- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Yok erzurumdayimHemşom Malatyadamısın
NasılsınnnnYok erzurumdayim
Malatyalı değilim ama halay konusunda iddialıyım.
@Efser sende böyle güzel halaylar çekersin miiiBirde Teneffus Zili mi K Kitapkontesi miydi Malatyalı olanlar lütfennn piste alalımmmmm
İyi kalpli , hayırsever arkadaşım Allah yardımcınız olsun kolaylıkla tamamlarsınız inş.Tek kişilik baza ve çamaşır makinasını ayarladım, aramızda toplayıp alacağız ikinci elden
Evden yorgan, battaniye,yastık, nevresim,havlu ve mutfak eşyası ayarlayacağım
Buzdolabı kendisi ayarlamış, taksitle bir iki parça halı almış
Perde lazım şimdi ona da bakacağım evde olacaktı bir iki parça olmadı pazardan alırım
Acilleri çözsem hava soğuk yataksız yorgansız kalmasın çalışıyor zaten kalanını yavaş yavaş tamamlar inş desteğe devam ederiz. Azeri, yurdunu bırakıp gelmiş bir başına yaşam mücadelesi veriyor, ailesine para göndermeye çalışıyor, çok üzüldüm, Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın. Başaracağız Allahın izniyle, niyetimiz iyi rabbim rast getirir inanıyorum
İyi kalpli , hayırsever arkadaşım Allah yardımcınız olsun kolaylıkla tamamlarsınız inş.
"La havle vela kuvvete illa billahil aliyyülazim." bunu çekersin güç ve kuvvet Allah' tandır.
Amin canım..Sürekli çekerim, şükürler olsun Rabbime bu işlerde zorda koymadı beni
Eşimden de destek istedim, o da nakliye desteği verecek bize
Çıkıyor ortaya bir şeyler, kimsesiz yalnız, çalışmaya gayret eden kulunu Rabbim yalnız bırakmaz bilirim, vesileyiz bizler, başaracağız inş.
Çok üzülüyorum böyle şeylere, Allahım kimseyi evsiz barksız, darda koymasın
Her hafta böyleyiz kiii
@Efser sende böyle güzel halaylar çekersin miiiBirde Teneffus Zili mi K Kitapkontesi miydi Malatyalı olanlar lütfennn piste alalımmmmm
Bu saate kadar
Evi toparladım sabah çocuklar uyanınca yatakları topladılar .
Kahvaltı hazırladık kaldirdim temizledim
Alt dolapları düzenledim
Çamaşır attım yıkanıyor
Caamsir sepetini yıkadım banyo sildim
Evi supurdum sildim
Yemeğe karar veremedim
Biz de seninle işten güçten iki çocuktan fırsat bulup bi buluşamadık yaYok erzurumdayim
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsınnnn
Aynen oyleBiz de seninle işten güçten iki çocuktan fırsat bulup bi buluşamadık ya
İlk fırsatta inşallahAynen oyle
Kesinlikle çeşit çeşit yapayım yorulmam sadece ne yapacağımı söylesinler o daha yoruyorNe pişireceğimi bulduğum zaman işin yarısını bitmiş sayıyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?