- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çağırsam surat asmazdım zaten ama bildiğin gibi değil içim çook kırgın.Aynı binada oturuyormuşsunuz, sinirinizi çok altüst etmeyecekse çağırabilirsiniz. Bazen unutmasanız da unutmuş, anlasanız da anlamamış gibi davranmak, ele güne karşı sanki sorun yokmuş gibi davranmak gerekir.Çağırıp surat asmadan mesafeli davranın bence.
Ay benimki de öyle ayrılmamızı istemişti. Bi akrabalıkları mı var kiÇağırsam surat asmazdım zaten ama bildiğin gibi değil içim çook kırgın.
Ailem geldi zaten onlarda biliyor durumu kimse birşey sormadı bizimkiler o konulara girmez fazlasıyla duyarlılar şükür ki.
Eğer ki son kırgınlıklarım olmasaydı yinede çağırırdım ama ayrılmamızı isteyecek kadar biri sen düşün bunu söylemiş bi büyük olarak her zaman birleştirici olmalı bence hep beni yeren biri anlamadım sevilemedik bundan sonra birşeyler de değişmez zaten ben kabullendim hayatıma devam ediyorum aslında.
İnşallah düzelir her şey yoluna varır yoksa zor atsan atılmaz ve üstelik altlı üstlü oturuyorsunuzBilemiyorum canım bak şöyle söylim sana altı üstlü oturunca sen çocuğunu acile gece yarısı götürüyorsun onlar hiç sormuyor bu torun değil mi.
Ötekilere ayrı benim kızıma çok tuhaf doğduğundan beri hatta kızım ondan korkuyordu.
Benimle küsler ama çocuğumuda hiç sormuyorlar dedesi gelip kapıdan alırdı bazen konuşmayınca bunu da kesti.Halbu ki ben bi adımla yumuşayan biriyimdir.
Bilmiyorum ya umarım kırgınlıklar biter.
Kız aslında gülüp geçmek lazım ama içten yara kalıyor valla.Ay benimki de öyle ayrılmamızı istemişti. Bi akrabalıkları mı var kidünyanın çivisi çıktı valla
Öyle canım Allah razı olsun ben şimdilik öyle sıradan günlük hayatıma devam ediyorum.Hiçbir beklentim yok sadece tek isteğim evimde huzursuz edilmemek inan hep böyle biriydim lüks o bu şu bende böyle şeyler zerre yok artık.İnşallah düzelir her şey yoluna varır yoksa zor atsan atılmaz ve üstelik altlı üstlü oturuyorsunuz
Valla bende artık gülüyorum takmamaya çalışıyorum dediği şeyleri. Ama ben yok saydım artık onu. Ama o yüzsüz tabi hala ben ne yaptım bişey yapmadım niye böyle diyebiliyor. Ben eşimin hatrına kaç kere sıfırdan sayfa açtım annesi diye. Ama her seferinde aynısı oldu. Sonunda da koptu tabiKız aslında gülüp geçmek lazım ama içten yara kalıyor valla.
Ama yaşlandıkça daha zor olunuyor her ince hesap herşey soruluyor bu benim dikkatimi çekiyor baştan konuşuluyor herşey sürekli ben bunalıyorum.
Sıfırdan bi sayfa açmak yok illa gündeme eskiler getirilecek.
Ellerine sağlık canım eminim çok güzel olmuşturBugün neler yapmışım bakalım:)
Odaları düzenledim.
Kahvaltı faslı,evi havalandırma yapıldı.
Wc yi yıkadım.
1 posta çamaşır katladım yerleştirdim.
Bulaşıkları yıkadım.
Evi süpürdüm.
Ütü yaptım.
Çocukları hazırladık.
Halıda leke vardı onu sildim.
Kalem börek kızarttım.
Annemler karışık dolma yaptı ablam çikolatalı toplardan yaptı.
Bende un kurabiyesi, elma kurabiyesi, tiramisu yaptım çok beğenildi.
Süslemeleri hazırladık güzel ve sakin geçti bacağım ağrıdığı için bi kaç arkadaşımı da davet edemedim.
golgefeslegeni herkes çok beğendi tiramisuyu canım. borcam tiramisu diye geçiyor çok aman bi kahve tadı da yoktu bana göre.
Rabbim sabrınızı arttırsın, kötüye fırsat vermesin.Kız aslında gülüp geçmek lazım ama içten yara kalıyor valla.
Ama yaşlandıkça daha zor olunuyor her ince hesap herşey soruluyor bu benim dikkatimi çekiyor baştan konuşuluyor herşey sürekli ben bunalıyorum.
Sıfırdan bi sayfa açmak yok illa gündeme eskiler getirilecek.
