Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende öyleyim yaa evi havalandırırım sürekli. Başlarda eşim yadırgıyordu kışın falan açmama annesi hiç açmadığı için şimdi o da alıştı benden önce açar

Esimle problemlerim vardi negoss, ilişki terapisi alacagiz bakalim. Bende depresyon belirtileri vardi ama simdi toparladim gibi. Elimi bir seye suresim gelmiyordu, ustunede kavga ettikce daha beter oldum duzelicez inşallah be
Terapi alacak olmanıza sevindim canım iyi gelecek size. Tabii düzeleceksin her şey gelir geçer

Yaaa a ha ha evet misafir gelecekse hele mis gibi kokacak yemek asla kokmayacak
Ben dışarıdan gelincede mis kokacak elektrikli koku cihazı aldım evden çıkarken açıyorum onu.
Elektrikli koku cihazı mıı ay hiç duymadım bakıyım bi

Esimle problemlerim vardi negoss, ilişki terapisi alacagiz bakalim. Bende depresyon belirtileri vardi ama simdi toparladim gibi. Elimi bir seye suresim gelmiyordu, ustunede kavga ettikce daha beter oldum duzelicez inşallah be
Hoşgeldin Hemşire
Allah hayırlısıyla yuvanıza huzur versin inşallah.

Bende öyleyim yaa evi havalandırırım sürekli. Başlarda eşim yadırgıyordu kışın falan açmama annesi hiç açmadığı için şimdi o da alıştı benden önce açar
Kaynanayı da yola getirdim diyosun

Elektrikli koku cihazı mıı ay hiç duymadım bakıyım bi

Hoşgeldin Hemşire
Allah hayırlısıyla yuvanıza huzur versin inşallah.

Kaynanayı da yola getirdim diyosun
Discover markası bak bak bebeğim o benim
M Musluk Suyu demişti bana da.

Bugün pek bişey yapmadım
Kahvaltı yapıldı yataklar toplandı
Mutfak toplandı ocak silindi
Dip köşe ev süpürüldü
Mutfak düzenli tutuldu
Dünden yemeğim vardı
Alıç almış benim herif sirkesini yaptım
Sonra kızı götür , geri al.
Fena yağmur yağdı bugün
Sonrası yok
Başım çok ağrıyo yatmayı düşünüyom

Çok hoş bir makine o yaa. Evin ortasına koyması lazım ama yoksa her yer kokmuyor
Bende kullanıyordum marka hatırlamıyorum kendi kendine sıkıyordu odaya da ortanca çocukta astım oldu dr oda spreyi kullanma dedi daha da almadım kendim gündüz sıkarım arada zaten benim kızartma balık gibi şeyler için ayrı bir mutfağım var

Evi havalandırdım
Wc yıkandı
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimleri yıkadım
Yorganımızı yıkadım
Evi süpürdüm
Toz aldım
Çamaşırları yerleştirdim
Mutfağı topladım
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım
Akşam yemeği hazırladım topladım
Ocağı sildim

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Gün içinde birkaç kez oyuncakları ve kitapları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı onları astım,
Evi süpürdüm,
Kızım öğlen uykusunu uyurken bir buçuk yıl sonra ilk defa bilgisayarda oyun oynadım. Terapi gibi geldi, deşarj oldum. Bir süreliğine zihinsel olarak uzaklaşmak iyi geldi.
Şimdi kızı uyuttum. Annemle çay keyfi yapıp örgü öreceğiz.

Süperr
Kiz bi gün apartman sakinlerine yakalanirsan

Süperr
Kiz bi gün apartman sakinlerine yakalanirsan
Deme öyle deme yakalanmadım şimdiye kadar
Başımı falan örtüyorum her ihtimale karşı, ses filan duyarsam hemen giriveriyorum, elim kapıda.
Kendi çapımda güzel bir operasyon oluyor haa. Heyecan gerilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…