Oglusum da akrep burcu sahsen ebeminkini gördüm 1 yıldır. 2. Evlada tovbe etme sebebimdir götüsünü yediğimDoğum günleri kutlu olsun yavrularınızın nice güzel günler görsünler inş ❤
@paeneperfectus senin doğum gününde kutlu olsun
Akrep burçlarını severiz :)
Kiz oyle degil sogumadan sicak sicak hemen tencereden doktugum gibiAma o taze güzel ya
Bu teraziye olmadi iste negooooo seni hayat yipratmis negoooooooooKargo kargo kargo beynim yandı kaç gündür
Birine de yanlış adres olmuş ona uğraştım canım sıkıldı hayır çözümü olan şeyi niye dert ediyorum huyuma puhhhh
Ah yok nasıl göndereyim bu devirde. Yaoan var da ben yapamam. Büyük bazen yapıyor ama o da denetimli bir şekilde. Saat alsak bir daha rahat olurum.Negooooooooo kendileri gidemiyor mu Negooooooooo
Kargo kargo kargo beynim yandı kaç gündür
Birine de yanlış adres olmuş ona uğraştım canım sıkıldı hayır çözümü olan şeyi niye dert ediyorum huyuma puhhhh
Evlat için tövbe edilmez ulan geri al tövbeniOglusum da akrep burcu sahsen ebeminkini gördüm 1 yıldır. 2. Evlada tovbe etme sebebimdir götüsünü yediğim
Evet malesef bi yere de gitmiyor evden ama bugün ona rağmen yaptım bir şeyler
Ay geçenlerde hava çok soğuktu, ben de uyanmak istemedim 12 e yakındı uyandığımda. Kapı çaldı baktım kaynanam, yoksa yeni mi uyandınız diyor, evet dedim bu saate kadar uyur mu insan dedi, bi suratını ekşitti, sana ne diyecektim de diyemedim
Niye la terazi detaycı mükemmeliyetçi işte o yüzden takıyor ya da ben öyleyimBu teraziye olmadi iste negooooo seni hayat yipratmis negooooooooo
Evet malesef bi yere de gitmiyor evden ama bugün ona rağmen yaptım bir şeyler
Niye la terazi detaycı mükemmeliyetçi işte o yüzden takıyor ya da ben öyleyim
Şuna nasılsın başım ağrıdı sinirim bozuldu var ya
Anlıyorum hem de çok iyiİçim içime sığmıyor anlıyorsun değil mi?
Kaynananın düşündüğü gibi olan var bizzat tanıyorum
Anlıyorum hem de çok iyi
Ahhh canım çayı bol iç bugünBeyim evdeymiş bugün.
Çal öyleyse gardaşlık
İş yapıyordum tabii kiNegooooooooo nerdesin bu saat oldu Negooooooooo
Allahım bu koca sevgisi ibretlik
Duygularımı tarif edemiyorum bu konudaSevinçten ağlamak denen şeyi yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?