- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
O ney öyle yaa ben iyiki üst katta oturuyorum öylesi denk gelse hergün kavga çıkardı...Ay artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Surekli biseler istemesi..yumurta un bulasik tableti domestos camasir deterjani kahve susam para.kizina beslenme.hatta hamile diye hergun yemek yapip goturecekmisim.
Bıktım bıktım.her telefonunda acaaba ne isticek diye bunalmistim.hatta çocuguna dersi bile ben gösterecekisim.kizina yaprak sarip kocasin icli kofte dökecekmisim.
En son yün halima su döktüler yeter be dedim iliskiyi kestim.
Dahada seytan gorsün yüzünü
Ay artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Surekli biseler istemesi..yumurta un bulasik tableti domestos camasir deterjani kahve susam para.kizina beslenme.hatta hamile diye hergun yemek yapip goturecekmisim.
Bıktım bıktım.her telefonunda acaaba ne isticek diye bunalmistim.hatta çocuguna dersi bile ben gösterecekisim.kizina yaprak sarip kocasin icli kofte dökecekmisim.
Kesinlikle çok doğru.. dediği gibi benimki tamamen duygusal açlık aç olduğum için falan yemiyorum. Yiyince gecmicegini anladığım kendimi ikna ettiğim an kilo vermeye başlıyorum zaten.
Geçmiş olsun bilemedim ne iyi gelir. Gaviscon içiyorum öyle durumlarda ben.Günaydın yağmurlu ve sisli bir sabahtan selam olsun
Midede sürekli gaz şikayetim var 2 gündür. Ağrı sızı yok. Yaşayan var mı ne iyi gelir?
Kendine gel cüvcüvsün sen ne demek dağıttım kalk kalk hadiGünaydın kizlar hayırlı cumalar
Bugünlerde çok tembelim bugün inşallah bozmak istiyorum bunu.
Sürekli hamur işi falan yiyesim var iyice dağıldım toparlamak lazim
Hepsini istiyor canım tişikirlir hocam
Tövbeler olsunAy artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Opera en iyisiSayfada pat diye reklam çıkıp duruyo uyuz oldum he. Carpiya basıyorum yine cikiyo. Şu operayi indirip deniyim bi
Aaa bacım nasıl komşusun insan komşunun kocasına sarma içli köfte yapmaz mıAy artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Çok mu kötü bir şey merak ettim baksam mıAh ben ne gördüm öyle Konya da ne olmuş
Görmez olsaydım.
Bakma benceÇok mu kötü bir şey merak ettim baksam mı
Negooooooooo ne desen haklisin NegoooooooooSen niye millete gerizekalı deyip deyip ban yiyorsun
Ben diyor muyum bak o kadar gerizekalı var ama ben siz gerizekalısınız demiyorum size ne diyorum
Size ne herkese ban sebebi değilmiş iki gün önce gördüm biri size ne yazmıştı. Benim sinsiler onu görmediyse demek
Valla tutamiyom. Zaten başıma ne geliyorsa haksızlığa susamadigim icin geliyorJES çok tatlı ya, benim eşim gibi dilini tutamıyor, illa söyleyecek :)))))) seviyorum ben öyle insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?