ettim. Büyüğün testleri kontrol ettim.
Akşam yemeğini yedik tabakları makineye koyucam. Çay da demledim yeter artık dinlenme zamanı.
Negooooooooo benden hizlisi var ben hizli okuyanlar arasinda ortalamadayim düşün gerisini.Yuh be dur yarın yapayım hatırlamıyorum.
Maşallah maşallahSosyalim artıkkızın okulu bana yaradı komşu okul arkadaşı derken Bi baktım insan içine çıkmışım
Musluk başı idolumsun gardasimBen bugün yine komşuya gittimBi iş yapamadım geldim hemen uyduruk iki yemek çıkardım ortaya yaptığım iş anca ortalık toplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?