Limon sık iç ayaklarını kaldırıp dinlen birazTansiyon 15 / 8 olmuş bende diyorum midem niye bulanıyor
Ayy ciddi su mu geldi sezaryenmiDoğuma girmiş:)
Bende bugünü anlatayimmTabii ki
Sezaryen yazmıştıAyy ciddi su mu geldi sezaryenmi
Hayırlisıyla sağlıcakla alsın kucağina inşaallahhSezaryen yazmıştı
Haydaaaa buyrun burdan yakeee sen niye gittin şimdi canım
Geldim burdayımAnaaaaa sen nereye gittin yavru ceylanim
Hoşgeldinnnnn canımGeldim burdayım
Yok canım Kasım tarihi yazan yoktu hep Aralık ayına tarih yazılmıştıTutuuran var mı tahmin
Dışardan okudum ay yıkıldım
Hoşgeldin canımGeldim burdayım
Neye güldün losweetgirlcandy affet güldüğüm için
Efo ne ciddi mesaj la buArkadaşlar burç karakter analizinde çok önemli bir yöntem bunun dinimizde kısmen zaten böyle bir ilmin var olduğu benimsiyor ordaki ince nokta iş fal dönüşmemesi
Bende araştırdıkca şunu anladım sen yaysın o balık şu yengeç dersek 12 tip insan olması lazım
bu yanlış bir inanış olur işin içine bazı gökyüzü hareketleri bazı saatler matematik hesaplamlar gezegen kobimyansyonu girince çok başka şeyler oluyor hatta bazı senelerin bile karekterimizde etkileri var bir insanın ay bucuna bakarak direk sen oğlaksın demek yanlış o insanın dogum yıllına ayına gününe ve saatine bakılınca 12 evindeki gezegenlerin yerleri belli olunca ortaya net karekter haritası çıkıyor
konuşurken kimse üzerine alınmasın hepimizin çok güzel hasletleri olan insanlarsınız oğlak yada balıkla anlaşamamak diğer oğlaklarda balıklarda anlaşamayacağımız anlamına gelmez 12 karekterin çok güzel yönleri var hepsiylede anlaşırım yeterki güzel hasletlerimiz olsun
Üzerinize alınıp sizi üzmek istemem
Anaaam kacak gelmisNeye güldün lo
Ne ara ahiretlik oldunuz laİnce düşünceli ahiretligim
Niye laTansiyon 15 / 8 olmuş bende diyorum midem niye bulanıyor
Neye gülüyon yaaasweetgirlcandy hahaha ya ayyy
Benim yukselenim oğlak cok despotum teyomoğlaklar despot muuuuuuu
Şahsen aynı maksattayım şurda eğleniyoruz herkesin hayatı zaten belli periyotlarda ilerliyorEfo ne ciddi mesaj la buben işin girgirindayim sahsen. Egleniyoruz hoş oluyor bazen. Maksat muhabbet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?