- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.952
- 598
Esimle problemlerim vardi negoss, ilişki terapisi alacagiz bakalim. Bende depresyon belirtileri vardi ama simdi toparladim gibi. Elimi bir seye suresim gelmiyordu, ustunede kavga ettikce daha beter oldumAklımdan geçtin nerede bu kız diyordum
Bende öyleyim yaa evi havalandırırım sürekli. Başlarda eşim yadırgıyordu kışın falan açmama annesi hiç açmadığı içinBen de tek olmadığıma sevindim
Ev kokusuna çok takıntılıyım yaa.
Hele bir de misafir falan gelecekse, böyle insanlara kapıyı açar açmaz ferah bir koku olmalı diye göbeğim çatlıyor
Napalım bee amaaaaaannn
Terapi alacak olmanıza sevindim canım iyi gelecek size. Tabii düzeleceksin her şey gelir geçerEsimle problemlerim vardi negoss, ilişki terapisi alacagiz bakalim. Bende depresyon belirtileri vardi ama simdi toparladim gibi. Elimi bir seye suresim gelmiyordu, ustunede kavga ettikce daha beter oldumduzelicez inşallah be
Amin negosumTerapi alacak olmanıza sevindim canım iyi gelecek size. Tabii düzeleceksin her şey gelir geçer
Elektrikli koku cihazı mıı ay hiç duymadım bakıyım biYaaa a ha ha evet misafir gelecekse hele mis gibi kokacak yemek asla kokmayacak
Ben dışarıdan gelincede mis kokacak elektrikli koku cihazı aldım evden çıkarken açıyorum onu.
Hoşgeldin HemşireEsimle problemlerim vardi negoss, ilişki terapisi alacagiz bakalim. Bende depresyon belirtileri vardi ama simdi toparladim gibi. Elimi bir seye suresim gelmiyordu, ustunede kavga ettikce daha beter oldumduzelicez inşallah be
Kaynanayı da yola getirdim diyosunBende öyleyim yaa evi havalandırırım sürekli. Başlarda eşim yadırgıyordu kışın falan açmama annesi hiç açmadığı içinşimdi o da alıştı benden önce açar
Bakma bence
Bakma sakın çok fena başım tuttu zonkluyor
Hosbuldum canimElektrikli koku cihazı mıı ay hiç duymadım bakıyım bi
Hoşgeldin Hemşire
Allah hayırlısıyla yuvanıza huzur versin inşallah.
Kaynanayı da yola getirdim diyosun
Kız yok kocayı yola getirdimElektrikli koku cihazı mıı ay hiç duymadım bakıyım bi
Hoşgeldin Hemşire
Discover markası bak bak bebeğim o benimElektrikli koku cihazı mıı ay hiç duymadım bakıyım bi
Hoşgeldin Hemşire
Kız yok kocayı yola getirdimo kadın yola gelmez
Çok hoş bir makine o yaa. Evin ortasına koyması lazım ama yoksa her yer kokmuyor
Bende kullanıyordum marka hatırlamıyorum kendi kendine sıkıyordu odaya da ortanca çocukta astım oldu dr oda spreyi kullanma dedi daha da almadım kendim gündüz sıkarım arada zaten benim kızartma balık gibi şeyler için ayrı bir mutfağım varÇok hoş bir makine o yaa. Evin ortasına koyması lazım ama yoksa her yer kokmuyor
SüperrOda parfümü de ferah ortama daha iyi oluyor bence. Aksi durumda tamamen boğucu oluyor. Pek kullanmam ben ama.
Ben kendi üzerime sinsin de istemem, başım kapalı yemek yaparım saçlarım kokmasın diye. Yemek yaptığım kıyafetimi değiştiririm sonra.
Mümkün olduğunca mutfak camım açıktır.
Kızartma,kokacak yemek vs yapıyorsam muhakkak mutfak kapısını kapatırım.
Aspiratör çalıştırırım.
Bulaşıktan sonra mutfak dolap yüzeyleri, ocak silerim, bir de mutfağın yerlerini (ocağın önünde olan kısmı) şöyle bi bezle silerim koku sindiyse yağ sıçradıysa diye.
Bir de yine de son olarak 2 cam açıp evi havalandırırım.
Hava koşullarına göre de değişiyor tabii havalandırma süresi.
Banyo havalandırması da çoğu zaman açıktır mesela.
İşte bir de kontrol amaçlı arada dış kapıyı açar, eşikte bi 10 saniye bekler eve tekrar girerimkimseye demeyin
Bu şekilde
Süperr
Kiz bi gün apartman sakinlerine yakalanirsan
Gözümde canlandıDeme öyle deme yakalanmadım şimdiye kadar
Başımı falan örtüyorum her ihtimale karşı, ses filan duyarsam hemen giriveriyorum, elim kapıda.
Kendi çapımda güzel bir operasyon oluyor haa. Heyecan gerilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?