- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Beni bozan yengeç tarafımMerak etme bu topikteki tum arkadaslar espiriyi de şakayı da anliyor. O konuda gonlun ferah olsun efocumBirine alinacak olsalardi inan en başta bana alinirdi herkes. Hepinizi kardeşim gördüğümden hep şakalaşiyorum evim gibi yani
o degilde sen nasil yay burcusun bu kadar kafa yorma gel halay cekelimcekmem dersen de totonu keserim
Misal ben it ayağı yemiş gibi gezerdim doğurdum eve hapsoldum bunalima girdimBeni bozan yengeç tarafımbu kadar evinde orturan yay zor bulunur
Sen ne güzel oğlaklara denk gelmişsin öyleEn yakin arkadaslarimin hepsi oglak sadık olurlar teyom canim canimmmm
Senin yengec tarafin bugun dayak istiyor galibaSen ne güzel oğlaklara denk gelmişsin öyle
Gezmeyi severim ama her saniye beni bozarMisal ben it ayağı yemiş gibi gezerdim doğurdum eve hapsoldum bunalima girdimneyse ki yavastan bebe buyudukce itin ayagini yiyoruz tekrar ahahhahabha
O kadar beklettin çamaşır hazırlanır yıkamak için .demi amaEfo lora musluk hanginiz yikadi camasir. Tinnos sen ????
Bozulacak kazaklar filan vardı onu nasıl 60 atayımEfo lora musluk hanginiz yikadi camasir. Tinnos sen ????
Senin günahın neydiGördün mü dehoş buldum
Sen benim anne yanımsin uyariyon boyle hizaya cekiyon sankiO kadar beklettin çamaşır hazırlanır yıkamak için .demi ama
Atma tabi. Kokuyorlarsa 1 sefere mahsus atBozulacak kazaklar filan vardı onu nasıl 60 atayım
Hoşgeldin canım seninde sinirini oynatmışlarGeldim burdayım
Ben 40 ı bulmaz demiştimYok canım Kasım tarihi yazan yoktu hep Aralık ayına tarih yazılmıştı
Tovbe tovbe amariganin oyunlari hep bunlar yemege devam kardeşlerim
Maratona gitmeye hazırlanıyorum gelen varsa gelsin bak
Bak canım açık açık gerizekalı yazmayacaksın Twitter da ki gibi g@riz@kalı yazacaksınNeye güldün lo
Kadınları iyidir canım ablam yengeçHoş buldum efserimyengeç kadını olaraktan kocanı kınadım
Tipisini yirim
Ooo gelinim tıpkı oğlum gibi süslüOlmuş tabi eline sağlık
Kendisine gösterim diye şunu çekmiştim az fazla tombik durdu fiyonlar zaten sonra istemedi hanım
Eki Görüntüle 3168438
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?