Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet kuzum

Ne oyun ne halay hiç bilmem en son girdiğim halaydan tekme tokat kovuldum neymiş adımıları bozuyormuşum
Malatya’ya geldiğimde Efserişkommm diye bağırcamm duy benii

Bende hiç bilmiyorum halay ama çekenleri gördükçe çok hoşuma gidiyor.Ayaklarımız aynıymış yaw

Günaydın herkese

Hızlı başladım bu sabaha

-Yataklar toplandı
-Klozetler lavabolar fırçalandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-Salon toplandı
-Kahvaltılar hazırlandı, mutfak toplandı
-Dün akşam yıkanan çamaşırlar asıldı

Bugün yardım günü, iş yerimizde çalışan bir arkadaşımız var, ev arkadaşı ile ayrılmışlar, dımdızlak eşyasız kalmış, ona bir şeyler toparlamaya eşya ayarlamaya çalışıyorum. Dua edin bana girdim bir işin altına Rabbim utandırmasın inş

arkadaşınızın ve sizin RABBİM yar ve yardımcınız olsun zor bir durum kolaylıklar diliyorum

Amiin inşallah gönlünden geçtiği gibi yapabilirsin ❤

Amiin inşallah gönlünden geçtiği gibi yapabilirsin ❤

Tek kişilik baza ve çamaşır makinasını ayarladım, aramızda toplayıp alacağız ikinci elden
Evden yorgan, battaniye,yastık, nevresim,havlu ve mutfak eşyası ayarlayacağım
Buzdolabı kendisi ayarlamış, taksitle bir iki parça halı almış
Perde lazım şimdi ona da bakacağım evde olacaktı bir iki parça olmadı pazardan alırım
Acilleri çözsem hava soğuk yataksız yorgansız kalmasın çalışıyor zaten kalanını yavaş yavaş tamamlar inş desteğe devam ederiz. Azeri, yurdunu bırakıp gelmiş bir başına yaşam mücadelesi veriyor, ailesine para göndermeye çalışıyor, çok üzüldüm, Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın. Başaracağız Allahın izniyle, niyetimiz iyi rabbim rast getirir inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…