Aman Allah'ım ne kadar çok ortak noktamız var, bir an başka bir yerde yaşayan başka bir ben olduğunu düşündümÇiğ börek yapcem bugün ayranını kapan gelsin
NegooooooooooooooBu sayfadaysan muhteşemsin tabii
Benimde oyle kukrisimmmmMutfağı toparladım
Salonu toparladım
Makineye çamaşır attım şimdilik bu kadar.
Midem çok kötü bugün
Bende ilk aylarda sling almistim gecende deneyim dedim pacalarima doğru uzadi cocugumMerhabaaaa butun islerimi bitirdim suan bebisim emerken uyudu gogsumde sling de bir oraya bir buraya yoruldu kuzum
AhahahBende ilk aylarda sling almistim gecende deneyim dedim pacalarima doğru uzadi cocugumsling ilk 6 ay kafiymis 1 yaşa okmazmis ahahhahahahah
Geçmiş olsun FridaMerhaba kızlar mutlu ve sağlıklı hafta sonlarııı
gelemedim bayağı rahatsızım o yüzden sağlıklı hafta sonları yazdım
dün hastanede refakatçi idim sabah 8 az kahvaltı yapıp çıkmıştım sonra akşama doğru bir baş ağrım başladı anlatamam çıktım saat 16:30 gibi bir kase çorba, bir tabak salata, bir kavurmalı kaşarlı pide yedim. bayağı fazla kaçtı tüm günün açlığı ile tutamadım kendimii çorba çok tuzlu idi yukarı yine hastamın yanına çıktım nasıl başım ağrıyor midemde bulanmaya başladı tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 artık yüksekmi normalmi bilemiyorum. hemşire normal dedi bana bir ter bastı bütün yediklerimi çıkartım o kadar hastalığın arasında midemdekilerden kurtuldum diye sevindim doğrusuu iyimi. gecede refakatçi kalıcaktım ama kalamadım ağrıkesiciler bile fayda etmedi eve geldim daha yenii yenii kendime geliyorum halaa başım ağrıyor ...
cuma günüm böyle geçti ama perşembe günüm tam topiğimizin hamarat hatunlarındandım tüm salon mutfak ufak wc yi dipten kıyıdan temizledim ve yıkamadan gelen halılarımı serdim artık halılar serilmeden evde bir türlü bitmiyorduu evdede bir sıcaklık olsun istedim çoğu yeri ellimle geri kalanıda sileceğe bez takarak sildim (bilmem hiç yaparmısınız) hatta mutfağın bağzı lekeli taşlarını cifledim tozlar da alındı öyle işte odağımız mutfaktı ama ben salonuda da aradan çıkartım halla mutfakta yapmam gereken işler var. ama bende balatalar yandı galibaa bu sabah hiç bir iş yapmadım eşim kahvaltı hazırladı topladı şu an kahvemi içiyorum biraz bilgisayarda çalıştıktan sonra yatabilirim belki bilemiyorum halaa başım ağrıyor...
fazla yazdım biraz hakkınızı helal edin
Negonun sesiIc sesim
Yat
Yatmalisin
Yatacaksin
Kalkinca dünyayı sen mi kurtaracaksın
Ben
Geçmiş olsun canımMutfağı toparladım
Salonu toparladım
Makineye çamaşır attım şimdilik bu kadar.
Midem çok kötü bugün
Sanada geçmiş olsun jesBenimde oyle kukrisimmmmcok gecmis olsun
Hiç sanki bizden iyisini bulacakDaha ne ister evine neşe gelecek. Arada totosunu da keser benim gibi
Ooo başım üstüne afiyet olsunOffff demeeee
Mercimek köftesi yaptım kapıp geliyorum
Ya ben ne zamandır yapmıyordum küçük doğmadan önce yapmışımdır en son canım istedi bugün pek işim yoktu yine başıma iş çıkardım tabi kiAman Allah'ım ne kadar çok ortak noktamız var, bir an başka bir yerde yaşayan başka bir ben olduğunu düşündüm
Afiyet olsun canım uğraştırıyor ama yemesi de keyifliHiç sanki bizden iyisini bulacak
Ooo başım üstüne afiyet olsun
Ya ben ne zamandır yapmıyordum küçük doğmadan önce yapmışımdır en son canım istedi bugün pek işim yoktu yine başıma iş çıkardım tabi ki
Kızarttım bile ocak etraf fena ona da kızkardeşim el attı sağolsunAfiyet olsun canım uğraştırıyor ama yemesi de keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?