Düzenli Evimiz & Hayatımız

JES canikom burda mesajım

Doktora götürdük ertesi günü düzeldi mama içmesi. 2.dişi çıkmış. Demek ki o ara çıkarıyordu

İyi akşamlar güzel kadınlar

Bu sabah uyudum, dinlendim 10:30 a kadar
Kalktığımda eşimin benim misler gibi temizlediğim mutfağı iki gün kahvaltı hazırlamak suretiyle sefile çevirdiğini fark ettim, gün ışığında kaşık çekmecesinin yanından süzülen bal, yıkayıp kaldırdım dediği yağ içinde tepsiler ve tavalar, mahvettiği çöp dolabım, yağ ve pul bibere bulanmış ocak.... özetle tansiyonum oynadı sabah sabah... Erkekler hiç bir iş yapmasın ya, kaba iş yapsınlar mümkünse süpürsünler,silsinler, klozet falan fırçalasınlar mutfağa girmesinler yaaa

✔Çaydanlıkları ovaladım
✔Aspiratörün motorunu söktüm, tellerini yağçöze yatırdım tekrar
✔Yağ şişelerini boşalttım, at kılı fırçayla yıkadım, ağızlıklarını yağçöze bastım
✔Ocağı diş fırçasıyla en ince ayrıntısına kadar temizledim
✔Batırdığı tüm çekmece ve dolap kapaklarını tekrar sildim
✔Ebesini ağlattığı tost makinasını temizledim
✔Mutfaktaki tüm tepsileri cifledim
✔Bir makina bulaşık yıkandı ve boşaltıp yerleştirdim
✔2 makina çamaşır yıkandı ve asıldı
✔Epey zaman sonra ilk kez hafta sonu kahvaltısında bir araya geldiğimiz için mükellef bir kahvaltı hazırladım
✔Nevresim ve havlular değişti, yarına yıkarım inş asacak yerim kalmadı
✔Yerleri robot süpürüp sildi, öncesinde ben halıları detaylı süpürüp kaldırdım
✔Yağçözle ovaladığım her şeyi bulaşık makinasına attım deterjansız iki saatlik programda tekrar duruladım ve boşalttım
✔Yatak odamda hasır kutulu bir dolap var onu boşaltıp temizledim toz yumağına dönmüş

Saat 3 te eşim işe gitti bu gece sabaha karşı gelir muhtemelen, çay demledim kendime duş alıp ayaklarımı uzatacağım artık, yarına Allah kerim, salona başlayıp perde ve cam işlerine girişme kısmına hiç dokunamadım, bunlar için bir yardımcı almayı düşündüm ama yarım gün sadece salon temizliğine gelecek birini bulabilir miyim bilmiyorum, bakacağım artık, günü böyle bitirdim, Allah a emanet olun canlar

Çok sevindim canım
Ay valla bundan sonra takmamaya çalışcam yani arkasından bişey oluyor mutlaka bunda dişmiş mesela. Tecrübe olmayınca işte diyorsun neden o kadar aç kalıyor bi sorun mu var her şeyden evhamlanıyorum normalde çok rahatımdır

En iyisi canım. Bende ilk oğlumda öyleydim kendimi yer bitirirdim. Sonunda olacağına varıyor yada iyilesiyor geçiyormuş. Şimdi daha sakinim herşey akışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…