Hayirli sabahlar.Rabbim herkesi buyuk felaketlerden korusunGünaydınnnn can sıkıcı insanlardan uzak bir gün diliyorumEki Görüntüle 3165151
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Amin. Bende bir ses duydum emin olamadım gök gürültüsu sandım sallantı kesilince sesde gitti. Çok korkutucu gerçektenGünaydın herkese
Sabaha karşı 3-4 saatleri hep tedirgin ediyor beni, dün gecede depremle uyandık. Arkadaşım bendeydi, eşimde gece görevinden yeni geldi o saatlerde, korktuk, o ses beni çok ürkütüyor, Rabbim korusun bir daha göstermesin
AminnHayırlı Sabahlar herkese.
Geçmiş olsun depremi hissedenlere,Allah korusun esirgesin hepimizi
AminnGünaydın herkese
Sabaha karşı 3-4 saatleri hep tedirgin ediyor beni, dün gecede depremle uyandık. Arkadaşım bendeydi, eşimde gece görevinden yeni geldi o saatlerde, korktuk, o ses beni çok ürkütüyor, Rabbim korusun bir daha göstermesin
AminnHayirli sabahlar.Rabbim herkesi buyuk felaketlerden korusun
AminnDepremi hissedenlere geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Amin. Bende bir ses duydum emin olamadım gök gürültüsu sandım sallantı kesilince sesde gitti. Çok korkutucu gerçekten
amiin. Evet tuhaf Allah korusun hayvanlar hissediyor yaYerden geliyor o ses sanki, 99 da da öyle olmuştu, uğultu gümbürtü gibi tarif edemiyorum çok korkutuyor beni. Dün akşam kedim anlattı bana da anlayamadım sanırım. İşten eve döndüm yatana kadar miyavladı miyavladı anlattı anlattı, konserve falan verdim gönlü olsun diye onu da kustu, hep ayaklarımın arasında yatar başımda yattı dün gece ben anlayamadım garibimi. Kalktığımda gözleri fal taşı gibi açık gövdesini yere yapıştırmış yatağın dibindeydi. Tuhaf şeyler, Rabbim imtihanımızı kolay etsin, korktuklarımıza uğratmasın. Rahmetli anneannem bu tür felaketlere Rabbim gazap ediyor namazınıza sarılın derdi bilmiyorum öyle mi, kurban olduğum Allahım merhamet eylesin bizlere
AminGünaydınnnn can sıkıcı insanlardan uzak bir gün diliyorumEki Görüntüle 3165151
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Amin.Yerden geliyor o ses sanki, 99 da da öyle olmuştu, uğultu gümbürtü gibi tarif edemiyorum çok korkutuyor beni. Dün akşam kedim anlattı bana da anlayamadım sanırım. İşten eve döndüm yatana kadar miyavladı miyavladı anlattı anlattı, konserve falan verdim gönlü olsun diye onu da kustu, hep ayaklarımın arasında yatar başımda yattı dün gece ben anlayamadım garibimi. Kalktığımda gözleri fal taşı gibi açık gövdesini yere yapıştırmış yatağın dibindeydi. Tuhaf şeyler, Rabbim imtihanımızı kolay etsin, korktuklarımıza uğratmasın. Rahmetli anneannem bu tür felaketlere Rabbim gazap ediyor namazınıza sarılın derdi bilmiyorum öyle mi, kurban olduğum Allahım merhamet eylesin bizlere
Sınav haftası olduğu için hiç uğrayamıyorum, eve de otel gibi uyumaya gidiyorum neredeyseGünaydınnnn can sıkıcı insanlardan uzak bir gün diliyorumEki Görüntüle 3165151
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Reflü öksürtüyor o zaman seni. Yiyecekler etkiliyorsa mide asiti kaynaklı öksürüktür aklında olsun canım özellikle akşam saatleri yeme onları.Sağ ol canim
Hiç sorma benim yeni başladı canımdan bezdirdi gerçekten. Sana da çok geçmiş olsun
Ama şunu farkettim bazı şeyleri yiyince artıyor yani benim alerjik astimim var biraz o da tetikliyor gibi geldi. Hamur işi tatlı çikolata asitli meyveler çok yiyince artıyor benimki. Salep çok iyi geliyo
Süpürmedim ne oldu bugün evde kasırga çıkmış gibiydiAbovv iki süpürge hastasi ev süpürmemis
Bende süpürmedim
Kolay gelsin teyocumSınav haftası olduğu için hiç uğrayamıyorum, eve de otel gibi uyumaya gidiyorum neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?