- 8 Nisan 2017
- 57.298
- 307.714
- 698
buyuk oglun da senin goz hizana iniyor mu yakinda ben benim oglana in diyecegim az kaldiGöz hizasına inip bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum. Hatasını anlaması için süre veriyorum.
O sürede düşünüp anlıyor ve bir daha yapmıyor.
2. numara canım.
Benimkileri de toplasa fena olmazGelsin bide benim çocukların oyuncakları kenara toplayiversin
buyuk oglun da senin goz hizana iniyor mu yakinda ben benim oglana in diyecegim az kaldiomzuna kolumu atamiyorum artik
artik aksamlari siyah cay yapmiyirum limon adacayi ihlamur mesir macunu ne bulursak karistiriyoruzİyi geceler ❤
Burnum ne güzel duruyo gibiydi yarım saattir bir coştu silmekten kızardı
Pazardan beri hastayım yaartik aksamlari siyah cay yapmiyirum limon adacayi ihlamur mesir macunu ne bulursak karistiriyoruzsende dikkat et kendine buldugunu ic
bugun bas agrisi bende de vardi hava bir civi gibi bir gunes yakiyor bence bu yuzden toparlanamiyoruz benden nerdeyse bir aydir oksuruk gitmiyorPazardan beri hastayım yahamdolsun hep yatırmadı ama olmasa keşke. Başım nasıl ağrıyor bi gün iyi bi gün kötü
Denemek lazım.bugun bas agrisi bende de vardi hava bir civi gibi bir gunes yakiyor bence bu yuzden toparlanamiyoruz benden nerdeyse bir aydir oksuruk gitmiyorve bir cok kisi boyleymis bal limon ilik su karsbiber bunla ask yasayacagiz el mahkum
burnun akiyorsa geceden ayakaltina limon sür gercekten cok iyi geliyor
Sana atom olan sarı seron takabilseydim bonusum keşkeePazardan beri hastayım yahamdolsun hep yatırmadı ama olmasa keşke. Başım nasıl ağrıyor bi gün iyi bi gün kötü
Damarlarım çok zor bulunur.Sana atom olan sarı seron takabilseydim bonusum keşkee
Zor benim ikinci adım bebeyimmmDamarlarım çok zor bulunur.
Zoru sever misin?
Sana miniklere taktığımız sari renkli intraketle damar yolunu açardık bonusum içine birde avil koyduk mu o uyku nasıl güzel nassssıııııDamarlarım çok zor bulunur.
Zoru sever misin?
Eee ben atıyorum 1 aydır önceden yok muymuş
hayatim boyunca o kadar verbat olup hastaneye gittim bir kere serum takilmadim yaSana atom olan sarı seron takabilseydim bonusum keşkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?