- 2 Ağustos 2013
- 38.241
- 128.083
- 798
Yooo bansızdın ulen yazdığımdasweetgirlcandy yav yazmadin doktor ne dedi neyi varmis bebisin. Ya da ben banliyken yazdin mi. Tahlillerde ne cikti
Kızıma veriyorum demir 4.aydan beri. Sami Ulus un eski başhekimi kp in arkadaşı özel muayenesi var baya meşhur bi doktormuş ankarada ona attık. Kan tahlili normal korkulacak bir şey yok dedi. İdrar verin mutlaka dedi. Veremedik dedik. Sonta ile alırlar falan dedi. Dişten bu kadar uzun süre açlık olmaz dedi. Ek gıdaya başlayabilirsin dedi. Başladım deyince yiyor mu dedi genellikle evet dedim. O zaman idrarda sorun olsa onu da yemezdi dedi. O zaman ek gıdayı artır onla besle dedi.
Kuzenimin ikizleri var o da bugün aramış diş çıkarken sabahtan akşama kadar benimkilerde bişey yemedi dedi. Bilmiyorum doktor olmaz bu kadar diyor.
Dün 23.00 de içti bugün sadece 15.00 de içti mama. Bide 6 gibi çorba yaptım az bişey onu içti. Biberon değiştirdim yine almadı
Ben artık atak ve diş ikisi bir arada ondan diye düşünmeye başladım ama doktor kafamı karıştırdı
Geçmiş olsun canımJES canikom burda mesajım
Doktora götürdük ertesi günü düzeldi mama içmesi. 2.dişi çıkmış. Demek ki o ara çıkarıyordu
Çok sevindim canımJES canikom burda mesajım
Doktora götürdük ertesi günü düzeldi mama içmesi. 2.dişi çıkmış. Demek ki o ara çıkarıyordu
Ay valla bundan sonra takmamaya çalışcam yani arkasından bişey oluyor mutlaka bunda dişmiş mesela. Tecrübe olmayınca işte diyorsun neden o kadar aç kalıyor bi sorun mu var her şeyden evhamlanıyorum normalde çok rahatımdırÇok sevindim canım
Sağol canımm sana da geçmiş olsunBenimde oyle kukrisimmmmcok gecmis olsun
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Sağol canım
Mapusta bile ayrilamiyorlar nasil bir ask buNego ve Bonus mapusa düşmüşler
En iyisi canım. Bende ilk oğlumda öyleydim kendimi yer bitirirdim. Sonunda olacağına varıyor yada iyilesiyor geçiyormuş. Şimdi daha sakinim herşey akışındaAy valla bundan sonra takmamaya çalışcam yani arkasından bişey oluyor mutlaka bunda dişmiş mesela. Tecrübe olmayınca işte diyorsun neden o kadar aç kalıyor bi sorun mu var her şeyden evhamlanıyorum normalde çok rahatımdır
Son mesajlarına bakNerdesiniz la
Gördüm birseyler diyecegim ama susuyorum buraya yazmak istemiyorum.Son mesajlarına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?