- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.290
- 698
ya ben gunduzleri dereceyi dusururdum artik dusurmuyorum ayaklarim usuyor yoksa :)Elime tükürem, ama aralik geldi artık hala sicak olsaydi garip olurdu
Buraya veriyorlar hemen ama bizim evi doseyen salaklar 4 gun once vermis projeyi. Saati alinca 10 gunde geliyormusHemsirecik burda da dolgalgaz actirmayi bekleyenler bayagidir bekliyor kimisi acilana kadar komur aldi
for.. ile baslayan firma mi onlar bu iste tirt cikti buralardaBuraya veriyorlar hemen ama bizim evi doseyen salaklar 4 gun once vermis projeyi. Saati alinca 10 gunde geliyormus
Evet baya soguk minik artik, biz suan polar pijama battaniye ve isitici esliginde yasamaya calisiyoruz. Kamp yapıyoruz evde adetaya ben gunduzleri dereceyi dusururdum artik dusurmuyorum ayaklarim usuyor yoksa :)
Yok o degil, ortak alani onlar yapti hemen almislar onayıfor.. ile baslayan firma mi onlar bu iste tirt cikti buralarda
ara kat degil mi ara kat biraz daha ilik oluyir en azindanEvet baya soguk minik artik, biz suan polar pijama battaniye ve isitici esliginde yasamaya calisiyoruz. Kamp yapıyoruz evde adeta
demek ki her yerdeki icraatleri farkli biz ilk onlarla anlastik ..sonra fiyat degistirdiler istedigimiz kombiye yok dediler falan kaldi gitti oyle ..Yok o degil, ortak alani onlar yapti hemen almislar onayı
Dukkan var altımızda sabahlari isitiyor onlar sagolsunara kat degil mi ara kat biraz daha ilik oluyir en azindan
Valla hemen almislar onayi bizde sasirdikdemek ki her yerdeki icraatleri farkli biz ilk onlarla anlastik ..sonra fiyat degistirdiler istedigimiz kombiye yok dediler falan kaldi gitti oyle ..
keske firin olsaydiDukkan var altımızda sabahlari isitiyor onlar sagolsun
Valla ya ne guzel olurdu, ilk geldigimizde bostu, ne hayaller kurduk su acilir bu acilir diye, spor salonu actilarkeske firin olsaydi
onlar anca kendinı isitirValla ya ne guzel olurdu, ilk geldigimizde bostu, ne hayaller kurduk su acilir bu acilir diye, spor salonu actilar
Görgüsüzler bu saatte ne dolabi beÜst kattakiler dolap taktırıyor bu saatte ,yetmezmiş gibi sanki alemdeler kahkahalar kişnemeler evin içinde .Bir insan topluluğu anca bunlar kadar medeniyetten habersiz yaşayabilir
ben varim ozelden bana yaz 2 gun de ben ballandirayimNeyse kimse yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?