Jesin zateb din imanla işi olmaz mi dedinBir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Teneffus Zili aklıma gelen arkadaşlar
Tövbe allahimJesin zateb din imanla işi olmaz mi dedin
Saol gardaşımMusluk başı idolumsun gardasim
çocukların yaptıklarına karşı çocuk diyip geçiyor muyuz arkadaşlar
Bir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Bugün misafirlikteydim de. Yani ben bezdum da.Göz hizasına inip bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hatasını anlaması için süre veriyorum.
O sürede düşünüp anlıyor ve bir daha yapmıyor.
sabah namazdan iki saat önce başlıyorum canım daha verimli oluyor. Gündüz çok zorBir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Göz hizasına inip bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hatasını anlaması için süre veriyorum.
O sürede düşünüp anlıyor ve bir daha yapmıyor.
Evet haklısın. Ben de başladım sayılır, sizin rutini merak ettim. Düzenli her gün okumak istiyorum.Ben başladım bir türlü bitiremedim canım ilerleyemedim bile.
Geçen gün ablama dedim inşallah bu sene bitiricem diye.
Ona da bir düzen getirmek lazım yoksa kitap gibi yatarak okunmuyor özel zaman ayırmalı
Evet çok haklısın, en verimli saatler gerçekten. Ben de o kadar erken uyanabilirsem inşallahsabah namazdan iki saat önce başlıyorum canım daha verimli oluyor. Gündüz çok zor
yada çocuğum icine ne kaçtı diyoruz
Canım ben namaz sonraları 2 sayfa kuran okumaya gayret ediyorum, meal okumaya hafta sonu zaman ayırıyorum, tesbihat her daim çekiyorum parmağımda yüzük yerine tesbihmatik takılıBir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Keşke okuyabilsem bu aralar hiç okuyamıyorum.Bir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
MaşallahCanım ben namaz sonraları 2 sayfa kuran okumaya gayret ediyorum, meal okumaya hafta sonu zaman ayırıyorum, tesbihat her daim çekiyorum parmağımda yüzük yerine tesbihmatik takılı
Küçük hedefli okuyorsan daha devamlı oluyor. Okudugun cuzun veya sayfanın önce meali sonra o mealden tefsire bakarsan çok faydalı olurEvet haklısın. Ben de başladım sayılır, sizin rutini merak ettim. Düzenli her gün okumak istiyorum.
Doğru düzgün tefsir okumadım bu yaşıma kadar. Düzenli giderim ben de inşallah
Evet öyle cidden, meal okuyorduk ama tefsir konusunda eksiğiz baya. Bi arkadaşımız var, bitirdiği tefsir setini istedim. Getirdi hemen sağ olsun, benim ki ağır geliyordu biraz, başında korkmayayım hemen dedimKüçük hedefli okuyorsan daha devamlı oluyor. Okudugun cuzun veya sayfanın önce meali sonra o mealden tefsire bakarsan çok faydalı olur
Allah kabul etsin canım.☺ Çok güzel ayarlamışsın ben yine tembelleştim kuran okumada.Canım ben namaz sonraları 2 sayfa kuran okumaya gayret ediyorum, meal okumaya hafta sonu zaman ayırıyorum, tesbihat her daim çekiyorum parmağımda yüzük yerine tesbihmatik takılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?