Evet canım aynı şekilde dediğin gibi defalarca o sözleri yutup ben gittim barıştım.Valla bende artık gülüyorum takmamaya çalışıyorum dediği şeyleri. Ama ben yok saydım artık onu. Ama o yüzsüz tabi hala ben ne yaptım bişey yapmadım niye böyle diyebiliyor. Ben eşimin hatrına kaç kere sıfırdan sayfa açtım annesi diye. Ama her seferinde aynısı oldu. Sonunda da koptu tabi
Allah hepimize sabır versin herşeye kadınlar zaten.Rabbim sabrınızı arttırsın, kötüye fırsat vermesin.
Benimkiler de hafızasını kaybetmiş, bir şey hatırlamıyormuş taklidi yapıyor.
Bazen yeri gelince söylüyorum, misal "hani hastanede refakatçi olduğumda bu yemek çıkmıştı" filan diye, "İnan çok kötüydüm, kim kaldı onu bile hatırlamıyorum" diyor
Valla canım sorun bizde olmadığı için çözüm de bizde değil ben bunu anladım. Ben düşünüyorum asla kotu bisey yapmadim hep iyi davrandım hala da iyi davranıyorum o ayrı da. Yani karşındaki insan sürekli bi sinsilik plan kötülük yapma peşinde olunca sen dünyanın en iyisi ol bi anlamı kalmıyor..Çağırmadım canım kızıma ninelik etmiyor zaten hastalanınca dahi sormuyorlar epeyce soğukluk oldu artık kendileri bilir.
Yazdıklarına da katılıyorum böyle olmasaydı zaten evimin baş köşesinde yeri olurdu çünkü ben çok değer veririm büyüklerimize.
Şu cümleleri ben kurdum sandım sweet noktası virgülüne katılıyorum.Valla bende artık gülüyorum takmamaya çalışıyorum dediği şeyleri. Ama ben yok saydım artık onu. Ama o yüzsüz tabi hala ben ne yaptım bişey yapmadım niye böyle diyebiliyor. Ben eşimin hatrına kaç kere sıfırdan sayfa açtım annesi diye. Ama her seferinde aynısı oldu. Sonunda da koptu tabi
Ayy benimki de birebir aynı salağa yatıyor sanırsın hiçbir şey olmamış.. nasıl bu kadar aynı olabilirler inanmıyorum ya.Rabbim sabrınızı arttırsın, kötüye fırsat vermesin.
Benimkiler de hafızasını kaybetmiş, bir şey hatırlamıyormuş taklidi yapıyor.
Bazen yeri gelince söylüyorum, misal "hani hastanede refakatçi olduğumda bu yemek çıkmıştı" filan diye, "İnan çok kötüydüm, kim kaldı onu bile hatırlamıyorum" diyor
Benimki de salağa yatar dediğine ben öyle bir şey demedim der. İftira atar aileme ama bişey olmamış gibi denk gelince de konuşur. Bana sadece milletin yanında kızım kızım derdi hep ismimle hitap ederdi. Bende hiç anne demezdim mecbur kalmadıkça içimden gelmezdi. Sonra enişteme falan demiş ki anne demiyor bana virt zırt ablamda sinirlendi hiç yorum yapmazdı. Kendi kaç kere kızım demiş hiç duymadık falan dedi. Yani kendini görmez ama benim yaptığım batarValla canım sorun bizde olmadığı için çözüm de bizde değil ben bunu anladım. Ben düşünüyorum asla kotu bisey yapmadim hep iyi davrandım hala da iyi davranıyorum o ayrı da. Yani karşındaki insan sürekli bi sinsilik plan kötülük yapma peşinde olunca sen dünyanın en iyisi ol bi anlamı kalmıyor..
Dediğin gibi şans veriyosun hadi idare et diyosun sonra bi bakiyosun karşındaki arttirarak devam ediyor asla bi geri adım iyilik yok..
Yaşayan bilir ben bu kadar zor bi ilişki görmedim ömrü hayatimdaiyi bir şey yapıyorsun onu bile kadın kendine çeviriyor asla bi tatlı dil falan yok.
Kusura bakmasın da kimse her şey karşılıklı bi yere kadar sabır da. Şimdi yüzlerini bile göresim gelmiyor toksik insanlar çünkü.
Bi sey alirim kendime hemen olumsuz yorum. Ona hediye alirim yine olumsuz yorum. Begenirse de oglu almis olur benim adim bile gecmez. Desene güzel kizim ne guzel dusunmussun çok teşekkürler şu cümleyi bir kere bile duymadım. Bir teşekkür bile duymadim tam bir toksik
Uzlasmak cok kolay ama karşındaki isterse
Ben şuna da karşıyım ilerde senin de oğlun olur sen de kaynana olursun diyolar. Olsun abi. Ben gelinime böyle karşımda mal varmış gibi davranırsam o da beni sevmesin en doğal hakkı.
