- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bakayım canım bi. Pella yi da çok duyuyorum evetİlbays, pella al cüvcüv çok büyük kolaylık iz falan kalmıyor ben özellikle İlbays beğendim.
Kız naunau dediya bez kirli kalınca leke bırakır ona dedim hepsi kirlenince leke bırakıyor zaten diyeYooo hepsi bırakmıyor
Ben gece uyumadan ya pamuğa gülsuyu döküp siliyorum ya da sabunla yikiyorumDişler fırçalandı️
Yüz temizleme suyu ile temizlendi️
Tonikle silindi️
Göz çevresi kremi sürüldü️
Beyazlatıcı krem sürüldü️
Collagen krem sürüldü️
Kaşlara hindistan cevizi yağı sürüldü️
Yattığım yerde yeşim taşı ile masaj yapıcam şimdi️
OoooRüyamda bir kale anahtarı bizim ailedeymiş kalede Makedonya'mış
Sabah Eşim kalk kahvaltı hazırla dedi bende hatsiz!!! karşında bugüne bugün bir prenses vardıda haberin yokmuş bu nasıl konuşma böylesen hazırla odama getir dedim
Sende kalk bir kuru dolma yapOooomakedonya premsesi
Ben de rüyamda dünyaları yedim çok güzel kuru patlıcan dolmalari vardi birsuru yedim birsuru. Dolmalar gitti kebaplar geldihala tadı damagimda
Yemek olmasa kesin yapacaktım da yarına artikSende kalk bir kuru dolma yap
Arayada kebap alırım deseydin
Ziyafet sofrası
Benim aklımda çok severimYemek olmasa kesin yapacaktım da yarına artik
Afiyet olsun şimdiden canımBenim aklımda çok severim
Sana gün yeni mi aydıGünaydın kızlar
Rüyamda bir kale anahtarı bizim ailedeymiş kalede Makedonya'mış
Sabah Eşim kalk kahvaltı hazırla dedi bende hatsiz!!! karşında bugüne bugün bir prenses vardıda haberin yokmuş bu nasıl konuşma böylesen hazırla odama getir dedim
Hahahah çok guldum bunlaraOooomakedonya premsesi
Ben de rüyamda dünyaları yedim çok güzel kuru patlıcan dolmalari vardi birsuru yedim birsuru. Dolmalar gitti kebaplar geldihala tadı damagimda
Bakayım canım bi. Pella yi da çok duyuyorum evet
Kız naunau dediya bez kirli kalınca leke bırakır ona dedim hepsi kirlenince leke bırakıyor zaten diyebenim cam bezi de öyle hemen iz bırakmaya başlıyor ondan
Ben gece uyumadan ya pamuğa gülsuyu döküp siliyorum ya da sabunla yikiyorumyaş 30 a yaklaştı aslında düzenli doğru düzgün bi bakim yapmak lazım da işte hepsi çok karışık geliyor bana ya
Beyazlatici kremin adı ne bu arada?
Hatta sen bana liste yap hepsini
Hay Allah yaa hepsi de nasıl gelmis üst üste. İnşallah halledilir canımÇamaşır makinesini biliyosunuz zaten cuma günü akşama doğru buzdolabında arıza tehlike uyarısı yandı. Çıkan koda ait bir arıza yok katalogda nette.
Eşim o akşam baktı ertesi gün baktı daha öncede bu dolap sıkıntılıydı ürünü değiştirmediler motorunu değiştiler onu yapan ustalar altta kabloları öyle bir koyup kapamışlar ki kablolar temas etmemesi gereken yerlere değmiş yanmaya başlamış.
Allah korusun belki 1 hafta belki 1 ay sonra yangın çıkabilirdi.
Onu hallettik artık yanmıyor derken bugünde kurutucu sigorta attırmaya başladı 2 sattir uğraşıyoruz. Bal şerbeti içmeye oturdum kalkıp yardım edicem yine eşime inş yapabiliriz
Hayra çıksın Bonus'umBir aksilik sıkıntı var ama hayırdır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?