Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün Eltoş kayniş günü herhalde herkes yad ediyor sırayla kendininkini
Bezin markası var mı canım? Bende bi cam bezi var onu kullanıyorum toz için de ayrı almak istiyorum mikrofiber.. çok iyi oluyo onlar.
Farmasiden aldım bi tane ama sevemedim onu normal bez gibi

Bebeğim öyle abartılacak bişey değil bulaşıkları yıkadın ya tezgahtakileri sil. Bez noldu nemlendi . Nemli bezle cam ayna tv camı dolap kapağı sil . Bi parlıyo leke falan kalmıyo. Markası bimin bezi var ya mistir.griiiiin o .desenli olanlar

ayy eşimin annesi de böyle hatta birileri gelince kızımla ilgileniyor ya bu daha çok samimiyetsizlik getiriyor bana.Normalde çocuğu kucağına dahi almaz sadece rol kesiyor.

Tamam bebeğim öyle yaparim

Ay ne saçma doğurduğum çocuğun ismini de bi zahmet kendim koyarım.
Pek kimseye de sormam ben annemlere bu olacak derim o kadar. İlla yaranma yağ yapacak

İyi geceler kizlar
Bugün yine mutfaktan çıkamadım surekli topla sil kaldır supur
Haricinde banyo yıkadım WC yıkadım
Dış kapi ve mutfak kapısını sildim
Toz aldım ayrıntılı
Yatak odasından 2 çekmece düzenledim
Evi supurdum eşim sildi
Çamaşır yikandi astım
Kuruyanlari yerleştirdim
Çocuklar babalarıyla dışarı çıktı uzun süre kafa dinledim bakım yaptım cokzel oldu

ayy eşimin annesi de böyle hatta birileri gelince kızımla ilgileniyor ya bu daha çok samimiyetsizlik getiriyor bana.Normalde çocuğu kucağına dahi almaz sadece rol kesiyor.
Off iğrenç insanlar. Benimkinin ilk torunu ya sever seviyordur heralde

Bu gün yaptıklarım
İşten çıktım gezmeye gittim
Eve geldim tekrar çıktım bebek ziyaretine gittim
Yatılı misafirim var plansız (ev derli toplu temizdi akşamları iş yapmanın faydalarını gördüm )
Yarın sabah kahvaltıya gelecek misafirlerim var hazırlık ne yaptın derseniz hiç

Sabah ola hayrola hallederiz

Herkese iyi geceler

Yağcılarda inecek var deseydin

İlbays, pella al cüvcüv çok büyük kolaylık iz falan kalmıyor ben özellikle İlbays beğendim.

Mutfakta kullandığın bezle mi siliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…