Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çağırsam surat asmazdım zaten ama bildiğin gibi değil içim çook kırgın.
Ailem geldi zaten onlarda biliyor durumu kimse birşey sormadı bizimkiler o konulara girmez fazlasıyla duyarlılar şükür ki.
Eğer ki son kırgınlıklarım olmasaydı yinede çağırırdım ama ayrılmamızı isteyecek kadar biri sen düşün bunu söylemiş bi büyük olarak her zaman birleştirici olmalı bence hep beni yeren biri anlamadım sevilemedik bundan sonra birşeyler de değişmez zaten ben kabullendim hayatıma devam ediyorum aslında.

Ay benimki de öyle ayrılmamızı istemişti. Bi akrabalıkları mı var ki dünyanın çivisi çıktı valla

İnşallah düzelir her şey yoluna varır yoksa zor atsan atılmaz ve üstelik altlı üstlü oturuyorsunuz

Bugün neler yapmışım bakalım:)
Odaları düzenledim.
Kahvaltı faslı,evi havalandırma yapıldı.
Wc yi yıkadım.
1 posta çamaşır katladım yerleştirdim.
Bulaşıkları yıkadım.
Evi süpürdüm.
Ütü yaptım.
Çocukları hazırladık.
Halıda leke vardı onu sildim.
Kalem börek kızarttım.
Annemler karışık dolma yaptı ablam çikolatalı toplardan yaptı.
Bende un kurabiyesi, elma kurabiyesi, tiramisu yaptım çok beğenildi.
Süslemeleri hazırladık güzel ve sakin geçti bacağım ağrıdığı için bi kaç arkadaşımı da davet edemedim.
golgefeslegeni herkes çok beğendi tiramisuyu canım. borcam tiramisu diye geçiyor çok aman bi kahve tadı da yoktu bana göre.

Ay benimki de öyle ayrılmamızı istemişti. Bi akrabalıkları mı var ki dünyanın çivisi çıktı valla
Kız aslında gülüp geçmek lazım ama içten yara kalıyor valla.
Ama yaşlandıkça daha zor olunuyor her ince hesap herşey soruluyor bu benim dikkatimi çekiyor baştan konuşuluyor herşey sürekli ben bunalıyorum.
Sıfırdan bi sayfa açmak yok illa gündeme eskiler getirilecek.

İnşallah düzelir her şey yoluna varır yoksa zor atsan atılmaz ve üstelik altlı üstlü oturuyorsunuz
Öyle canım Allah razı olsun ben şimdilik öyle sıradan günlük hayatıma devam ediyorum.Hiçbir beklentim yok sadece tek isteğim evimde huzursuz edilmemek inan hep böyle biriydim lüks o bu şu bende böyle şeyler zerre yok artık.
Tek istediğim saygı görmek sayılmak.

Valla bende artık gülüyorum takmamaya çalışıyorum dediği şeyleri. Ama ben yok saydım artık onu. Ama o yüzsüz tabi hala ben ne yaptım bişey yapmadım niye böyle diyebiliyor. Ben eşimin hatrına kaç kere sıfırdan sayfa açtım annesi diye. Ama her seferinde aynısı oldu. Sonunda da koptu tabi

Ellerine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur Damak tadı meselesi sevemedim ben

Rabbim sabrınızı arttırsın, kötüye fırsat vermesin.
Benimkiler de hafızasını kaybetmiş, bir şey hatırlamıyormuş taklidi yapıyor.
Bazen yeri gelince söylüyorum, misal "hani hastanede refakatçi olduğumda bu yemek çıkmıştı" filan diye, "İnan çok kötüydüm, kim kaldı onu bile hatırlamıyorum" diyor

Evet canım aynı şekilde dediğin gibi defalarca o sözleri yutup ben gittim barıştım.
Ama şuan eşime de söylesem aynen bu şekilde söylüyor bende diyelim ki içimden git adım at diyor ama biliyoruz yine aynı şeyler olacak zarar gören biz oluyoruz evliliğimiz oluyor bu yüzden ikimizde korkuyoruz artık ve soğuduk valla insanlar bize bunu yaptı.
Ki gerçekten ben yumuşak biriyimdir.Olmazsam geriye düşünür zaman içerisinde böyle olmamam gerekir hatalıyım der pasta mı hediyemi alıp gider konuşurdum özür de dilerdim.Duygusal biriyim zaten ufacık söze önem veririm bi sıcak gülüşe ufak bi hediyeye.

