Sordum sordum durun bebeyi uyuyim hepinizi etiket yapip yazacagimJES Söyledin mi makine kokusuna çözümü benim makina da sorun yok da eltiminki öyle ondan merak ettim
Nego mmmm Hoşgeldinnnnnn canım özledik seniiii
Tiniminimavihanim nerdesinnnn kırmızı halıyı serelim davullar çalsın kossss
Ay bende etraftan yengeç üşengeç olur denirdi eşim tam tersiydi sonra öğrendim kimlikteki doğum tarihi yanlışmışÇok sabit fikirlio kadar sabit ki oturduğu kolduk hep aynı bir akşamda öbüründe oturayım belki burada havlar farklıdır düşüncesi yok
Beni evimden koltuğumdan etme ne yaparsan yap
Yıllar önce anasının karargahındayken hasbel kader çokcuklarla tatile çıkmışız Karadenize gittik ordan çocuklara sizi Gürcistana götüreyim diye heves ettirdi büyük kızın ısrarıyla hadi baba gidelim diye zorladı isteksiz isteksiz yola düştütam sınıra kadar gittik artvinde gümrükteyiz sıraya gireceğiz akşam saatti olduğu için kuyrukta çok uzun gözü hiç yemdi birde isteksiz ya kızın suratına baktı kuyruğa baktı gürcistada buranın devamı gibi düşün dedi çocuk şaşkın şakın ne diyor diye baktı suratına "anlasana karadenizin devamı işte."
Tekrar o kadar yolu döndük
Eğer canı istemezse varya istersen amuda kalk asla yapmaz.
İnsan sayar söver bazen yapar demi onun lugatınta bu yok hayatta yapmaz
Bu durum annesi için geçerli değilanasının herşeyi her istediği olur yapar...
ama bize gelince olamaz...
Benim uyku saatim geldi yahuuuSordum sordum durun bebeyi uyuyim hepinizi etiket yapip yazacagim
Sen uyu pamuğun ben senin yerine öğrenirimBenim uyku saatim geldi yahuuumeraktan ölecemmm benim makinede koku yok daaa olursa öğreneyim diye şeyediyommmm
Üşengeçlik onun isteğine bağlı bir durumAy bende etraftan yengeç üşengeç olur denirdi eşim tam tersiydi sonra öğrendim kimlikteki doğum tarihi yanlışmış
İşte o saatte yaptığın işlere şey ettimNoldu kız
Favladım daha öncede kaydettim bi yerde görüp ama denemeye fırsat olmadı.
Hmm.evet hem erken hemde planli yaptim tikir tıkırİşte o saatte yaptığın işlere şey ettim
Evet sarkık hali benim de daha çok hoşuma gittiFavladım daha öncede kaydettim bi yerde görüp ama denemeye fırsat olmadı.
Fiyonk ettikten sonra öylede kalabilir aslında maksat anaya zorluk olsun
JES Söyledin mi makine kokusuna çözümü benim makina da sorun yok da eltiminki öyle ondan merak ettim
burasi ne zaman soguyacak yazmistin en sonAyy kızlar, 2 aydir dogalgaz gelemedi eve soguktan donuyoruz. Esimde bende hasta oldukheryerimiz agriyor bugunde bogazlar basladi
Elime tükürem, ama aralik geldi artık hala sicak olsaydi garip olurduburasi ne zaman soguyacak yazmistin en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?