Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar güzel gacılar
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yataklar toplandı çocukların nevresimi değişti
Banyo tuvalet yıkandı aynalar silindi
Çamaşır yıkandı serildi
Toz alındı
Markete gidildi
Yemek yapıldı
Dün evi süpürüp kayninişime gitmiştim temizdi yerler o yüzden süpürmedim
Mutfak toplandı
Hala toplu şükür inşallah veledler yatarsa bende zıbaracam dün geceden uykusuzum

Aman maşallah benimkininki de epey uzamıştı şükür geçen hafta kuaföre gitmeyi kabul etti sırtının ortasında sayılır artık
Büyük de belli bir süre hep uzundu saçı şimdi kısacık istiyor bununkini de kendi istediği zaman kisalttiririm

robot süpürge alınacaklar listemde var. geçen yıl kasımda 3500 tl idi istediğim model (tabi ben ne yaptım bu eve almıyım yeni evde alırım dedim sanki yeni evde piyango çıkıyor bana) bu kasımda azda olsa indirime girer diye bekledim ama mağlesef 10.000 tl nin altına inmedi

Odak noktasını bitirmeyenler
negocuum geldiiin miiiiii

yerin bir belli, bir belli seni ne kadar sevdiğimi anlatmışmıydım sanaaaa

neyse odak noktasını anlatayım şimdi bu benim ilk odak noktamdı ve mutfağa tam odaklanamadım noldu biliyormusun geçtiğimiz hafta mutfak ve salona odaklandım hatlar karıştı anlıyacağın yaniii bu haftada yine mutfak salon birlikte tamamlıyayım olur muuu?

şaka bir yana ben yeni taşındım yaa gelen her ustanın toz yapması ile bir buçuk aydır durmadan temizlik yapmak beni baydııı. ayrıyeten mutfakta halaa bulaşık makinasının ve davlumbazın koruyucu jelatinleri üzerinde duruyor eşim hanım bunları ne zaman çıkartıcaksın dedi geçen. ne güzel yağ olmuyor kirlenmiyor ...vs.

zaten halılar yıkanmış rulo halinde idi sildim her yeri serdim

bende durumlar böylee yanii

Sağolun varolun canlar.. Hoşbuldumm hoşbuldum.
Hoş geldin canım
Nasıl ikna ettin. Benim kızın çok kırık var duzelttirmiyor bile. 6 aylıkken kestirdigimizle duruyor daha.
Al benimki de öyle idi bebeklik saçını kestirdiğimizle duruyordu anaokuluna gidiyor bu yıl bi anda gelip kendi istedi muhtemelen okuldan bi arkadaşı falan kestirmişti heves etti diye düşünüyorum

Aboooo yengec erkegi zor yav aman aman
neden zooor yani şimdi şöyle ben eşimin yengeç oldunu düşünüyorum yanii burçları okurken yengeç burcunun özeliklerini taşıyor yada yükseleni yengeç bilemiyorum bu arada eşimin kimliğindeki tarih doğru değil burcunu bilemiyoruz fakat ben yengeç olduğunu düşünüyorum
Heçççç sorma
nasıl zorluğu var az buçuk anlat helee

benimkini soracak olursanız zaten zor heleee birde emekli oldu diyorum kii acaba yengeçliğinden mi zor yoksa emekliliktenmi bana sarıyor bilemiyorum

Hoşbuldumm Süpürgecim

Ama frida net bile degilsin ki yaw bence senin esin yengec degil sen yazmistin sanki karalteri daha farkli.

Yengec erkekleri cok manipülasyon yapar. Kendini begenmis olur ama boş beğenme hani ici dolu da degil. Gruplarda da yaziyorlar zaten. Haksiz olmamak adina rahat senaryo uydurur. Bilmiyorum da benim 2 3 arkadaşım boyleydi gerçekten gariplerdi anlasamazdim

tamam işte anlatığın gibii eşim yengeç yengeç doğru söylüyorsuuun bende anlaşamıyoruum :))))

tamam işte anlatığın gibii eşim yengeç yengeç doğru söylüyorsuuun bende anlaşamıyoruum :))))
Hay allah iyiligini versin gece gece beni guldurdun yav yazsana o zaman huylari şöyle böyle bende pekistirirdim en azindan. Koç ta böyle zor bir burç sen enisteye sec beğen

Hay allah iyiligini versin gece gece beni guldurdun yav yazsana o zaman huylari şöyle böyle bende pekistirirdim en azindan. Koç ta böyle zor bir burç sen enisteye sec beğen
canım işte instada burçları filan okurken bakıyorum hep yengeç uyuyor bizim adama bende öylee ikna oldum yaniii yengeç benimki yengeç

Çok sabit fikirli o kadar sabit ki oturduğu kolduk hep aynı bir akşamda öbüründe oturayım belki burada havlar farklıdır düşüncesi yok
Beni evimden koltuğumdan etme ne yaparsan yap
Yıllar önce anasının karargahındayken hasbel kader çokcuklarla tatile çıkmışız Karadenize gittik ordan çocuklara sizi Gürcistana götüreyim diye heves ettirdi büyük kızın ısrarıyla hadi baba gidelim diye zorladı isteksiz isteksiz yola düştü tam sınıra kadar gittik artvinde gümrükteyiz sıraya gireceğiz akşam saatti olduğu için kuyrukta çok uzun gözü hiç yemdi birde isteksiz ya kızın suratına baktı kuyruğa baktı gürcistada buranın devamı gibi düşün dedi çocuk şaşkın şakın ne diyor diye baktı suratına "anlasana karadenizin devamı işte."
Tekrar o kadar yolu geri döndük
Eğer canı istemezse varya istersen amuda kalk asla yapmaz.
İnsan sayar söver bazen yapar demi onun lugatınta bu yok hayatta yapmaz
Bu durum annesi için geçerli değil anasının herşeyi her istediği olur yapar...
ama bize gelince olamaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…