Allah hepimize sabır versin herşeye kadınlar zaten.
Eş senden bekliyor çocuklar öyle.Kv ailesi senden bekliyor.Bu canım kadınlar neye yetişsin bizde insanız.
Bakarken abim erkek kardeşim çok feministsin derdi şimdi de eşim diyor her zaman haklı kadınların arkasındayım.

Valla canım sorun bizde olmadığı için çözüm de bizde değil ben bunu anladım. Ben düşünüyorum asla kotu bisey yapmadim hep iyi davrandım hala da iyi davranıyorum o ayrı da. Yani karşındaki insan sürekli bi sinsilik plan kötülük yapma peşinde olunca sen dünyanın en iyisi ol bi anlamı kalmıyor..
Dediğin gibi şans veriyosun hadi idare et diyosun sonra bi bakiyosun karşındaki arttirarak devam ediyor asla bi geri adım iyilik yok..
Yaşayan bilir ben bu kadar zor bi ilişki görmedim ömrü hayatimda iyi bir şey yapıyorsun onu bile kadın kendine çeviriyor asla bi tatlı dil falan yok.
Kusura bakmasın da kimse her şey karşılıklı bi yere kadar sabır da. Şimdi yüzlerini bile göresim gelmiyor toksik insanlar çünkü.
Bi sey alirim kendime hemen olumsuz yorum. Ona hediye alirim yine olumsuz yorum. Begenirse de oglu almis olur benim adim bile gecmez. Desene güzel kizim ne guzel dusunmussun çok teşekkürler şu cümleyi bir kere bile duymadım. Bir teşekkür bile duymadim tam bir toksik

Uzlasmak cok kolay ama karşındaki isterse
Ben şuna da karşıyım ilerde senin de oğlun olur sen de kaynana olursun diyolar. Olsun abi. Ben gelinime böyle karşımda mal varmış gibi davranırsam o da beni sevmesin en doğal hakkı.
Şu cümleleri ben kurdum sandım sweet noktası virgülüne katılıyorum.
Ayy benimki de birebir aynı salağa yatıyor sanırsın hiçbir şey olmamış.. nasıl bu kadar aynı olabilirler inanmıyorum ya.

Benimki de salağa yatar dediğine ben öyle bir şey demedim der. İftira atar aileme ama bişey olmamış gibi denk gelince de konuşur. Bana sadece milletin yanında kızım kızım derdi hep ismimle hitap ederdi. Bende hiç anne demezdim mecbur kalmadıkça içimden gelmezdi. Sonra enişteme falan demiş ki anne demiyor bana virt zırt ablamda sinirlendi hiç yorum yapmazdı. Kendi kaç kere kızım demiş hiç duymadık falan dedi. Yani kendini görmez ama benim yaptığım batar

Dün

Sabah günlük rutin aynı.
Tuvaleti ayrıntılı yıkadım, çöplerini değiştirdim.
Banyoyu yıkadım çöplerini değiştirdim.
Misafir için hazırlık yaptım( 7 çeşit)
Bulaşıkları yıkadım kaldırdım bol bol.
Evi süpürdüm.
Çamaşır katladım yerleştirdim.

Bugün

Erkenden kalktım evi topladım.
Kahvaltı hazırladım topladım.
Misafir masasını kurdum.
Tuvaleti banyoyu yıkadım, havlu değiştirdim, kağıt havluları astım, sıvı sabunları doldurdum.
Deterjan,temizlik malzemesi alınmıştı yerleştirdim.
Toz aldım.
Evi süpürdüm.
Bir çeşit daha pişirdim, yiyeceklere son dokunuşları yaptım.
Evi bolca havalandırdım.
Misafirlerimi ağırladım. Onlar gidince evi topladım süpürdüm.
Çocukları yıkadım.
Ütü yaptım.

