Aman maşallah benimkininki de epey uzamıştı şükür geçen hafta kuaföre gitmeyi kabul etti sırtının ortasında sayılır artıkEki Görüntüle 3167975
Uzun saç da yorucu oluyor
Maşallah maşallahEki Görüntüle 3167975
Uzun saç da yorucu oluyor
Büyük de belli bir süre hep uzundu saçı şimdi kısacık istiyor bununkini de kendi istediği zaman kisalttiririmAman maşallah benimkininki de epey uzamıştı şükür geçen hafta kuaföre gitmeyi kabul etti sırtının ortasında sayılır artık
Nasıl ikna ettin. Benim kızın çok kırık var duzelttirmiyor bile. 6 aylıkken kestirdigimizle duruyor daha.Aman maşallah benimkininki de epey uzamıştı şükür geçen hafta kuaföre gitmeyi kabul etti sırtının ortasında sayılır artık
robot süpürge alınacaklar listemde var. geçen yıl kasımda 3500 tl idi istediğim model (tabi ben ne yaptım bu eve almıyım yeni evde alırım dedim sanki yeni evde piyango çıkıyor bana) bu kasımda azda olsa indirime girer diye bekledim ama mağlesef 10.000 tl nin altına inmediBi robot süpürge olsa her gün süpürldü mü süpürgelikler çok daha uzun zamanda toz olur.
Enişteye ilet bunu
Ben spin mop almıştım geniş alan salon gibi yerlerde çok iyi.
Süpürürken fırçalı ucu tak onunla al silinmez her gün ya eğilipte
Ben her duşta ucundan hafif kesiyorum ortaokul zamanı kendi kestirdi saçını büyük olan ben kes yada kesme demedimNasıl ikna ettin. Benim kızın çok kırık var duzelttirmiyor bile. 6 aylıkken kestirdigimizle duruyor daha.
Ona da izin vermiyor ya çığlık kıyamet. Dusu deneyim ama orda yapmadım bir anlık toplayabilirimBen her duşta ucundan hafif kesiyorum ortaokul zamanı kendi kestirdi saçını büyük olan ben kes yada kesme demedim
negocuum geldiiin miiiiiiOdak noktasını bitirmeyenler
Hoş geldin canımSağolun varolun canlar.. Hoşbuldumm hoşbuldum.
Al benimki de öyle idi bebeklik saçını kestirdiğimizle duruyordu anaokuluna gidiyor bu yıl bi anda gelip kendi istedi muhtemelen okuldan bi arkadaşı falan kestirmişti heves etti diye düşünüyorumNasıl ikna ettin. Benim kızın çok kırık var duzelttirmiyor bile. 6 aylıkken kestirdigimizle duruyor daha.
neden zooor yani şimdi şöyle ben eşimin yengeç oldunu düşünüyorum yanii burçları okurken yengeç burcunun özeliklerini taşıyor yada yükseleni yengeç bilemiyorum bu arada eşimin kimliğindeki tarih doğru değil burcunu bilemiyoruz fakat ben yengeç olduğunu düşünüyorumAboooo yengec erkegi zor yav aman aman
nasıl zorluğu var az buçuk anlat heleeHeçççç sorma
Hoşbuldumm SüpürgecimHoş geldin canım
Al benimki de öyle idi bebeklik saçını kestirdiğimizle duruyordu anaokuluna gidiyor bu yıl bi anda gelip kendi istedi muhtemelen okuldan bi arkadaşı falan kestirmişti heves etti diye düşünüyorum
Ama frida net bile degilsin ki yawneden zooor yani şimdi şöyle ben eşimin yengeç oldunu düşünüyorum yanii burçları okurken yengeç burcunun özeliklerini taşıyor yada yükseleni yengeç bilemiyorum bu arada eşimin kimliğindeki tarih doğru değil burcunu bilemiyoruz fakat ben yengeç olduğunu düşünüyorum
nasıl zorluğu var az buçuk anlat helee
benimkini soracak olursanız zaten zor heleee birde emekli oldu diyorum kii acaba yengeçliğinden mi zor yoksa emekliliktenmi bana sarıyor bilemiyorum
tamam işte anlatığın gibii eşim yengeç yengeç doğru söylüyorsuuun bende anlaşamıyoruum :))))Ama frida net bile degilsin ki yawbence senin esin yengec degil sen yazmistin sanki karalteri daha farkli.
Yengec erkekleri cok manipülasyon yapar. Kendini begenmis olur ama boş beğenme hani ici dolu da degil. Gruplarda da yaziyorlar zaten. Haksiz olmamak adina rahat senaryo uydurur. Bilmiyorum da benim 2 3 arkadaşım boyleydi gerçekten gariplerdi anlasamazdim
Hay allah iyiligini versin gece gece beni guldurduntamam işte anlatığın gibii eşim yengeç yengeç doğru söylüyorsuuun bende anlaşamıyoruum :))))
Dahada uzun saçlarının olacağını söyle küçük bir ödül vadedOna da izin vermiyor ya çığlık kıyamet. Dusu deneyim ama orda yapmadım bir anlık toplayabilirim
canım işte instada burçları filan okurken bakıyorum hep yengeç uyuyor bizim adama bende öylee ikna oldum yaniii yengeç benimki yengeçHay allah iyiligini versin gece gece beni guldurdunyav yazsana o zaman huylari şöyle böyle bende pekistirirdim en azindan. Koç ta böyle zor bir burç sen enisteye sec beğen
Çok sabit fikirlineden zooor yani şimdi şöyle ben eşimin yengeç oldunu düşünüyorum yanii burçları okurken yengeç burcunun özeliklerini taşıyor yada yükseleni yengeç bilemiyorum bu arada eşimin kimliğindeki tarih doğru değil burcunu bilemiyoruz fakat ben yengeç olduğunu düşünüyorum
nasıl zorluğu var az buçuk anlat helee
benimkini soracak olursanız zaten zor heleee birde emekli oldu diyorum kii acaba yengeçliğinden mi zor yoksa emekliliktenmi bana sarıyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?