Oo sizin saç daha uzunOlmuş tabi eline sağlık
Kendisine gösterim diye şunu çekmiştim az fazla tombik durdu fiyonlar zaten sonra istemedi hanım
Eki Görüntüle 3168438
Yapacam ki yineOo sizin saç daha uzundaha güzel durur tabi olmuş aslında ama zevkine uymadı demek
Kimse bizimle yarış edebilemezYapacam ki yinesonra gelip bana elanın saçını çok güzel yapıyo annesi demesin
Gördün mü deKız banlandığın mesaja güldüm hep hoş geldin
Söylemesen fark etmemiştim lastiğiNeden yeşil lastik derseniz elime ilk o geldi o anSiyah en dipte kutuda ay uğraşamadım elimde saç varken almaya
Bence yanına tuzlu bi kurabiye ve kısır makarna salatası yeterli olurHerkese merhaba iki gundur giremedim buraya esimin bugun dogum gunu ben plan yapmamistim ama abisi pasta alacagini soyledi kucuk bir pasta kesicez bos gider mi yanina bir sey yapabilir miyim cabuk cabuk bilmiyorum temizligim anca bitti var mi fikriniz
En yakin arkadaslarimin hepsi oglak sadık olurlar teyom canim canimmmmsenin yine yükseleninmiş, ya ben ya ben ne olacağım
Tam ben işteEn yakin arkadaslarimin hepsi oglak sadık olurlar teyom canim canimmmm
Merak etme bu topikteki tum arkadaslar espiriyi de şakayı da anliyor. O konuda gonlun ferah olsun efocumŞahsen aynı maksattayım şurda eğleniyoruz herkesin hayatı zaten belli periyotlarda ilerliyor
Kaynana görümce elti çocuk koca sorunsalı hepimiz aynı geminin yolcularıyız ortak noktalırımız ayrıldığımız yönler var kimseyi incitmek istemem
Biliyorum kimsede incilmemiştir az çok herkesi tanıyoruz çok şükür şakayı nazı niyazımızı kaldıracak aklı başında insanlarız ön yargılı görünmekte istemedim
geçmiş olsun şimdi nasılsınTansiyon 15 / 8 olmuş bende diyorum midem niye bulanıyor
Çamaşırı hafta sonu hallettim jesikommm amma aklımdaaaEfo lora musluk hanginiz yikadi camasir. Tinnos sen ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?