- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Bence güzel, koltuk renginiz, perdeniz ile de uyumlu ise.Bu nasil kızlar
Amin amin. Rabbim böyle kötü fesat insanlardan korusun bizleriBenim üçlü kaynana grubum hiç böyle laf etmediDoğurmasam işlerine gelirdi, çünkü beklentileri kaynanamın kardeşinin kızını gelin almakmış. Yeni gelin heyecanı ve iyi niyetten asıl dertlerinin, eziyetlerinin nedeninin ne olduğunu anlamam yıllar aldı. Rabbim beni onların şerrinden korusun. Artık yaşlılıktan ve başka yaşanmışlıklardan kendi dertlerine düştüler ama ben yapılanı unutmadım. Gittiğimde her işlerine koştururum, ama mesafem bellidir.
Allah ıslah etsin, korusun böylelerinden ya. İnsanlar nasıl bu kadar kötü oluyor aklım almıyorBenim üçlü kaynana grubum hiç böyle laf etmediDoğurmasam işlerine gelirdi, çünkü beklentileri kaynanamın kardeşinin kızını gelin almakmış. Yeni gelin heyecanı ve iyi niyetten asıl dertlerinin, eziyetlerinin nedeninin ne olduğunu anlamam yıllar aldı. Rabbim beni onların şerrinden korusun. Artık yaşlılıktan ve başka yaşanmışlıklardan kendi dertlerine düştüler ama ben yapılanı unutmadım. Gittiğimde her işlerine koştururum, ama mesafem bellidir.
Kızlar bazen bi olaya dışarıdan bakamazsınız ya o yüzden sizlere danışmak istiyorum güzel fikirleriniz aydınlatıyor bi çok kez.Allah razı olsun hepinizden.
Ben eşimin annesiyle konuşmuyorum annemde konuşmak istemiyor ufak bi kırgınlık oldu annem o günden beri evime gelmiyor gercekten annem cok naif bi kadindir kv cok sert uslüpsüz konuşur bu konusmalar annemin tansiyonunu yükseltmiş gözleri dolu bi şekilde eve kendini zor atmış anlayacağınız üzere konuştuğu seyler benim hakkımda.
Bizim kızın doğum günü siz olsanız çağırır mıydınız? Ama kızımla alakası olmayan bi babaanne oğluma ayrı davranıyor kızıma farklı bunu da not düşeyim.
Ben normalde davet etmem kızlar fakat çok merhametli biriyim alt üst oturuyoruz bana yapılanı bi başkasına yapmak belki bu beni düşündürdü dışlanmak yani...
Ben amcanın tuttuğunu daha çok sevdim. Diğerini beğenemedim nedense. O da güzel de hoşuma gitmeyen bir şey varHangisi
eşyalarınla uyum sağlar mı bilemiyorum ama adamın tutuğu halı güzelHangisi
Çağırmadım canım kızıma ninelik etmiyor zaten hastalanınca dahi sormuyorlar epeyce soğukluk oldu artık kendileri bilir.Benim çocuğum yok ama yine de yazmak istedim canım.
Ben bu konularda çok sinirleniyorum(kendi eş ailem de böyle olduğu icin). Sonuçta başka bi aileye giriyor iki taraf da.. tatlı dilli olmak zorunda olamıyorsa da nötr olmak zorunda kimse onu çekmek zorunda değil.
Yani şimdi olacak olan su; sen vicdan yapıp cagiracaksin hadi görmezden geleyim idare ediyim diceksin o gelecek hiçbir halt yememiş gibi yepyeni olaylara imza atacak. Yine kırılan sen ve ailen olacaksınız. Sonra niye çağırdım diye pişmanlık..
Ha ama diyosan ben mecbur sabredicem o zaman cagir.. işte böyle şeyler de insanı çok yıpratıyor insanların yaptıkları yanına kar kalıyor.
Bir de kızıma faklı oğluma farklı davranıyor demişsin üslupsuz konusuyor demissin nasıl bu kadar aynı model olabiliyorlar ben de buna aşırı şaşırıyorum
39. Haftamda evimin camlarini kapilarini sildimSelamlar. Ben 36 haftalık hamileyim evimi temizlemem lazım kadın tutmak istemiyorum hem arkasında dolanırken yoruluyorum hem tiksiniyorum. Bana önerisi olan var mı
Yok güvenememe değil aslında JES kızımla bi bağı yok hiç duygusal olarak ona yaklaştığını görmedim çok soğuk biridir zaten özellikle bize karşı.Canim ben asla cagirma derdim ama altli ustlu oturunca bi kaldim. Bilmiyorum ama mahvetmezse eğer çağır. Ama yok jes ben kv ye güvenmiyorum diyorsan da kizinin dogum gününü mahvetme.
Bilemiyorum canım bak şöyle söylim sana altı üstlü oturunca sen çocuğunu acile gece yarısı götürüyorsun onlar hiç sormuyor bu torun değil mi.Ben et tırnaktan ayrılmaz gibi düşünüyorum bu tip durumlarda mesafeni ve tavrını koy elbette ama tamamiyle dışarda tutamazsın hayır-şer her şeyde görüşmek durumundasınız ben olsam ya her iki tarafı da çağırırdım ya kimseyi çağırmazdım
Benim annemler konuşmak istemez tahminimce ondan soramadım.Öncelikle başınız sağolsun, kaybınıza çok üzüldüm
Doğum gününe yerinde olsam çağırmam, anneni yeniden üzebilme ihtimali var kaynanın, organizasyon bitince bir tabak hazırla yaptıklarından eşin kızını da alıp çıksın yukarı yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?