Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus gel hele rüyama bak demin az içim geçmiş rüyamda zamanda yolculuk yapıyorum. geçmiş zamana gidiyorum bakıyorum yemekler diyorum acaba bunları yesem zehirlenemiyim dönüşte ya ,sonuçta geçmiş zamanın yemeğini yemiş olacağım ama diyorum şu anda bu zamandayım

Yüreğinin sesini dinleseydin kukriş ben olsam iyi bi doyardım

Bonus görsün okuya bilen nasıl okuyormuş
Bende okudum aklıma biri de geldi okurken de neyseee..bu arada biz sadece çocuk odası penceresinden çırpma kararı almıştık kuşlar da sadace oraya konup yiyor kırıntıları

Son düzenleme:
Ay artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Surekli biseler istemesi..yumurta un bulasik tableti domestos camasir deterjani kahve susam para.kizina beslenme.hatta hamile diye hergun yemek yapip goturecekmisim.
Bıktım bıktım.her telefonunda acaaba ne isticek diye bunalmistim.hatta çocuguna dersi bile ben gösterecekisim.kizina yaprak sarip kocasin icli kofte dökecekmisim.
En son yün halima su döktüler yeter be dedim iliskiyi kestim.
Dahada seytan gorsün yüzünü

Tövbe est korku filmi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…