Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin amin. Rabbim böyle kötü fesat insanlardan korusun bizleri

Allah ıslah etsin, korusun böylelerinden ya. İnsanlar nasıl bu kadar kötü oluyor aklım almıyor

Herkese mutlu hafta sonları

Bu sabah uyudum 9 a kadar şükürler olsun ama uyumanın acısı elbet çıkacaktı :))))

- Nevresimleri değiştirdim, yıkadım
-Havluları değiştirdim yıkadım
- Tüm evin halılarını süpürüp kaldırdım, yerleri sildim
-Balkonun camını, mutfağın camını ve kapısını, tellerini, küpeştesini cifleyip sildim
  • Saksıların altlıklarını yıkadım, tozlarını aldım, klimanın dış ünitesini sildim
  • Balkondaki doğalgaz ve aspiratör bacasını söküp temizledim
  • Mutfak perdesi ve örtüleri yıkandı
-Çöp kutumun olduğu dolabı temizledim
  • İki banyoda klozet ve lavabolarını temizledim, yerlerini sildim, duşakabinleri yarına bıraktım
  • Evin komple tozunu aldım
  • İki makina daha çamaşır yıkandı
  • Tüm aynaları sildim
-Ayakkabı dolabını sildim
  • Kumu temizledim, çöpleri çıkardım
  • Kızımın yastıklarını , minderini ve nevresimlerini yıkadım
  • Eşim akşam yemeğinde olmayacak kendime annem usulü köfteli sandviç hazırladım, turşu kavurdum ve çay demledim

O kadar yorulmuşum ki duşu zor aldım, mutfak ve balkon camıyla birlikte istemeyerek de olsa cam silme turuna başladım, her hafta bir odanın camı, kapısı ve yerlerini elle silme şeklinde devam ederim artık allahtan bir mani gelmezse, ben derin temizlikleri bu şekilde yapıyorum. Kırık bileğim ve omzum ağrımasa camları ikişer silmek iyi olurdu ama izin vermiyor meret, olsun bu kadarını nasip eden Rabbime hamdolsun. Şimdi biraz keyif zamanı yemek yiyip, film izlemek niyetindeyim hazır eşim yokken. Hepiniz Allah'a emanet olun canlarım

Öncelikle başınız sağolsun, kaybınıza çok üzüldüm
Doğum gününe yerinde olsam çağırmam, anneni yeniden üzebilme ihtimali var kaynanın, organizasyon bitince bir tabak hazırla yaptıklarından eşin kızını da alıp çıksın yukarı yeter bence

Ben amcanın tuttuğunu daha çok sevdim. Diğerini beğenemedim nedense. O da güzel de hoşuma gitmeyen bir şey var
Zaten renkleri falan aynı benzer modeller dimi?
Diğerinde de koyu renkli yerler varya esyalarinla uyum sağlardı. Ama ben yine de amcanın tuttuğu diyorum o çok hoşuma gitti

İyi akşamlar arkadaşlar

Erken uyandım bugün çok şükür

Mutfak, salon, yatak odası süpürüldü.
Bulasıkları yerleştirdim.
Çamasır yıkadım, astım.
Kuruyanları katlayıp yerleştirdim.
Alışveriş yaptım
Kardeşim geldi yemek yaptım yedik

Oturuyorum şimdi de. Eşimin işi çıktı geç gelecekmiş, ben de tefsir okuyacağım, daha sonra fırsattan istifade kitap okuyacam inşallah, herkese kolay gelsin

Çağırmadım canım kızıma ninelik etmiyor zaten hastalanınca dahi sormuyorlar epeyce soğukluk oldu artık kendileri bilir.
Yazdıklarına da katılıyorum böyle olmasaydı zaten evimin baş köşesinde yeri olurdu çünkü ben çok değer veririm büyüklerimize.

Canim ben asla cagirma derdim ama altli ustlu oturunca bi kaldim. Bilmiyorum ama mahvetmezse eğer çağır. Ama yok jes ben kv ye güvenmiyorum diyorsan da kizinin dogum gününü mahvetme.
Yok güvenememe değil aslında JES kızımla bi bağı yok hiç duygusal olarak ona yaklaştığını görmedim çok soğuk biridir zaten özellikle bize karşı.
Kızımın çevresinde onu sevenler olmalı belki çağırsamda gelmezdi zaten öylede biridir.

Bilemiyorum canım bak şöyle söylim sana altı üstlü oturunca sen çocuğunu acile gece yarısı götürüyorsun onlar hiç sormuyor bu torun değil mi.
Ötekilere ayrı benim kızıma çok tuhaf doğduğundan beri hatta kızım ondan korkuyordu.
Benimle küsler ama çocuğumuda hiç sormuyorlar dedesi gelip kapıdan alırdı bazen konuşmayınca bunu da kesti.Halbu ki ben bi adımla yumuşayan biriyimdir.
Bilmiyorum ya umarım kırgınlıklar biter.

Benim annemler konuşmak istemez tahminimce ondan soramadım.
Ama eşimde görüşmüyor canım onu da çok kırıyor dün git istersen konuş bi hal hatır sor dedim yok diyor artık ben çok kırgınım soğudum diyor.
Çok baskın bi anne eşimi desteklemeyip hep ben diyen bi bayan.Kabul ederse eşim gönderirim artık.
Ağır birşeyler söylemiş eşimde bu kez ağır konuşmuş bi kez aradı eşimi konuşmak istemiyorum dedi annesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…