Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Teneffus Zili aklıma gelen arkadaşlar

Ben başladım bir türlü bitiremedim canım ilerleyemedim bile.
Geçen gün ablama dedim inşallah bu sene bitiricem diye.
Ona da bir düzen getirmek lazım yoksa kitap gibi yatarak okunmuyor özel zaman ayırmalı

Göz hizasına inip bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hatasını anlaması için süre veriyorum.
O sürede düşünüp anlıyor ve bir daha yapmıyor.
Bugün misafirlikteydim de. Yani ben bezdum da.
Çileden çıkacaktım en son, ki çocuklara karşı sabırlıyımdır, böyle bir şey olamaz

Bir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Teneffus Zili aklıma gelen arkadaşlar
sabah namazdan iki saat önce başlıyorum canım daha verimli oluyor. Gündüz çok zor
Göz hizasına inip bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hatasını anlaması için süre veriyorum.
O sürede düşünüp anlıyor ve bir daha yapmıyor.
yada çocuğum icine ne kaçtı diyoruz

Ben başladım bir türlü bitiremedim canım ilerleyemedim bile.
Geçen gün ablama dedim inşallah bu sene bitiricem diye.
Ona da bir düzen getirmek lazım yoksa kitap gibi yatarak okunmuyor özel zaman ayırmalı
Evet haklısın. Ben de başladım sayılır, sizin rutini merak ettim. Düzenli her gün okumak istiyorum.
Doğru düzgün tefsir okumadım bu yaşıma kadar. Düzenli giderim ben de inşallah

sabah namazdan iki saat önce başlıyorum canım daha verimli oluyor. Gündüz çok zor

yada çocuğum icine ne kaçtı diyoruz
Evet çok haklısın, en verimli saatler gerçekten. Ben de o kadar erken uyanabilirsem inşallah

Canım ben namaz sonraları 2 sayfa kuran okumaya gayret ediyorum, meal okumaya hafta sonu zaman ayırıyorum, tesbihat her daim çekiyorum parmağımda yüzük yerine tesbihmatik takılı
Maşallah meali eşimle her akşam birlikte okumaya çalışıyoruz. Tefsir konusunda biraz fazla gerideyim ben de. Tesbihatı da aksatıyorum, bi düzenli yapsaydım

Evet haklısın. Ben de başladım sayılır, sizin rutini merak ettim. Düzenli her gün okumak istiyorum.
Doğru düzgün tefsir okumadım bu yaşıma kadar. Düzenli giderim ben de inşallah
Küçük hedefli okuyorsan daha devamlı oluyor. Okudugun cuzun veya sayfanın önce meali sonra o mealden tefsire bakarsan çok faydalı olur

Küçük hedefli okuyorsan daha devamlı oluyor. Okudugun cuzun veya sayfanın önce meali sonra o mealden tefsire bakarsan çok faydalı olur
Evet öyle cidden, meal okuyorduk ama tefsir konusunda eksiğiz baya. Bi arkadaşımız var, bitirdiği tefsir setini istedim. Getirdi hemen sağ olsun, benim ki ağır geliyordu biraz, başında korkmayayım hemen dedim
Kitap okuyorum ama Kuran'a daha ağırlık vermem gerektiğini düşünüyorum açıkçası.

Canım ben namaz sonraları 2 sayfa kuran okumaya gayret ediyorum, meal okumaya hafta sonu zaman ayırıyorum, tesbihat her daim çekiyorum parmağımda yüzük yerine tesbihmatik takılı
Allah kabul etsin canım.☺ Çok güzel ayarlamışsın ben yine tembelleştim kuran okumada.
Ben zikirmatiğe alışkın değilim tespih çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…