Duam seninle canimin ici
Bugün gün boyu böyleydim. Hiçbirşey yapmadım kahvaltıyla bence akşam yemeğini kapatmış bile olabilirimBiraz da böyle iç sıkıntım var. Allahım serinlik genişlik versin kalplerimize
İyi geceler
Negooooooooo deren listeyi haftalik işlerle doldurmaya calisiyor NegoooooooooAy kizlar yanlis oldu ya
Simiti cumartesi yapmistim
Niye listeme yazdiysam
Yani ilk bakışta bana da öyle geliyor ama burnundaki şekilde Allah yazıyor demişti evime gelen bir misafir, şekli inceleyince hak verdim ama yine de komik geliyor bazen, hiç dişi kedi gibide değil ablam yarmagül diyor onaIbrahim tatlises kedisi
Yatmaya yakin yazmistimNegooooooooo deren listeyi haftalik işlerle doldurmaya calisiyor Negooooooooo
Su uykusuzluk açliktan beter ya.Kizlar son 1 haftadir gercekten kafayi yedim.. Her yerim agriyor vucudum iflas ediyor nerdeyse.
Oglum 1 haftaya yakin garip bir sekilde aksam uyuyor 2 saat sonra uyanip gece 2 3 e kadar uyumuyor. Ben bitik perisan haldeyim. Kacta uyudugumu kacta uyandigimi bilmiyorum.
rabbim ferahlik versin
Bugün gün boyu böyleydim. Hiçbirşey yapmadım kahvaltıyla bence akşam yemeğini kapatmış bile olabilirimBiraz da böyle iç sıkıntım var. Allahım serinlik genişlik versin kalplerimize
İyi geceler
Tamam canım ilk fırsatta yazayımBakayım canım bi. Pella yi da çok duyuyorum evet
Kız naunau dediya bez kirli kalınca leke bırakır ona dedim hepsi kirlenince leke bırakıyor zaten diyebenim cam bezi de öyle hemen iz bırakmaya başlıyor ondan
Ben gece uyumadan ya pamuğa gülsuyu döküp siliyorum ya da sabunla yikiyorumyaş 30 a yaklaştı aslında düzenli doğru düzgün bi bakim yapmak lazım da işte hepsi çok karışık geliyor bana ya
Beyazlatici kremin adı ne bu arada?
Hatta sen bana liste yap hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?