Geçmiş olsun bonusum dikkat et daha fazla üşütme kendiniİki sayfa okudum bıraktım yüzümde bi ağırlık var inş sinüzit olmuyorumdur
Kiler değil canım yüklük diyelim:) ertesi gün düzenlemiştim.Önce biryazayım negom geçen günlerde dolap takıldı yazdın kiler için düzenledim mi merak ediyorum
Namazlardan sonra okuyorum. Tefsire ara verdim telefondan okuyorum. Meal okumak sakıncalı o yüzden tefsir okuyorum.Bir şey soracam sizin özel kuran tefsir vb okuma saatiniz oluyor mu yoksa fırsat buldukça mı okursunuz?
penyez83
Aktif Lora
Nego
Bonus
Teneffus Zili aklıma gelen arkadaşlar
HeeOnu yapıyoduk yaa bu direk seçeneklerse siz yazısını o hitabı istiyor insan
Tabii ki anlamına baktım inanmam ben öyle şeylere
Ne diyorsunuz sen acabaOnu yapıyoduk yaa bu direk seçeneklerse siz yazısını o hitabı istiyor insan
GunaydinGünaydınnnnEki Görüntüle 3161917
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
En son yerlerde silindi
Evet dinliyorum çocuğum yok ama, orda çileden çıkabilirdim. Çocuk çok fenaydı, yani yaramazdan ziyade terbiyesizdi. Yoksa alışkınım hareketli çocuklara. Teşekkür ederim çocuklarla ilgili videolarına da bakayımBelki dinliyorsundur ama Doğan Cüceloğlunu dinle , kitaplarını oku ben oğlum küçükken kendisini keşfettim ve hayranlık duydum☺
Hahahaha bu benNe yaptığına bağlı bence.Kolay sinirlenmem ama beni çileden çıkardıysa psikoloji filan dinlemem, ilk bulduğum fırsatta fırçalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?