Ben yazarım. Boş yapmışlar, gelip o gün böyle konuştuk diye arkamızdan konuşmuş hanımefendi vah vah. Ben de depreme yakalandım, Elazığ depreminde evde yalnızdım korkudan napacağımı şaşırdım, hâlâ korkarım deprem denilince. Ama binlerce yıkım, binlerce ölü on binlerce yaralı olan büyük yıkıma nedeen olan 99 depremi ile nasıl bir tutuluyor? İnsanlar akıl tutulması yaşıyor. Bazı kimseler de her bka yorum yapıyor ama herbokolog olan biz oluyoruz nedense :)Gördüm birseyler diyecegim ama susuyorum buraya yazmak istemiyorum.
Aynen her lafta heryerde bilirkişiler doğruya gelince veya işlerine gelmeyince nasılda çamur atıyorlar.Ben yazarım. Boş yapmışlar, gelip o gün böyle konuştuk diye arkamızdan konuşmuş hanımefendi vah vah. Ben de depreme yakalandım, Elazığ depreminde evde yalnızdım korkudan napacağımı şaşırdım, hâlâ korkarım deprem denilince. Ama binlerce yıkım, binlerce ölü on binlerce yaralı olan büyük yıkıma nedeen olan 99 depremi ile nasıl bir tutuluyor? İnsanlar akıl tutulması yaşıyor. Bazı kimseler de her bka yorum yapıyor ama herbokolog olan biz oluyoruz nedense :)
Aynen öyle. Malum kişi zamanında benim mesajımı alıntılayıp dinime küfür etti, konu kapanmıştı diye yorum yapamadım ben. Bir şeye düşman olduklarında böyle oluyorlar bono soygo doyocokson vik vikAynen her lafta heryerde bilirkişiler doğruya gelince veya işlerine gelmeyince nasılda çamur atıyorlar.
Soğuk llaaa bataniye neyin götürelimMapusta bile ayrilamiyorlar nasil bir ask bu
Onlar birbirine sarılıp ısıtır birbiriniSoğuk llaaa bataniye neyin götürelim
İkimiz bir fidanın deyip deyip yatarlar
Kısır çay götürelim dayanamazlar açlığa daSoğuk llaaa bataniye neyin götürelim
İkimiz bir fidanın deyip deyip yatarlar
Esommm sesin çıkmıyor napiyon
Şüşümmmm eşim evde şu sıra yoğunluğum var ondan bitanemm Sen napıyonn kuzummEsommm sesin çıkmıyor napiyon
Beyaz olan nego diyor ki gerizekalı bile diyemedim
Anladım bebisim kolay gelsin sanaŞüşümmmm eşim evde şu sıra yoğunluğum var ondan bitanemm Sen napıyonn kuzumm
Hakketen nereye gitti ki ikisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?