Aynen canım ben sofra kuruyorum önüne indiriyorum eşime eline sağlık diyor.
Ben salça kovalarını taaa terasa çıkarıyorum evde bebiş var 3 gün ağrısını çektim.Kadın Allah razı olsun demiyor.
E ben sırtımda gezdirsem yinede gelindir tabi ki yapacak der bunlar böyle görmüş sanırım.Usul değerler hiçbir şey yok gibi.
Hastaydı öncesinde de benimle tartismisti evine gelip kalacam dedi tamam dedim tabiki bi sürü misafir,torun torba cabası bi de millete demez mi kızım geldi baktı gibisinden.Halbu ki herşeyi ben yapıyordum.Bi demez teneffusten Allah razı olsun.
Ne yapalım kader cidden imtihan.

Selamlar.uykusuzluğun 4. Gününden muhteşör bi akşamdan bildiriyorum
Çünkü eltoşum geldi
Yemeğe çağırdım (nezaketen) çaya gelelim dediler.
Neyse dedim oooohhh yırttık
Çayın yanına elmalı kekle börek yaptım
Bi de menengiç kahvesi.ikram ettim gittiler şimdi
Bugün eltoşumla kayninişimi bir arada gördüm ya kesin piyemsesler gibi uyurum
Neyse günlük rutin işleri yaptım .
Alışverişe gittim oda kokusu aldım efsane oldu her yer mis gibi koktu
Bi de yeni mikrofiber bez aldım gelir gelmez bi heves her yeri sildim yine
Herif gel beni de sil diye isyanlara girdi bıraktım. E bi de eltoş gelecek ya mutfak dolapları ocak falan parlamalı tv ekranında leke olmamalı
Benden bu kadar
He bi de canım eltoşum ne düşünceli örnek gelin. Kaçınız yaptı bunu he deyin bana? Kaçınız bu kadar ince düşündünüz?
Hamile kendisi. Dedim bebeğin ismini düşündünüz mü." Yok dedi. Buraya gelmeyi bekledik büyüklere sorup öyle karar vercez "
kesin beni kesin.

Öyle öyle gercekten ceviz kabuğunu doldurmucak şeyler halbuki ne gerek var lafa söze ne diyim Allah gerçekten akıl fikir versin insanlara. Büyükler büyüklük yapacağına biz olgunluk gösteriyoruz çok saçma
Yaranamazsın asla canım elinden geldiği kadar mesafeli olmak en güzeli. Demez demez der mi iki tatlı dil gösterse ölür falan maazallah
Allah sabır versin bize de bunca saçmalığın içinde

Dur bakalim ne diyor. Sen demir kullaniyor musun ?
Kızıma veriyorum demir 4.aydan beri. Sami Ulus un eski başhekimi kp in arkadaşı özel muayenesi var baya meşhur bi doktormuş ankarada ona attık. Kan tahlili normal korkulacak bir şey yok dedi. İdrar verin mutlaka dedi. Veremedik dedik. Sonta ile alırlar falan dedi. Dişten bu kadar uzun süre açlık olmaz dedi. Ek gıdaya başlayabilirsin dedi. Başladım deyince yiyor mu dedi genellikle evet dedim. O zaman idrarda sorun olsa onu da yemezdi dedi. O zaman ek gıdayı artır onla besle dedi.

Kuzenimin ikizleri var o da bugün aramış diş çıkarken sabahtan akşama kadar benimkilerde bişey yemedi dedi. Bilmiyorum doktor olmaz bu kadar diyor.

Dün 23.00 de içti bugün sadece 15.00 de içti mama. Bide 6 gibi çorba yaptım az bişey onu içti. Biberon değiştirdim yine almadı

Ben artık atak ve diş ikisi bir arada ondan diye düşünmeye başladım ama doktor kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…