Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin. Bende bir ses duydum emin olamadım gök gürültüsu sandım sallantı kesilince sesde gitti. Çok korkutucu gerçekten

Aminn

Amin. Bende bir ses duydum emin olamadım gök gürültüsu sandım sallantı kesilince sesde gitti. Çok korkutucu gerçekten

Yerden geliyor o ses sanki, 99 da da öyle olmuştu, uğultu gümbürtü gibi tarif edemiyorum çok korkutuyor beni. Dün akşam kedim anlattı bana da anlayamadım sanırım. İşten eve döndüm yatana kadar miyavladı miyavladı anlattı anlattı, konserve falan verdim gönlü olsun diye onu da kustu, hep ayaklarımın arasında yatar başımda yattı dün gece ben anlayamadım garibimi. Kalktığımda gözleri fal taşı gibi açık gövdesini yere yapıştırmış yatağın dibindeydi. Tuhaf şeyler, Rabbim imtihanımızı kolay etsin, korktuklarımıza uğratmasın. Rahmetli anneannem bu tür felaketlere Rabbim gazap ediyor namazınıza sarılın derdi bilmiyorum öyle mi, kurban olduğum Allahım merhamet eylesin bizlere

amiin. Evet tuhaf Allah korusun hayvanlar hissediyor ya annemlerin kediler de çok kosmuslar bişey var gibi ordan oraya kosturdular miyavladilar diyor.
Uyarıliyoruz. Gazabından rahmetine sığınırız

Amin.

Herkese gunaydin ve gecmis olsun. Allah beterinden korusun insallah.
Dun cok yorgundum eve gelince bayilmisim hemen yazamadim o yuzden. Dun sabah kizimi doktora goturdum kontrole, sonra gorumceme gectim dokuz aylik hamile suan. Kahvalti yaptik sonra o kizini okulq goturmeye gitti ben basladim eve.
Camasirlari astim
Kizlarinin odalarini temizledim
Banyosunu temizledim
Salon mutfak teras ve balkonu temizledim
Sonra hepsini supurdum, sildim, tozlarini aldim
Mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim iclerini zaten yeni silmistik. Aksam yemegini orda yedik cayi ictik eve geldik.
Benim mutfak biraz daginikti esim orayi topladi. Ben cimcimeyi uyuttum. Sonra uyuyakalmisim.
Bugun islerim var az da olsa aksama yine girerim bir aksilik olmazsa.
Bebegim bu aralar gercekten cok huysuz ne yapicagimi hic bilmiyorum

Reflü öksürtüyor o zaman seni. Yiyecekler etkiliyorsa mide asiti kaynaklı öksürüktür aklında olsun canım özellikle akşam saatleri yeme onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…