Çok sey yaptirdida .sevabim gitmesin söylemeyim.komsu komsunun külüne muhtactirda bu kül etti savurdu beniAaa bacım nasıl komşusun insan komşunun kocasına sarma içli köfte yapmaz mı
Ayyyy gercek mi bu ay allahim sen koru ne oluyor yaKonya'da bir barınakta çalışan görevli, kafesteki köpeği kürekle vura vura öldürdü..... videoyu açmadım ama haberi okudum, insan korkunç....
Yahu anladim vicdanında bitmis merhametin de.Konya'da bir barınakta çalışan görevli, kafesteki köpeği kürekle vura vura öldürdü..... videoyu açmadım ama haberi okudum, insan korkunç....
Hoşgeldin bu ara çok gidiyorsun az sakin kal gitme bir süreBen geldiiiiiim kiaaağzzzz
Ayyyy gercek mi bu ay allahim sen koru ne oluyor ya
Once seyi yapmislar sen yun halina su doktu diye mi yeter dedin kiz Allah iyiligini versin seninAy artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Surekli biseler istemesi..yumurta un bulasik tableti domestos camasir deterjani kahve susam para.kizina beslenme.hatta hamile diye hergun yemek yapip goturecekmisim.
Bıktım bıktım.her telefonunda acaaba ne isticek diye bunalmistim.hatta çocuguna dersi bile ben gösterecekisim.kizina yaprak sarip kocasin icli kofte dökecekmisim.
En son yün halima su döktüler yeter be dedim iliskiyi kestim.
Dahada seytan gorsün yüzünü
Ay artik komsu kelimesini duyunca ifrit oluyorum.benim bi ustüm neler yaptı ki görüsuyorduk samimi sayilirdik.kilim cirpmalar ,yikadiğim haliya su dökmeler,yeni serdigim camasira silkelemeler.hatta bi kere bi cirpti bogazima gözüme girdi.basima agri girdi alerji astımim var zaten...
Bunlar daha neki
Surekli biseler istemesi..yumurta un bulasik tableti domestos camasir deterjani kahve susam para.kizina beslenme.hatta hamile diye hergun yemek yapip goturecekmisim.
Bıktım bıktım.her telefonunda acaaba ne isticek diye bunalmistim.hatta çocuguna dersi bile ben gösterecekisim.kizina yaprak sarip kocasin icli kofte dökecekmisim.
En son yün halima su döktüler yeter be dedim iliskiyi kestim.
Dahada seytan gorsün yüzünü
Yani seni sömürmüş bildiğinÇok sey yaptirdida .sevabim gitmesin söylemeyim.komsu komsunun külüne muhtactirda bu kül etti savurdu beni
Once seyi yapmislar sen yun halina su doktu diye mi yeter dedin kiz Allah iyiligini versin senin
Ayy aynen aynen.. Ev sevmediğim şey.Yemesi iyi hoşta cidden kızartma gibi ağır kokulu yiyecek yapınca evi saatlerce havalandırmak istiyorum
Tek olmadığıma sevindimAyy aynen aynen.. Ev sevmediğim şey.
Hatta ben havalandırırken sıkça dış kapıyı da açar dışarı çıkar tekrar eve girerim ev havasız mı, yemek kokuyor mu diye.
Çocukları çıkarırım kapı eşiğine bakın bakalım ev kokuyor mu diye,onlar da alıştı
Ben de tek olmadığıma sevindimTek olmadığıma sevindim
Dün öğretmenler günü için okula gittim, eşim evdeydi geldim ev nasıl havasız hiç cam açmamışbütün camları açtım kombiyi kapatıp
Aynen vallaYani seni sömürmüş bildiğin
Iste bunu nasil sagliyorsunuz. Surekli yemek pistigi icin yemek kokuyor.bende sevmiyorum ev guzel kokacak.oğlum bu konuda daha hassas.alir oda parfmünü sıkar bolca ama oda bana yaramiyor.nefesim daraliyorBen de tek olmadığıma sevindim
Ev kokusuna çok takıntılıyım yaa.
Hele bir de misafir falan gelecekse, böyle insanlara kapıyı açar açmaz ferah bir koku olmalı diye göbeğim çatlıyor
Napalım bee amaaaaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?