- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Evet suyu çok içtim limonlu çay su devam ediyorum inşallah gerek kalmaz. Geçmiş olsun sana da.geçen hafta ben öyle olmuştum istifra etmeden karanlık sesiz bir odada yatmadan geçmiyor. bazende ilaa acilde dil altı gerekiyor geçmiş olsun limonlu su içmeye çalış iyi gelir
nolsun kuzu evdeyim yeni geldim plates dersi vardı. müşteri ile çakıştı giremedim neyse yarın yoga var ona gireceğim temizliğin kadını olayım diyorum ama olmuyor bugün mutfakta biraz takıldım noluyooo dedim ben nerdeyim iş nerde para lazım biliyorsun çalıştığım kadar kazanıyorum .....vs
Benim sezaryende genel anestezi olmuştu.Bildiğim kadarıyla anastezli dahi olsa bebeği gördükten sonra dikim esnasında narkoz veriyolar
Sezaryan olanlarda cevap versin benim doğumlar normal doğumdu
Kim kurabiye yapmışKurabiye boğazıma dizilir bu suratı hatırlarsam
ElbetteKız ayır kendine
Bu benim Türkçeme bilem yetmediGara deme içim bir hoş oluyor
Isteğe bağlı lokal yada genel anastezi oluyor ikisi bir çok nadir durumlarda sezaryan süresi uzarsa benim ki 4 saate yakın yaniBildiğim kadarıyla anastezli dahi olsa bebeği gördükten sonra dikim esnasında narkoz veriyolar
Sezaryan olanlarda cevap versin benim doğumlar normal doğumdu
Bu bilgi kim verdi diye düşündüm sanırım yiğenimBenimkide spinaldı 2 saat sonra anca elime almıştım telefonu kk ya girmiştimanesteziliyse öyle olur spinal öyle degildi benim gozler fıldır fıldır açıkken dikiş yaptılar
Bınısa yetiş bik bik bikBonusun kurabiye yutma hizina yetiiişş
En özensiz fotoğrafı bile sanat eserine dönüştürüyorsun mübarek bak şimdi ben çayımı atacam öyle bildiğin dümdük çay yani
Dogrudurr herkes yaşadığinı bilirBu bilgi kim verdi diye düşündüm sanırım yiğenim
Benim hiç teçrubem yok son dakkika direkten dönüp normal doğum yaptığım için bilemiyeceğim
Ben o cesaretle 4 sezaryan oldumTahmin ediyorumm oyuzden ben istememiştim buyük bi cesaretle spinal le nasıl girdim hala şoktayım
Sor normal doğumu anlatayım doğurasın gelirDogrudurr herkes yaşadığinı bilir
Merhabalar,
Azıcık kaykılmış, sakin sakin okurken gözlerim yuvasından fırladı
Üç kapının bir kızıyam, bilsen ne şirinem ne tatlıyam
Hani Dilber Hala vardı ya dizide bir de Vasfiye Teyze, o ikilinin kombosu gibi benim kaynana triomun en çok sesi çıkanı
Benim sezaryende, durum benim ve bebek için riskli idi, hiç tercih söz konusu bile olmadı, genel anestezi yapıldı.Isteğe bağlı lokal yada genel anastezi oluyor ikisi bir çok nadir durumlarda sezaryan süresi uzarsa benim ki 4 saate yakın yani
Kibarcık kadının içinden sabayat çıktıOlayım anam
Kolaymı dogurdun kizzSor normal doğumu anlatayım doğurasın gelir
Burdaysan davet beklemiycen artık hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?