Once seyi yapmislar sen yun halina su doktu diye mi yeter dedin kiz Allah iyiligini versin senin
Çoktaaan topladım desemAyy biri gelse de benim yerime mutfağı toplasa
Hiç şaşırmadım desemÇoktaaan topladım desem
Oda parfümü de ferah ortama daha iyi oluyor bence. Aksi durumda tamamen boğucu oluyor. Pek kullanmam ben ama.Iste bunu nasil sagliyorsunuz. Surekli yemek pistigi icin yemek kokuyor.bende sevmiyorum ev guzel kokacak.oğlum bu konuda daha hassas.alir oda parfmünü sıkar bolca ama oda bana yaramiyor.nefesim daraliyor
Ben bu hafta listesinden sınıfta kaldım.Herkese iyi akşamlarOhhhh rahatladım 5 akşamın sonucunda mutfak bitti şimdi keyifle çay içme zamanı
Mutfak dolap içleri silinecek, düzenlenecek.
Kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak. YOK
Dolap yüzleri silinecek.
Dolapların en üstü silinecek.
Aspiratör, davlumbaz hangisi varsa silinecek.
Duvarda fayans varsa silinecek.
Fırın temizlenecek.
Bulaşık makinesi temizlenecek.
Buzdolabı, dondurucu temizlenecek.
Camı silinecek.
Perdesi yıkanacak.
Kiler dolabı varsa temizlenecek.
Kombi doğalgaz borusu silinecek.
Petek silinecek.
Beyaz eşyalar çekikebiliyorsa altları silinecek.
Kapısı silinecek.
Avize varsa silinecek. YOK
Masa sandalyeler silinecek.
Halısı ihtiyaca göre silinecek veya yıkanacak.
Geçmiş olsun canım hasta iken yapılmıyor zaten sağlık olsun önceBen bu hafta listesinden sınıfta kaldım.
Negocan hastalığıma versin .
İnşallah önümüzdeki hafta dereceyle sinif gecicem
Sağol kuzu.Geçmiş olsun canım hasta iken yapılmıyor zaten sağlık olsun önce
Yaaa a ha ha evet misafir gelecekse hele mis gibi kokacak yemek asla kokmayacakBen de tek olmadığıma sevindim
Ev kokusuna çok takıntılıyım yaa.
Hele bir de misafir falan gelecekse, böyle insanlara kapıyı açar açmaz ferah bir koku olmalı diye göbeğim çatlıyor
Napalım bee amaaaaaannn
Mutfak kapısını açmam hatta alt kısma da örtü koyarım ordan koku sızmasın diyeIste bunu nasil sagliyorsunuz. Surekli yemek pistigi icin yemek kokuyor.bende sevmiyorum ev guzel kokacak.oğlum bu konuda daha hassas.alir oda parfmünü sıkar bolca ama oda bana yaramiyor.nefesim daraliyor
Amacım seni gaza getirmekti oysa kiHiç şaşırmadım desem
Birebir aynısını yapıyorum yalnız değilsinOda parfümü de ferah ortama daha iyi oluyor bence. Aksi durumda tamamen boğucu oluyor. Pek kullanmam ben ama.
Ben kendi üzerime sinsin de istemem, başım kapalı yemek yaparım saçlarım kokmasın diye. Yemek yaptığım kıyafetimi değiştiririm sonra.
Mümkün olduğunca mutfak camım açıktır.
Kızartma,kokacak yemek vs yapıyorsam muhakkak mutfak kapısını kapatırım.
Aspiratör çalıştırırım.
Bulaşıktan sonra mutfak dolap yüzeyleri, ocak silerim, bir de mutfağın yerlerini (ocağın önünde olan kısmı) şöyle bi bezle silerim koku sindiyse yağ sıçradıysa diye.
Bir de yine de son olarak 2 cam açıp evi havalandırırım.
Hava koşullarına göre de değişiyor tabii havalandırma süresi.
Banyo havalandırması da çoğu zaman açıktır mesela.
İşte bir de kontrol amaçlı arada dış kapıyı açar, eşikte bi 10 saniye bekler eve tekrar girerimkimseye demeyin
Bu şekilde
Aklımdan geçtin nerede bu kız diyordumIyi aksamlar kizlaaarbir suredir yazamıyorum, umarim herkesler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?