- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bugün Eltoş kayniş günü herhalde herkes yad ediyor sırayla kendininkiniSelamlar.uykusuzluğun 4. Gününden muhteşör bi akşamdan bildiriyorum
Çünkü eltoşum geldi
Yemeğe çağırdım (nezaketen) çaya gelelim dediler.
Neyse dedim oooohhh yırttık
Çayın yanına elmalı kekle börek yaptım
Bi de menengiç kahvesi.ikram ettim gittiler şimdi
Bugün eltoşumla kayninişimi bir arada gördüm ya kesin piyemsesler gibi uyurum
Neyse günlük rutin işleri yaptım .
Alışverişe gittim oda kokusu aldım efsane oldu her yer mis gibi koktu
Bi de yeni mikrofiber bez aldım gelir gelmez bi heves her yeri sildim yine
Herif gel beni de sil diye isyanlara girdi bıraktım. E bi de eltoş gelecek ya mutfak dolapları ocak falan parlamalıtv ekranında leke olmamalı
Benden bu kadar
He bi de canım eltoşum ne düşünceli örnek gelin. Kaçınız yaptı bunu he deyin bana? Kaçınız bu kadar ince düşündünüz?
Hamile kendisi. Dedim bebeğin ismini düşündünüz mü." Yok dedi. Buraya gelmeyi bekledik büyüklere sorup öyle karar vercez "
kesin beni kesin.
Bebeğim öyle abartılacak bişey değilBugün Eltoş kayniş günü herhalde herkes yad ediyor sırayla kendininkini
Bezin markası var mı canım? Bende bi cam bezi var onu kullanıyorum toz için de ayrı almak istiyorum mikrofiber.. çok iyi oluyo onlar.
Farmasiden aldım bi tane ama sevemedim onu normal bez gibi
ayy eşimin annesi de böyle hatta birileri gelince kızımla ilgileniyor ya bu daha çok samimiyetsizlik getiriyor bana.Benimki de salağa yatar dediğine ben öyle bir şey demedim der. İftira atar aileme ama bişey olmamış gibi denk gelince de konuşur. Bana sadece milletin yanında kızım kızım derdi hep ismimle hitap ederdi. Bende hiç anne demezdim mecbur kalmadıkça içimden gelmezdi. Sonra enişteme falan demiş ki anne demiyor bana virt zırt ablamda sinirlendi hiç yorum yapmazdı. Kendi kaç kere kızım demiş hiç duymadık falan dedi. Yani kendini görmez ama benim yaptığım batar
Tamam bebeğim öyle yaparimBebeğim öyle abartılacak bişey değilbulaşıkları yıkadın ya tezgahtakileri sil. Bez noldu nemlendi . Nemli bezle cam ayna tv camı dolap kapağı sil . Bi parlıyo leke falan kalmıyo. Markası bimin bezi var ya mistir.griiiiin o .desenli olanlar
Ay ne saçma doğurduğum çocuğun ismini de bi zahmet kendim koyarım.Selamlar.uykusuzluğun 4. Gününden muhteşör bi akşamdan bildiriyorum
Çünkü eltoşum geldi
Herif gel beni de sil diye isyanlara girdi bıraktım. E bi de eltoş gelecek ya mutfak dolapları ocak falan parlamalıtv ekranında leke olmamalı
Benden bu kadar
He bi de canım eltoşum ne düşünceli örnek gelin. Kaçınız yaptı bunu he deyin bana? Kaçınız bu kadar ince düşündünüz?
Hamile kendisi. Dedim bebeğin ismini düşündünüz mü." Yok dedi. Buraya gelmeyi bekledik büyüklere sorup öyle karar vercez "
kesin beni kesin.
Off iğrenç insanlar. Benimkinin ilk torunu ya sever seviyordur heraldeayy eşimin annesi de böyle hatta birileri gelince kızımla ilgileniyor ya bu daha çok samimiyetsizlik getiriyor bana.Normalde çocuğu kucağına dahi almaz sadece rol kesiyor.
Ay ne saçma doğurduğum çocuğun ismini de bi zahmet kendim koyarım.
Pek kimseye de sormam ben annemlere bu olacak derim o kadar.İlla yaranma yağ yapacak
Markası bilmem neyi boşTamam bebeğim öyle yaparim
Tabi canım öyle hepsi leke bırakıyor zaten. Cinlatmam çınlatmamMarkası bilmem neyi boşama bez temiz olsun ha yoksa illa ki leke kalıyo sonra kulaklarımı çınlatma
Yağcılarda inecek var deseydinSelamlar.uykusuzluğun 4. Gününden muhteşör bi akşamdan bildiriyorum
Çünkü eltoşum geldi
Benden bu kadar
kesin beni kesin.
İlbays, pella al cüvcüv çok büyük kolaylık iz falan kalmıyor ben özellikle İlbays beğendim.Bugün Eltoş kayniş günü herhalde herkes yad ediyor sırayla kendininkini
Bezin markası var mı canım? Bende bi cam bezi var onu kullanıyorum toz için de ayrı almak istiyorum mikrofiber.. çok iyi oluyo onlar.
Farmasiden aldım bi tane ama sevemedim onu normal bez gibi
Mutfakta kullandığın bezle mi siliyorsunBebeğim öyle abartılacak bişey değilbulaşıkları yıkadın ya tezgahtakileri sil. Bez noldu nemlendi . Nemli bezle cam ayna tv camı dolap kapağı sil . Bi parlıyo leke falan kalmıyo. Markası bimin bezi var ya mistir.griiiiin o .desenli olanlar
Yooo hepsi bırakmıyorTabi canım öyle hepsi leke bırakıyor zaten. Cinlatmam çınlatmam
Dut çok sildi diye camları aşındı belkiYooo hepsi bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?