Mesajın alt kısmı gördüm bu destanı kim yazdı acep dedim baktım EfserGelelim benim abuk sabuk alt komşum hanıma
Buranın kırsal kesiminde gelen bir aile ben üst komşusuyum birde alt komşusu var ona da x komşu diyelim.ilk başlarda yok onun sesi yok bunun sei yok banyonuzun su sesi salak saçma herşeye taktı. X ile dedik ya yeni bir ortam alışır öğrenir iyi niyetimizi görür şu anda o da bir oryantasyon yaşıyor diye gayet ılımlı bir cizgi ile yaklaştık.Yazları köye gidiyor kışları geliyor X komşumun üzerine bir şeyler sirkelemiş bir kaç kerede şahıt olmuş sesini çıkarmamış bir günde cam balkonu köpükleyip hortum tutmuş onuda görmüş hatta misafirlerde şahit olmuş yine lahavle demiş bir günde X evde yokken yeni silinen camın üzerine aynı şekilde su izlerini olmuş , X komşum bir kahveye cağırayım bunu bir izah edeyim demiş bu böyle olmaz .Çağırmış herşeye bir bahne bulmuş çocuk su döktü
Kv çarşaf sirkeledi o öyle oldu bu böyle oldu demiş sonunuda ben senin evde olduğunu bilmiyordum evde olduğunu bilseydim sirkelemezdim diye kendini ele vermiş özrü kabahatinden büyük olmuş yani bir daha olmasın diye konuşmuşlar.
Gelelim bizim konumuza pazar günü hatırlarsanız prenseslik ilan ettimeşimde kalk biraz dağ havası alalım diye sana iyi gelir hastasın nefesin acılır diye beni kahvaltıdan sonra evden çıkardı.
1 saat sonra x komşu beni aradı hasta olduğumu bildiği için sordu etti eşimle dışardayım durumu anlattım konuyu balkonun kenarında susam tanelerinin olduğuna getirdi bende valla ben evden kahvaltıdan sonra çıktım espirili bir şekilde kahvaltıda simit yoktu dedim biz değiliz demeye getirdim o da senin döküntün bana gelmez bu olsa olsa üst komşum dedi (yanı benim alt komşum) bilmiyeceğim dedim x karasız olduğunu söylesen mi diye söylemesem mi diye iklemde kaldım dedi tellefonu kapattı.
Benden sonra başka bir komşu gelmiş anlatmış sonun da telefon acıp biraz aşağı gelirmisin demiş olay yerini göstermiş o da bu susam değil bu kuş yemi demiş ( bu arda muhabet kuşlarıda var) ben yapmadım ama Efser'inde kuşu var o da X'de Efser evde yok demiş ben yapmadım deyip ordan ayrılmış
Bugün x konu açıldı ne yaptım susamları diye o da ihale sana kaldı dediben farkındayımda sen üzülürsün diye söylemedim dedi .
Eve geldim kızı sorguladım çocuk anne yapmadım diyor
Ya Allah dedim bu kadar kibar komşuculuk yeter sen bu dilden anlamadım deyip aradım.
Ben bir yanlış anlaşma olmuş onun için aradım diyerek söze girdim
Bu evde bir buçuk yılldır oturuyoruz bu zaman zarfı içinde kuş yemi ile ilgili bir şikayetin oldu mu dedim yok dedi peki neden böyle bir şey x söyledin dedim.
Savunma şu ben senin döktüğünü söylemedimki kuşunun olduğunu söyledim sana farklı yansıtılmış dedi. yooo dedim aynen senin x de söylediğin gibi söyledi sence bu s
yeterince yanlış anlaşıcak bir durum değilmi dedim.
Sonraki bahanesi ben kızının dökebileceğini düşündüm dedi benim kızım kuşla oynar ama kuş yemi ile oynamaz hatta temizliğiylede ilgilenmez bu konuda seninle konuşup bana kuş altırdı sonra tüm temizliğiyle ben ilgileniyorum diye bir konuşmamız oldu dedim keza seninde var kızların temizliğiyle iligileniyormu dedim ilgilenmiyor dedi.
Peki dedim bu kuş yemi senin balkonda var
X de var bende tek tane yok olayı ben yapmışsam benim balkonda olmazmıydı sen onun nasıl savrulup ortalık batırdığı iyi bilirsin dedim benim üstüm yapmış olsa ki onda kuş yok beni es geçip sana X niye gittsin ki dedim
Bana senmi yaptın demeye getiriyorsun gibi bir şey söyledi. valla beni bağlayan hiç bir sebep yok benim balkon batmamış bu konuyu araştırma niyetinde hiç değilim doğrudan sen yapmışsın diyemem ben bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim sadece dedim
Sonraki bahanesi rüzgar senin balkonun kenarındakileri götürmüştür dedi
Bana uğrayan rüzgar sana X e uğramıyormu komşum dedim
Kadına bu konuşmalar sırasında üstüne basa basa diyorum ki ben o gün evde yokum hatta yokken X beni arayıp konuşduk konuyu bana anlattı ben yokum dedim diyorum o daha var sayılacak olaylar dizisini anlatıyor rüzgar uçtu kervan geçti formata attığı masalları dinliyoruz .
Fazla mutavazilik bazen şu anlama geliyor bu sallak enayi filan mı zanediliyor
Size zihin açma paketi yaptım oysakiZabahınan efseri okuyunca kulağımda çınlayan
Sağolasın canım benimGün içinde girip yazamadım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. C Capanin Gururu TeyomSelizay U UcanSupurge .
Bugün halama davetliydik. Pek evde zaman geçiremedik.
Sabah yatağı topladım,
Halamdan dönerken kızım bebek arabasında uyudu. Bahaneyle bir saate yakın yürüyüş yaptım, markete uğradım, o da açık havada uyumuş oldu,
Bebek çantasını düzenledim, içindekileri güncelledim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım, yerlerine koydum,
Yaklaşık 20 parçalık ütü yaptım,
Kızımın ve kendimin çekmecesini düzenledim,
Oyuncakları ve kitapları toplayıp, düzenledim
GünaydınHayırlı sabahlar hayırlı cumalarEki Görüntüle 3166290
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Gece sinir harbiyle yazdımMesajın alt kısmı gördüm bu destanı kim yazdı acep dedim baktım Efser
Allah kolaylık versin ne diyeyim komşunun manyağı da zor oluyor
Hepsini okudum tebrik et beniGece sinir harbiyle yazdım
Bende okudum benimde tebrik et efserHepsini okudum tebrik et beni
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar hayırlı cumalarEki Görüntüle 3166290
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Bu saatte zihniniz zehir gibi acıldıBende okudum benimde tebrik et efser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?