- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Günaydın herkeseGünaydınnnnEki Görüntüle 3161917
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Nego narı nasıl sıkıyorsun? Smoothie makinesinden geçirsem olmaz herhalde çekirdekleri acıtır mi kiKahvaltıya yumurtalı ekmek kızarttım. Nar sıktım.
Kahvaltıyı yaptık mutfağı topladım.
Camları açtım.
Yatakları düzelttim.
Salon halısını makineye attım.
Dağınıklığı topladık.
Banyo paspasları yıkanmıştı dün onları katladım yerleştirdim.
Çocukken ne izlerdik bunları Bonus aklıma getirdinBeyim evdeymiş bugün.
Çal öyleyse gardaşlık
Sıkacak var canım şu metal olanlardan.Nego narı nasıl sıkıyorsun? Smoothie makinesinden geçirsem olmaz herhalde çekirdekleri acıtır mi ki
Sağlıklı sıhhatli güzel hayırlı ömrü olsun miniğin canımGünaydınnn hanımlar..Bugün benim minik prensesim doğdu çok duygulandım.
Beraber el ele alışverişe çıkacağımız günleri de görürüm inş.
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Annemler bugün burada değiller bu yüzden gecikmeli olacak, toplanıp birşeyler yapacağız inş.
Çocuk senin değilse sıkıntı yokEvet dinliyorum çocuğum yok ama, orda çileden çıkabilirdim. Çocuk çok fenaydı, yani yaramazdan ziyade terbiyesizdi. Yoksa alışkınım hareketli çocuklara. Teşekkür ederim çocuklarla ilgili videolarına da bakayım
Günaydın mutlu yaşları olsunGünaydınnn hanımlar..Bugün benim minik prensesim doğdu çok duygulandım.
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Annemler bugün burada değiller bu yüzden gecikmeli olacak, toplanıp birşeyler yapacağız inş.
İnşallah, Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar versin, yokluklarını göstermesin.Günaydınnn hanımlar..Bugün benim minik prensesim doğdu çok duygulandım.
Günaydınnn hanımlar..Bugün benim minik prensesim doğdu çok duygulandım.
İnşallah, Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar versin, yokluklarını göstermesin.
Elele alış verişe çıktığınız, birbirinizin eşyalarını da kullandığınız günler de gelir inşallah.
Dün benim doğum günümdü, bugün de ilk defa anne olduğum gün. 17 yıl çok çabuk geçti
Negooooooooo nerdesin bu saat oldu NegoooooooooGünaydınnnnEki Görüntüle 3161917
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Bende ayni seyi hep irmik helvasi için düşünüyorumPis boğazlık ibretlik şey.
Dün labnesiz tiramisu yaptım saat 4 tü tabi 8 e kadar falan biraz dinlenir dedim ama yetmemiş o süre. Biz buna rağmen yarıdan fazlasını yedik.
Kalanı streçledim kaldırdım dolaba.
Şu an yiyorum dünkünden çok güzel ne poh eşmeye dinlenmeden yediysek
Negooooooooo kendileri gidemiyor mu NegoooooooooAyyyy ayyyyy ayyyy ayyyy ayyyyyy diye çığlıklar var içimde darlandım haaaaa
HHergün okula git gel çok yoruluyorum ama hava almak yürümek iyi geliyordu. Bunaldım havada yağmurlu çıkılmıyorda
Ama o taze güzel yaBende ayni seyi hep irmik helvasi için düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?