Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlbays, pella al cüvcüv çok büyük kolaylık iz falan kalmıyor ben özellikle İlbays beğendim.
Bakayım canım bi. Pella yi da çok duyuyorum evet
Yooo hepsi bırakmıyor
Kız naunau dediya bez kirli kalınca leke bırakır ona dedim hepsi kirlenince leke bırakıyor zaten diye benim cam bezi de öyle hemen iz bırakmaya başlıyor ondan
Ben gece uyumadan ya pamuğa gülsuyu döküp siliyorum ya da sabunla yikiyorum yaş 30 a yaklaştı aslında düzenli doğru düzgün bi bakim yapmak lazım da işte hepsi çok karışık geliyor bana ya
Beyazlatici kremin adı ne bu arada?

Hatta sen bana liste yap hepsini

Oooo makedonya premsesi

Ben de rüyamda dünyaları yedim çok güzel kuru patlıcan dolmalari vardi birsuru yedim birsuru. Dolmalar gitti kebaplar geldi hala tadı damagimda

Oooo makedonya premsesi

Ben de rüyamda dünyaları yedim çok güzel kuru patlıcan dolmalari vardi birsuru yedim birsuru. Dolmalar gitti kebaplar geldi hala tadı damagimda
Hahahah çok guldum bunlara aç mıydın civciv

Gülsuyuna çay ağacı yağı karıştırdım onu tonik olarak kullanıyorum ben

Çamaşır makinesini biliyosunuz zaten cuma günü akşama doğru buzdolabında arıza tehlike uyarısı yandı. Çıkan koda ait bir arıza yok katalogda nette.
Eşim o akşam baktı ertesi gün baktı daha öncede bu dolap sıkıntılıydı ürünü değiştirmediler motorunu değiştiler onu yapan ustalar altta kabloları öyle bir koyup kapamışlar ki kablolar temas etmemesi gereken yerlere değmiş yanmaya başlamış.
Allah korusun belki 1 hafta belki 1 ay sonra yangın çıkabilirdi.

Onu hallettik artık yanmıyor derken bugünde kurutucu sigorta attırmaya başladı 2 sattir uğraşıyoruz. Bal şerbeti içmeye oturdum kalkıp yardım edicem yine eşime inş yapabiliriz

Hay Allah yaa hepsi de nasıl gelmis üst üste. İnşallah halledilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…