Düzenli Evimiz & Hayatımız

Konya'da bir barınakta çalışan görevli, kafesteki köpeği kürekle vura vura öldürdü..... videoyu açmadım ama haberi okudum, insan korkunç....
Yahu anladim vicdanında bitmis merhametin de.
Allahtan'dami korkmuyorsun ya.
Allah'ın azabından bu kadarmi bi habersin.dilerim öteki tarafta o köpege yalvaririsinda bas asagi cehenneme ucarsin

Ayyyy gercek mi bu ay allahim sen koru ne oluyor ya

Hayvanlar siyasete karışıyor olan bu
O cularla bucu lar kapışıyor olan canlara oluyor, birbirlerine olan hınçlarını sokak hayvanlarından çıkarıyorlar
Aylardır hedef gösteriliyorlar
Asılsız bir sürü haber yapılıyor
Toplatılıp sistematik olarak katlediliyorlar
Barınaklar zaten felaket
İşini yapmayan belediyeler yüzünden katlediliyorlar
Uygulama yaptılar ya haritadan hayvanların yerini işaretleyip öldürdüler aylarca infial olunca bi zahmet erişim engeli geldi
Çok içim dolu yazsam sayfalar sürer
İçim katıldı artık eline tüfek alıp saçmayla vuran mı ararsın, zehirleyen mi ararsın (instada guruplar kurdular, birbirlerine zehirleme tarifi falan veriyorlar), arabayla kasıtlı ezen mi ararsın aylardır neler neler geliyor önüme, çıldırmalık durumdayım bu konuda.....

Once seyi yapmislar sen yun halina su doktu diye mi yeter dedin kiz Allah iyiligini versin senin

Ayy korkunç Konya'daki durum.. Ankara Mamak ta da varmış sanırım böyle vahim şeyler.
Kimse yargılamasın ama ben köpeklerden çok korkuyorum mesela, sevemiyorum asla.
Ama böyle birşeyi de dilemem hiç. Kötü oldum valla.. Can be bu!
Allahın sessiz kulları........
Kalbi var yahu yaşıyor sen mi verdin canını be adi herif. Ne iştir bu nasıl kafaları var böyle insanların. Nasıl böyle zalimleşebiliyorlar.
Ne bileyim, hunharca bir can almak böyle basit mi, Allah sorar hesabını. Ay hem de savunmasız cana eziyet etmenin hesabı ne de çetin olur...
Felaket... Başımıza ne gelse hak ediyoruz galiba artık

Efoo canını sıkma efo valla apartmanda yaşayan hoşgörülü olacak başka yolu yok bi gün o seni çeker bi gün sen onu ota sapa her şeyi dile getirmek can sıkıcı olabiliyor bazen camımda cam önünde kırıntılar lekeler olur aman bi bez atıyorum geçiyor tantana yapmadım hiç ha sürekli sürekli olsa katlanmazdım belki bazen komşumda ses olur biz onu çekiyoruz bazen de biz de o bizi

Yemesi iyi hoşta cidden kızartma gibi ağır kokulu yiyecek yapınca evi saatlerce havalandırmak istiyorum
Ayy aynen aynen.. Ev sevmediğim şey.
Hatta ben havalandırırken sıkça dış kapıyı da açar dışarı çıkar tekrar eve girerim ev havasız mı, yemek kokuyor mu diye.
Çocukları çıkarırım kapı eşiğine bakın bakalım ev kokuyor mu diye,onlar da alıştı

Tek olmadığıma sevindim
Dün öğretmenler günü için okula gittim, eşim evdeydi geldim ev nasıl havasız hiç cam açmamış bütün camları açtım kombiyi kapatıp

Tek olmadığıma sevindim
Dün öğretmenler günü için okula gittim, eşim evdeydi geldim ev nasıl havasız hiç cam açmamış bütün camları açtım kombiyi kapatıp
Ben de tek olmadığıma sevindim
Ev kokusuna çok takıntılıyım yaa.
Hele bir de misafir falan gelecekse, böyle insanlara kapıyı açar açmaz ferah bir koku olmalı diye göbeğim çatlıyor
Napalım bee amaaaaaannn

Iste bunu nasil sagliyorsunuz. Surekli yemek pistigi icin yemek kokuyor.bende sevmiyorum ev guzel kokacak.oğlum bu konuda daha hassas.alir oda parfmünü sıkar bolca ama oda bana yaramiyor.nefesim daraliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…