- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Evet diyete basladim gece aç uyumustumHahahah çok guldum bunlaraaç mıydın civciv
Onu da denerim canımGülsuyuna çay ağacı yağı karıştırdım onu tonik olarak kullanıyorum ben
Geçmiş olsun canım ya inşallah cözersinizÇamaşır makinesini biliyosunuz zaten cuma günü akşama doğru buzdolabında arıza tehlike uyarısı yandı. Çıkan koda ait bir arıza yok katalogda nette.
Eşim o akşam baktı ertesi gün baktı daha öncede bu dolap sıkıntılıydı ürünü değiştirmediler motorunu değiştiler onu yapan ustalar altta kabloları öyle bir koyup kapamışlar ki kablolar temas etmemesi gereken yerlere değmiş yanmaya başlamış.
Allah korusun belki 1 hafta belki 1 ay sonra yangın çıkabilirdi.
Onu hallettik artık yanmıyor derken bugünde kurutucu sigorta attırmaya başladı 2 sattir uğraşıyoruz. Bal şerbeti içmeye oturdum kalkıp yardım edicem yine eşime inş yapabiliriz
Esyalar da ariza başladıysa nazar var evde domdom bol bol okuÇamaşır makinesini biliyosunuz zaten cuma günü akşama doğru buzdolabında arıza tehlike uyarısı yandı. Çıkan koda ait bir arıza yok katalogda nette.
Eşim o akşam baktı ertesi gün baktı daha öncede bu dolap sıkıntılıydı ürünü değiştirmediler motorunu değiştiler onu yapan ustalar altta kabloları öyle bir koyup kapamışlar ki kablolar temas etmemesi gereken yerlere değmiş yanmaya başlamış.
Onu hallettik artık yanmıyor derken bugünde kurutucu sigorta attırmaya başladı 2 sattir uğraşıyoruz. Bal şerbeti içmeye oturdum kalkıp yardım edicem yine eşime inş yapabiliriz
Evet o saate aydıSana gün yeni mi aydı
Oldu mu üst üste gelir inşallah tamir olurÇamaşır makinesini biliyosunuz zaten cuma günü akşama doğru buzdolabında arıza tehlike uyarısı yandı. Çıkan koda ait bir arıza yok katalogda nette.
Sağ ol bonusum bakiyimSaricivcivcikcik Nego Hepsiburada da doa kozmetik serumları indirimde bakmak isterseniz aklınızda olsun tek fiyat kargo bedava 44.90 yapmışlar
İyi akşamlar hepinize
Planladığım işleri hallettim bugün şükür
Yataklar toplandı
Kahvaltı hazırlanıp mutfak toplandı
Banyo halıları ve paspaslar yıkandı
Dün yıkadığım çamaşırları topladım kaldırdım
Mutfak dolaplarının en üstlerini temizledim, yağçözle ovaladım mis oldu, merdiven meydana çıkmışken örümcekleri alıp, kartonpiyerlerinde tozunu aldım
Üst mutfak dolaplarının kapaklarını sildim
Evi yeniden süpürdüm
Mutfağın yerlerini elle sildim
İki duşakabini de ovaladım mis oldu
Kızımın kum kutusunu temizledim
İki banyonun yerlerini de elle sildim
Akşam yemeği için İzmir köfte, pilav ve salata yaptım
Yorulmuşum şimdi çay faslındayım, yarın iş başı inş biraz dinlenmeyi planlıyorum, hepinize iyi akşamlarBu arada kızım bütün gün uyudu, ben işi bitirdim prenses hazretleri anca kalktı, koklaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?