Şu cümleleri ben kurdum sandım sweet noktası virgülüne katılıyorum.
Ayy benimki de birebir aynı salağa yatıyor sanırsın hiçbir şey olmamış.. nasıl bu kadar aynı olabilirler inanmıyorum ya.
Dur bakalim ne diyor. Sen demir kullaniyor musun ?JES sonuçlar çıktı ben kendim netten baktım sanırım biraz demir eksikliği ve b12 eksikliği var. Bakalım doktor ne diyecek
Aynen canım ben sofra kuruyorum önüne indiriyorum eşime eline sağlık diyor.Valla canım sorun bizde olmadığı için çözüm de bizde değil ben bunu anladım. Ben düşünüyorum asla kotu bisey yapmadim hep iyi davrandım hala da iyi davranıyorum o ayrı da. Yani karşındaki insan sürekli bi sinsilik plan kötülük yapma peşinde olunca sen dünyanın en iyisi ol bi anlamı kalmıyor..
Dediğin gibi şans veriyosun hadi idare et diyosun sonra bi bakiyosun karşındaki arttirarak devam ediyor asla bi geri adım iyilik yok..
Yaşayan bilir ben bu kadar zor bi ilişki görmedim ömrü hayatimdaiyi bir şey yapıyorsun onu bile kadın kendine çeviriyor asla bi tatlı dil falan yok.
Kusura bakmasın da kimse her şey karşılıklı bi yere kadar sabır da. Şimdi yüzlerini bile göresim gelmiyor toksik insanlar çünkü.
Bi sey alirim kendime hemen olumsuz yorum. Ona hediye alirim yine olumsuz yorum. Begenirse de oglu almis olur benim adim bile gecmez. Desene güzel kizim ne guzel dusunmussun çok teşekkürler şu cümleyi bir kere bile duymadım. Bir teşekkür bile duymadim tam bir toksik
Uzlasmak cok kolay ama karşındaki isterse
Ben şuna da karşıyım ilerde senin de oğlun olur sen de kaynana olursun diyolar. Olsun abi. Ben gelinime böyle karşımda mal varmış gibi davranırsam o da beni sevmesin en doğal hakkı.
Şu cümleleri ben kurdum sandım sweet noktası virgülüne katılıyorum.
Ayy benimki de birebir aynı salağa yatıyor sanırsın hiçbir şey olmamış.. nasıl bu kadar aynı olabilirler inanmıyorum ya.
Öyle öyle gercekten ceviz kabuğunu doldurmucak şeyler halbuki ne gerek var lafa sözeBenimki de salağa yatar dediğine ben öyle bir şey demedim der. İftira atar aileme ama bişey olmamış gibi denk gelince de konuşur. Bana sadece milletin yanında kızım kızım derdi hep ismimle hitap ederdi. Bende hiç anne demezdim mecbur kalmadıkça içimden gelmezdi. Sonra enişteme falan demiş ki anne demiyor bana virt zırt ablamda sinirlendi hiç yorum yapmazdı. Kendi kaç kere kızım demiş hiç duymadık falan dedi. Yani kendini görmez ama benim yaptığım batar
Yaranamazsın asla canım elinden geldiği kadar mesafeli olmak en güzeli. Demez demez der mi iki tatlı dil gösterse ölür falan maazallahAynen canım ben sofra kuruyorum önüne indiriyorum eşime eline sağlık diyor.
Ben salça kovalarını taaa terasa çıkarıyorum evde bebiş var 3 gün ağrısını çektim.Kadın Allah razı olsun demiyor.
E ben sırtımda gezdirsem yinede gelindir tabi ki yapacak derbunlar böyle görmüş sanırım.Usul değerler hiçbir şey yok gibi.
Hastaydı öncesinde de benimle tartismisti evine gelip kalacam dedi tamam dedim tabiki bi sürü misafir,torun torba cabası bi de millete demez mi kızım geldi baktı gibisinden.Halbu ki herşeyi ben yapıyordum.Bi demez teneffusten Allah razı olsun.
Ne yapalım kader cidden imtihan.
Kızıma veriyorum demir 4.aydan beri. Sami Ulus un eski başhekimi kp in arkadaşı özel muayenesi var baya meşhur bi doktormuş ankarada ona attık. Kan tahlili normal korkulacak bir şey yok dedi. İdrar verin mutlaka dedi. Veremedik dedik. Sonta ile alırlar falan dedi. Dişten bu kadar uzun süre açlık olmaz dedi. Ek gıdaya başlayabilirsin dedi. Başladım deyince yiyor mu dedi genellikle evet dedim. O zaman idrarda sorun olsa onu da yemezdi dedi. O zaman ek gıdayı artır onla besle dedi.Dur bakalim ne diyor. Sen demir kullaniyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?