- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.685
- 698
Mesafe iyidirAslında uzağızruhen de
Gerek dua topiklerinde gerekse burada feyz aldığım birinin gitmek istemesine üzüldümÖncelikle fıstık ve baklava diyarı antep den selamlar
Hayırlı akşamlar. Sevgili bonus veNego çok geçmiş olsun efenim.
Negocuğum ben listeden çıkmak istiyorum. Çok aktif olamıyorum. Müsaadenizi rica ediyorum.
Teşekkür ederim canımGerek dua topiklerinde gerekse burada feyz aldığım birinin gitmek istemesine üzüldümseviliyorsun dutummm
Ya ama bi günaydın a bi de akşam gün içinde yaptıklarıma geliyorum . Ayıp oluyo diye hissediyorum
Hebimiz öyleyiz her zaman aktif degiliz kiYa ama bi günaydın a bi de akşam gün içinde yaptıklarıma geliyorum . Ayıp oluyo diye hissediyorum
Noo fatherr nooYa ama bi günaydın a bi de akşam gün içinde yaptıklarıma geliyorum . Ayıp oluyo diye hissediyorum
Noo fatherr noo
bişeycik olmaz ondan dutm enerjisi yeter burasının
bak ben listeden cikarildim ama hala geliomtabii enerjisi çok iyi. Tamam len gitmiyom kovulana kadar
Kaldım tamam kovulana kadar gitmemTiniminimavihanim canimmmm efkar bastı gönder bir antep havası D u t dayanamaz belki halaya sıkışır kalır
Teneffus Zili bir haftadır yok nerde bu kız yaaaa halayı duyunca gelir belki
bak ben listeden cikarildim ama hala geliom
Bende aynıyım canımYa ama bi günaydın a bi de akşam gün içinde yaptıklarıma geliyorum . Ayıp oluyo diye hissediyorum
tabii enerjisi çok iyi. Tamam len gitmiyom kovulana kadar
Tamamdır geç halay başınaKaldım tamam kovulana kadar gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?