Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bildiğim kadarıyla anastezli dahi olsa bebeği gördükten sonra dikim esnasında narkoz veriyolar
Sezaryan olanlarda cevap versin benim doğumlar normal doğumdu
Benimkide spinaldı 2 saat sonra anca elime almıştım telefonu kk ya girmiştim anesteziliyse öyle olur spinal öyle degildi benim gozler fıldır fıldır açıkken dikiş yaptılar

Benimkide spinaldı 2 saat sonra anca elime almıştım telefonu kk ya girmiştim anesteziliyse öyle olur spinal öyle degildi benim gozler fıl fıldır açıkken dikiş yaptılar
Benim genel anesteziydi uyanması çok daha zordur.Bazı rahatsızlıklarımdan dolayı genel olmuştu.

Bildiğim kadarıyla anastezli dahi olsa bebeği gördükten sonra dikim esnasında narkoz veriyolar
Sezaryan olanlarda cevap versin benim doğumlar normal doğumdu
Canlı kanlı dikiyorlar efserim belden uyuşturdularsa öyle sonradan bayıltma falan yok. Ama ben selizayı komple bayılttıklarını düşünüyorum sanırım tansiyonu yüksekmiş genellikle öyle yapıyorlar

Teşekkür ederim ilaç aldım ama düşmedi daha artarsa acile gidicem
geçen hafta ben öyle olmuştum istifra etmeden karanlık sesiz bir odada yatmadan geçmiyor. bazende ilaa acilde dil altı gerekiyor geçmiş olsun limonlu su içmeye çalış iyi gelir
Aşkın ve acının ve temizliğin kadını frida nassın inşallah enişteyle sana iyi güldüm
nolsun kuzu evdeyim yeni geldim plates dersi vardı. müşteri ile çakıştı giremedim neyse yarın yoga var ona gireceğim temizliğin kadını olayım diyorum ama olmuyor bugün mutfakta biraz takıldım noluyooo dedim ben nerdeyim iş nerde para lazım biliyorsun çalıştığım kadar kazanıyorum .....vs

Merhabalar,

paeneperfectus şirinem tatlıyam bir evin bir gızıyam mıydı neydi
Azıcık kaykılmış, sakin sakin okurken gözlerim yuvasından fırladı
Üç kapının bir kızıyam, bilsen ne şirinem ne tatlıyam
Hani Dilber Hala vardı ya dizide bir de Vasfiye Teyze, o ikilinin kombosu gibi benim kaynana triomun en çok sesi çıkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…